Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dani,
Roxana, imi pare rau! Ce nesimtiti! Hai rezista!

Pup! O seara faina!

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Roxana...cu toti nervii si ghinionul tau de azi tot as vrea sa fiu in locul tau. decat colica renala mai bine nervi.

Azi am stat in pat aproape toata ziua, super nasol, da-s optimista, pana maine-mi trece! Doamne ajuta!

Gabriella, mi-e mai bine sper sa-mi revin complet in wk-end!

Gema- sper sa nu fie piatra, doar ceva urati au iesit la analiza sumara!Eu am trecut pe scobutil injectabil. No-spa nu are efect. Sper ca nu cumva sa afecteze sarcina durerile si sa declanseze contractii!

Va pup, o seara faina!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela ce nume ii pui la fetita ta?sunt curioasa...
roxana ce stresant trebe sa fie...iti zic ca vin si nu mai vin.ia un de aici sa nu mai fii suparata

danielle 19+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Roxana- acum cati-am vazut si poza chiar ma ofer..facem schimb!

Gabriella -Ce bine merge netul pe Campului-postam in acelasi timp.. Ma duc sa-mi caut (vizual0 familia. Sunt pe camp cu cainele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Maruntica, esti super-seuper dulce si slabuta rau. Ai o silueta!!! Sincer eu cred ca esti cea mai subtire dintre noi, tu chiar pari adolescenta. Iar daca mai ai si 13 kg in plus cum zici si arati asa, ei bine eu imi dau demisia din meseria asta . Ai vreun secret? Mananci ceva? Ca vreau si eu menu-ul, pls....
Roxana, ce intrebi tu? Ce e "taverna la gigi"? E un restaurant, Sim a scris de el, eu n-am fost niciodata acolo dar m-a tentat ca spunea ca se mananca mult si bine si au papanasi buni.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Alina, acum ti-am vazut si tie pozele si vreau sa-ti zic ca si tu esti frumoasa foc . Ma bucur mult ca sunt colega de odisee cu asa gravidute frumoase. Iar burtica mi se pare exact cat trebuie sa fie, nici mare, nici mica.

18+

Mergi la inceput

Raluca, Doamne ajuta sa-ti treaca repede durerea! fata curajoasa.
Roxana, din pacate pt. mine ce scrii tu, nu suna a noutate. Cand iti faci casa in regie proprie ca noi, te bucuri daca gasesti un mester sau o echipa care-si tine cuvantul, deja neseriozitatea devine normalitate. De-aia te si inteleg si stiu cat e de stresant sa ai de-a face cu astfel de oameni si cati nervi iti mananca...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Uau, ce marfa de Irlandeza! uite ca nu s-a lasat doborata si a avut curajul sa mearga mai departe cu avant. Super ca i-a reusit atat de repede. Bebe asta trebuie sa fie cu noroc.
Si eu abia astept sa nasc. M-am saturat de durerile astea tampite, care ma baga in sperieti. Ma apuca asa din senin, fara o cauza anume si ma tin cateva zile de zici ca acusica imi vine ciclul. La dracu!
Asa ca pe voi sa nu va mai prind ca va vaitati de spate, de somn rau sau mai stiu eu ce. Ia sa va doara exact acolo unde e bebe si sa stati mereu cu frica-n san, sa va vad atunci ce mai faceti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Marti ma duc la nea Iosup. Aveti idee daca doctorul asta da si tratament sau doar iti masoara bebeul? Doctorului meu i-am spus ca ma doare, dar nu mi-a dat altceva decat No-spa. Deja pastilele astea cred ca nu mai au niciun efect la cate am bagat in mine...

Mergi la inceput

Tomasa, multumesc!

Annisia-pai asta-i baiu' ca ma doare si pe mine fix unde-i bb-ul! Incearca scobutil. ai si contractii sau doar dureri?

Mergi la inceput