Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ma feresc de Uscosin. Scrie pe el ca nu e recomandat in sarcina. Am luat unul astai, totusi. Nu a facutr decat sa imi grabeasca tranzitul intestinal (la modul elegant vorbind...).
Contractii? Ohoho, la greu! De asta sunt si mereu panicata, pentru ca nu stiu ce se intampla acolo. Doctorul imi spune ca bebe e foarte bine, sanatos, voios. Atunci ce puii mei imi provoaca durerile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yuhuuu, puturoase pasarele... Sunteti la nanita deja?
Se vede ca a venit weekendul. Asa luati o pauza la scris... In cursul saptamanii nu va ajunge nimeni si vineri poc!, va apuca lenea...
Lasa ca e bine. Mai trece timpul asta si se duc saptamanile. Eu deja simt cum ma cam paraseste rabdarea. Vreau sa-i vad moaca lui Yannis. nu puteam sa nastem si noi ca pisicile, dupa doua luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ce ati mai scris...mi-a luat ceva timp sa citesc tot.Sunt cam trista. O prietena de-a mea, insarcinata in luna a treia, a facut varicela.Oare e naspa tare? Astept vesti de la ea sa vad ce-i zice dr de familie. Uffff!
Ah, si nu mi-ati raspuns: Cate ecografii se pot face pe luna fara sa dauneze bebelasului? Saru' mana!

Emma 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, ma bucur ca esti mai optimista si mai bine putin! Doamne ajuta sa iti treaca cat mai repede! Sanatate multa tie si bb-ului! Merge, merge netul pe strada noastra…Ieri am facut o plimbare si era sa imi rup gatul….Stii tu de ce! Hi-hi-hi!!!! Cred ca nici o sansa cu carucioarele sau bietii copii vor suferi niste socuri!!!!

Danielle, noi ne-am gandit la Sara Medeea! Tare drag ne e deja de fetita asta! Sper sa nu se schimbe datele problemei!

Annisia, bine ar fi fato, sa nastem si noi mai repede! 9 luniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Offfffffffffff!!! Cand ma gandesc ca sint abia la jumate!

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

Moooaaaama, da' vorba lu' aeperju ... ce ai mai scris !! Daca mai stateam putin, mai schimbati vreo 5 subiecte.
Acum nici nu stiu ce sa mai zic... aveam jdemii de raspunsuri de scris.... am uitat tot.
O sa incerc sim sa vin si eu la intalneala, sa va vad si eu care sunteti... guralivelor :)
Si ca sa nu ma scufundati, voi incerca sa ma pun si eu pe o pelicula si apoi pe un link, sa ma identific. Ma cam sperie ca eu am burtica (la 15 sapt) cam cat e a lu' Maruntica la 20. Dar cum spunea Gabriela77 parca, o sa incep si eu sa am complexe cand va vad asa slabute pe aici.
Dr Iosup, din cate stiu eu, draga Annisia, nu recomanda tratament, dar nu te costa nimic sa ii pui o intrebare, desi, in locul tau, eu as merge pe mana celui care te supravegheaza.

ses 15+
Mamica de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu eram la nici un nani, ci stateam cu nesimtitii si incompetentii aia de la firma de gradinarit sa imi planteze cateva tufisuri la lumina lunii. Si nu stateam oricum ci racita cobza.

Pana la urma au plantat cu bombaneli o parte din tufisuri, mi-au rupt un pom - cel mai scump si mai frumos, din care nici nu mai au au - si ghiciti ce au facut aia: il indesau in pamant cu trunchi sa nu vad, noroc ca i-a vazut tanti aia si ii punea sa il indrepte. Mda...

Una peste alta le-am lasat ceva bacsis, desi cand i-am zis aleia cat isi mai dadea ochii peste cap. Dar ma rog...

Si azi urmeaza sa aleg altceva pentru pomisorul ala, ei imi baga pe gat ceva mai scump, insa eu am decis sa pun ceva mai ieftin si de diferenta mai iau 2 tufe pe unde pare mai chel asa. Tot azi se ocupa de gazon si de pietris. Adica ma rog...ziua de azi a inceput, numai ei stiu cand se termina.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, ar trebui sa iti dea un tufis bonus pentru intarziere si nervi.

Annisia, Iosup face doar masuratorile sa vada daca bebe e ok. Pe mine m-a intrebat ce medicamente, vitamine iau, i-am zis de contractii si a zis sa stau acasa. Oricum e medic ecografist, nu ginecolog. Mai intreaba-l pe medicul tau ce poti sa iei daca no-spa nu au efect. Vezi ca mai e un topic la Odisee "contractii nedureroase", in care mai multe gravidutze au scris ce tratament urmeaza. Am vazut ca multe gravidutze iau magneziu, care cica ajuta la diminuarea contractiilor.

Eu ma duc la cumparaturi, trebuie sa iau un cadou pentru cumnata mea ca e azi ziua ei.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai ce tufis cadou, ca de abia au acceptat sa imi dea altceva in locul pomului ala scump, adica ei propuneau sa mai astept sa mai caute unul din ala pe nu stiu unde, insa cum nu gaseau decat mare, era si mai scump. Acum ma imbrac, o iau pe Alex cu mine, si ma infiintez la ei la firma.

Mandarinutza, ce bine sa mergi pe la cumparaturi. Inteleg ca te asteapta si petrecerea?

Noi maine avem musafiri, i-am amanat de azi pentru ca nu stiu cand vin cei cu gazonul. Sper sa fie frumos si maine.

Cum a ramas cu intalnirea de saptamana aceasta?

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pai cu intalnirea ramasese sa convenim la o zi din saptamana viitoare, ca vineri nu poate Sim si miercuri nu poate Sabina.
Sim e event-planner-ul.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata! stati asa, ca eu miercuri sa zicem ca as putea, dar pana in ora 13....sau pe la ora 16.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput