*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia ce bine iti sade cu noua culoare...tot la birou la sot esti? Sau ati plecatara?

Acum am culcat si eu mandra si iaca a aparut si al meu sot

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ia uite la ce ma holbez http://www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-manches-courtes.aspx?categoryid=22172960&productid=324094757&documentid=321407 Oare mi-or veni alea de 162 cm?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by lilina

iote...acum am vazut
Camisol...ce cauti pe aici
mai treci si pe la mamici de sept.-oct.2006

Lilina, merci de raspuns!

Cand o sa am mai mult timp liber, promit sa revin!

Multumesc si celorlalte fete care mi-au raspuns.

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

cu intalneala, io sunt gata, ce-i drept m-a durut rau cezariana asta, dar acuma zburd de nu ma vad, azi mi-am scos si firele si dr. mi-a dat liber si la condus asa ca spuneti unde si cand si viu...o sa fie o intalnire cu bebelusi sau doar mame redoutiste?

Si deja incep sa port din hainutele pe care le-am tot cumparat de pe LR si nu am putut pana acum de burtoi; balerinii aia albi care ma strangeau de nu mai puteam cand i-am luat si chiar eram trista ca tre sa-i marit, acuma imi vin largi chiar...si topurile sub sani imi vin bine si nu mi se vede burta, doar fustele in loc sa-mi vina cu talie joasa imi vin in talie cam pe la buric deci mai tre sa dau jos ca sa fiu multumita.

stie careva dintre voi, daca alaptez pot sa ma dau cu crema din aia de corp care are autobronzant in ea? ca sunt alba telemea si nu pot sa port fuste din cauza asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

beyyy da ajutati-ma sa dau o comandaaaaa ca-s tare batuta in cap

de unde schimb numarul ala de sms naiba sa-l ia sa pot da o comanda???

INGRID

La Mon espace client , in stanga scrie JE GÈRE MON COMPTE
Je modifie mes coordonnées personnelles . Acolo schimbi nr de tel...eu in loc de 07 am pus 06 si in sfarsit am reusit sa dau si eu o comanda.

Pupici!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Ia uite Ella ce sprintena esti....ma bucur ca te vad asa optimista si plina de energie, bravo!

Pai atunci hai sa vedem cum facem cu intalneala aia, ramane ptr 12? Mergem la un loc de joaca ceva, ar fi bine ca putem sa stam si noi sa bem o cafea...intalneala e cu tot cu bebelacii redoutisti...si apoi cum sa lipseasca tocmai bb David, nu e el redoutist innascut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74
fetelor,
stie careva dintre voi, daca alaptez pot sa ma dau cu crema din aia de corp care are autobronzant in ea? ca sunt alba telemea si nu pot sa port fuste din cauza asta.

Si eu am aceiasi dilema. Chiar azi mi-am cumparat o crema , ca sunt si eu branzica, dar tipa care imi face masaj mi-a spus sa nu o folosesc cat alaptez. Nu a stiut sa-mi zica si un motiv anume, asa ca acum stau in dubii...

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

pai camisol, in afara de crema asta cu autobronzant am si problema cu crema de masaj, ca io faceam masaj acasa inainte de sarcina si imi facea cu o crema termoreductoare ; acuma nu stiu daca pot sa reincep masajul cu crema din asta fiindca stiu ca are cafeina...tu cu ce fel de crema faci masaj?

si trebuie musai sa aflam daca putem sa ne colorom cu creme ca io-s dizgratioasa rau asa albinoasa

Madau, sa fie o zi cu soare ca sa pot veni cu bebe, ca altfel mi-e frica sa-l scot...abia astept sa ne vedem cu toatele...

Mergi la inceput

Trezirea redoutiste...haideti la

Io n-am mai dat comanda aseara, ca ba m-am intors sa modific aia cu SMS-ul, ba nu-mi ajungeau banii de pe card...intr-un final cand am remediat tot nu-mi mai dadea voie sa platesc cu VISA..si mi-a fost lene sa ma mai deloghez si s-o iau de la capat. Insa ma pregatesc acum.

Nushulica sau cine zicea ca a luat cadou SACUL OXBOW? Cum e?

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!

quote:
Originally posted by ella_74

pai camisol, in afara de crema asta cu autobronzant am si problema cu crema de masaj, ca io faceam masaj acasa inainte de sarcina si imi facea cu o crema termoreductoare ; acuma nu stiu daca pot sa reincep masajul cu crema din asta fiindca stiu ca are cafeina...tu cu ce fel de crema faci masaj?

si trebuie musai sa aflam daca putem sa ne colorom cu creme ca io-s dizgratioasa rau asa albinoasa

Eu de cand am nascut imi fac masaj cu o crema de la plafar. Lipogel se numeste. Nu stiu cat este de eficienta, dar stiu sigur ca nu afecteaza cu nimic laptele.
Si eu vreau sa stiu cum sta treaba cu crema asta autobronzanta, ca o prietena de-a mea are vreo 5 zile de cand se da si arata super...am o ciuda pe ea .

Uite cum cresc...

Mergi la inceput