Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Simona, asadar pe tine contam sa ne anunti daca ne vedem. Nu de alta, dar sa nu imi programez nimic la serviciu sau sa am timp sa ma dau programata la medic.
Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
aeperju spune:
Ptiu! apropo de vecini....cum v-am zis am si eu niste specimene deasupra...m-am speriat azi dimineata cu bubuiala lor si Andrei cred ca s-a speriat bine ca batea tare in burtica....ne-am linistit si noi ulterior dar tare-i naspa sa te trezeasca cineva asa de brusc (mai ales ca inca ti-e somnic...).
Emma
lentzi1975 spune:
Buna dimineata,burtici!
V-am tot citit, insa acum m-am hotarat si eu sa particip la discutii.
Datele mele: UM 20.01.2007, DPN 27.10.2007, data nasterii 23.08.1975. O sa am un baietel - uraaa.
Aeperju- mie Iosup mi-a spus ca poti face cate ecografii vrei pentru ca nu sunt daunatoare pt.bb. Chiar am o prietena care a fost nevoita sa faca saptamanal eco timp de 3 luni, iar fetita (acum are 2 ani) este ft. bine.
Sunt ingrijorata! Chiar nimeni de pe aici nu si-a vopsit parul cu vopsea permanenta in trimestrul I? Pt.ca eu am facut-o. Eu stiam ca vopsitul nu dauneaza bb-ului si nu mi-am facut pb pana acum, dar vazand ce ati scris voi m-am cam speriat.
danielle02 spune:
neata burtici
gabriela ce nume frumos ati ales...eu ma gandeam ptr bebelusha mea sa ii pun si Timea,erau asemanatoare numele.
roxana sunt sigura ca o sa iasa gradina beton pana la urma.
noi ne-am bucurat aseara pe deplin de miscarile bubulinutei mele
era tare frumos
va pupam si va dorim un weekend superb
danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Marunzika spune:
Buna dimineata burtici!
Tomasa eu chiar am luat 13kg pana acum si este enorm, insa dr aici nu m-a certat, chiar am intrebat si-a zis ca eram prea slaba (46kg la 1,72m) inainte. O sa iau cu siguranta cam 30kg pana la sfarsit. Acum nu mamai gandesc la kg, bb sa fie sanatos insa deja la urcat scari simt dureri din cauza greutatii. Iar de mancat mancam eu mult si inainte, iar acum mananc cam orice si la orice ora.
Un we linistit si insorit!
20+ & 13kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
mihailescu teodora spune:
'neatza si de la mineeeee!
Roxana,cred ca-i nimiceam,nu alta....Mi se pare o lipsa flagranta de bun simt sa-ti bati joc de timpul clientului,sa-l lasi sa astepte nshpe ore pina se hotarasc sa-si miste fundul la treaba...Si faza cu incercarea de-a te aburi cu pomishorul scump...nu mai vedeau ei bacsis in veci si-n pururi!Dar tu esti prea dragutza si prea finutza!Aaaaaaaaaaa,ca mi-am adus aminte:unde-s, draga mea,kilogramele alea cu care ne amenintai?Esti foarte dragutza si foarte ok cu proportiile!Si fetele au dreptate:Alex seamana bine cu tine!
Marunzika,esti o mamica tare sexi si burtica e frumusica foc!Asta asa,ca tot iti declari kg-mele in plus!Nu stiu unde le tii ascunse,dar nu se vaaaaaaaaaaaadddddddd!
Si Sim_stoian e o mamica cu o burtika tare dragalasha!Am avut placera sa o cunosc la o alta intilnire forumistica!
Si ca veni vorba de intilniri:vreau si eu pe listutza!Aceeasi pb. o am si eu:pe 11 nu pot veni!Si nici in cursul zilei,dupa 17-18 cu mare placere!
Locatiile propuse sunt chiar OK!
