*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 22
lilina spune:
hola !
mi-a venit si mie comanda - o lenjerie de pat super frumoasa
http://www.laredoute.fr/vente-la-taie-d-oreiller-ou-de-traversin-marguerite.aspx?productid=324054580&documentid=207607&categoryid=22928092&single=&hasnext=1&hasprev=1#
am luat pe albastru
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
mag75 spune:
Lilina, frumos setul, cat a fost cu totul?
Am auzit prietene care comanda de la Promod si Vict. Secret...livreaza la noi dar transportul e mai scump. Si mai sigur...banuiesc.
felicia74 spune:
Lilina foarte frumoasa! Am facut si eu un calcul si setul complet iese la doar 35 euro, foarte ieftin!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
andreap spune:
salutare
sunt si eu pe aici,va mai citesc,mai intru pe LR asa,sa vad ce mai e nou.acum am mai pus ceva in cos,poate reusesc sa dau comanda.
am si eu o intrebare:"Drap housse POPPY URBAN SHOP",ce inseamna?doar cearceaful de pat?sau toata lenjeria(desi la pretul ala mic...nu cred
).Multumesc mult
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
madau spune:
DRAP HOUSSE = cearceaf de pat, ar trebui sa fie din ala cu elastic. Eu asa am inteles din descrierile lor
Ma duc sa mananc ceva ca acum am adormit piticania, si intru pe LR
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by mag75
Croco...si eu mor de vervi cu drumul. Fac 40 min dimineata si o ora dupa-amiaza. ( Panduri-Sos. Nordului).
Intrebare: accepta astia si comenzi mai mici de 15 euro?
da, eu am dat de 12 euro si a mers.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
andreap spune:
madau
,multam frumos.Da,asa ma gandeam si eu,dar nu stiam daca-i cearceaf de pat sau de pilota,plapuma etc.
raman pe LR,mai caut..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
Daca drap-housse e cearceaf din ala cu elastic,atunci
le drap = cearceaf normal de pat si housse de couette = cearceaf pt pilota/plapuma?
madau spune:
Da Jasmine asa e![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
iar mi-a golit cosul
la primul cod bagat
am notat codurile sa dau comanda dupa referintele din catalog si imi baga in cos produsele la pret intreg
o iau de la capat dar deja ma cam lasa nervii![]()
![]()
INGRID