Taverna ,,la gigi'' de care intreba Roxana,este restaurantul lui Florin Calinescu,in care,intr-adevar se manica fooooooooooarte bine!Si plus de asta e destul de cochetzel si foarte aproape de parcul tineretului!
http://www.afterhours.ro/restaurant_Taverna_La_Gigi.html,asa sa va facetzi o idee!
Teodora 16 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Gabriela77 spune:
Neata, burtici!
Tulaaaaaaaaaaaai ce-am dormit! Mi-a fost si rusine cand m-am uitat la ceas! Dar a fost asa bine zilele astea acasa, libera!
Mai Roxana, ce nesimtiti pot fi oamenii astia. Doamne in ce tara traim! Vorba Mandarinutzei, trebuia sa it idea un tufis-doua bonus cu scuzele de rigoare nu sa iti vare altele mai scumpe pe gat! Bine k ai stat si ai supravegheat ca cine stie ce faceau idiotii! Sper ca nu esti racita?
Mandarinutza, spor la cumparaturi, si eu as fi avut chef azi de ceva cumparaturi, dar la Cluj ploua si e urat, asa ca o las pe altadata!
Dani, mersi mult! Sa stii ca si mie imi place mult numele ales de voi! Abia astept sa ne vedem fetitele! Pupici!
Annisia tu ce mai faci? Tot nerabdatoare sa il vezi pe micul Yannis? Eu pun pariu ca va semana cu mami, asa ca atunci sa vezi distractie pe baiatul tau! Hai k nu mai e mult! Numai inca o data pe atat!
Gabriela, 20 + Sara Medeea
amar spune:
Neata fetelor burticoaselor,ce mai faceti?..care mai de care cu problemele si problemutele lor...vad ca ati trecut la declarat kg in plus..
Marunzika, ti-am vazut pozele arati super , chiar mai bine decat la inceput, nici nu s-ar zice ca ai luat 13 kile.intr-adevar 1,72 , 46 kg era mult prea putin.
Eu ce sa zic, la 1,74..aveam inainte de sarcina 68 de kile ,grasa, am slabit 4kg in primul trimestru iar acum am 66,9kg, deci 2,9kg pana acum..si intr-adevar doc. mi-a spus ca bebe e normal spre mic...dar eu mananc mai mereu, e adevarat mai putina carne si dulce..dar mananc..dar unde s-o fi ducand ..nu stiu...
Si Alina arata grozav....
Carpatina, draga ce mai faci tu, cum merge, ce face Ioana?...
Ramonaiani,draga mea, la tine cum stau treburile..sau mai bine nu te deranjez ca tu ai treaba saracuta de tine...sa ai spor..
Eu vape toate si va doresc un wo placut, azi sarbatoresc e ziua sotului meu..
Carmen20+
cecilia L spune:
Buna ,
Amar la multi ani sotului tau, sa fiti sanatosi si iubiti.
Eu acum am aterizat de la servici, ieri nu am avut net, asa ca voiam sa va spun ca si eu as vrea sa ma vad cu voi.Eu am progrmare la ECO miercuri la 17 in rest mai putin dimineata as putea, chiar mi-ar face placere.
Nu va mai laudati cu kg ca eu am avut un soc, cand am urcat pe cantar, am ajuns la 6 kg, nu mai putin de 3 kg in ultima luna. E mult 6 kg pentru 5 luni de sarcina???????? De mancat nu mananc mai mult decat inainte.
In rest ma simt bine,am aceeasi pb cu somnul si uneori sunt costipata, insa mai evit cat pot sa-mi pun un supozitor. Doar in caz extrem,asa eram si ininte.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos
la toate
cecilia,22+Cristian
Andries spune:
La Multi Ani!! Carmen pentru sotul tau, sa fiti fericiti si norocosi impreuna!!
Deci intalneala e planificata de Simona, asteptam sa ne spuna ziua si ora, hai sa ne vedem mai devreme de 18 sa nu prindem traficul cel nebun.
Roxana, eu le dadeam pomii si tufele inapoi si imi luam banii.
Pupici si un week end de exceptie va doresc!!!
Andries