***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 9
carrie spune:
lulu nu o iei razna si eu sunt la fel, io de la stat in pat
Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Pepsi spune:
pauly, merci de aprecierile la adresa burtoiului!saracuta de tine, lasa ca tot e bine ca macar ai dormit pina la 7!ma trezesc si eu noaptea atit de amortita, si dimineata nu-mi simt miinile....dar mai avem putin nu?ma bucur ca ti-au iesit bine analizele!
andrada, merci draguta de aprecieri la adresa burtoiului!bafta sotului la examen, al meu a terminat......iupiiii! si sa stii ca mie mi-a prins a naibii de bine ca m-a tinut de mina cind am nascut, fara el, nu reuseam sa-mi mai adun ultimele puteri si sa imping tare!(e drept ca a ajutat si faptul c-a tipat doctorita la mine una buna!)vai, mai ai putin, asa mi-a placut filmul ce l-ai pus!ce bine ca ai ajuns la termen!ma bucur ff mult! acuma am vazut pozele, frumos carucior ai, si patutul il avem la fel , da ce sa-ti zic ca m-am indragostit de canapeaua ta si de fotolii, imi plac la nebunie!
ibelciug, merci!scuze dar am zimbit cind am citit ce sciai de americani si de sedinte!of, si eu ma gindesc cum va fi cu bebe2, mai ales ca-l voi tine pe Dominic acasa....
pun si eu majoretele la treaba ptr fete!
felicitari din suflet fetelor care au nascut, sa aveti bebei sanatosi, ca frumosi sint!
chris, citind ce i-ai scris lui pauly, mi-am amintit de ce am plecat!si eu sint timisoreanca....
vad ca e mare la moda numele de David!
Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
piticasigogosica spune:
Carrie si Lulu si eu tot asa,vroiam sa intru sa ma plang de somnolenta,plictiseala,dureri si va citesc si pe voi.O fi de la vreme
Zilele astea cat a fost frumos si am iesit zi de zi au trecut f usor...
Cred ca fug un pic afara
poze
Iri 37-38+ si Iris
gabiu spune:
iuliabraila, manuc, amely sa va traiasca bebelushii si sa fie sanatosi si mancaciosi, iar pentru voi refacere usoara.
dideip nastere usoara, te asteptam cu detalii
Eu maine merg la dr si vom vedea daca nasc pe 10, asta in functie de cat de mare e bb si cum arata placenta.
Pun fetele la treaba ca vad ca nu se mai poate
gabi
37+
andradap spune:
Lulu26... recunosc ca pe mine vremea asta ma prinde EXTRAORDINAR...asta pentru ca eu nu sunt FUN caldura Chiar ma gandeam ca e o vreme excelenta sa nasti Oboseala simt si eu... dar ma gandeam ca o fi din cauza ca se apropie nasterea (ca sa vezi de unde rasare optimista )
Pepsi... poate m-ar ajuta sa ma tina de mana sotul... dar nu stiu pt cat timp Ca sunt sigura ca la un moment dat ar trebui sa-l tin eu pe el... sa nu lesine pe-acolo... Mi-a zis claaar ca el nu are curaj sa stea acolo... ca daca ma vede ca sufar nu stie ce e in stare sa le faca la aia pe-acolo Eu zic ca pana sa le faca lesina... Mersi pt. complimente legate de canapea, patut si carut...
HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio
dianalaura spune:
Amely, felicitari! David Cristian, bine ai venit pe lume!
Dideip, iti tinem pumnii! Sa ai parte de o nastere usoara!
diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Lulu26... recunosc ca pe mine vremea asta ma prinde EXTRAORDINAR...asta pentru ca eu nu sunt FUN caldura Chiar ma gandeam ca e o vreme excelenta sa nasti Oboseala simt si eu... dar ma gandeam ca o fi din cauza ca se apropie nasterea (ca sa vezi de unde rasare optimista )
Pepsi... poate m-ar ajuta sa ma tina de mana sotul... dar nu stiu pt cat timp Ca sunt sigura ca la un moment dat ar trebui sa-l tin eu pe el... sa nu lesine pe-acolo... Mi-a zis claaar ca el nu are curaj sa stea acolo... ca daca ma vede ca sufar nu stie ce e in stare sa le faca la aia pe-acolo Eu zic ca pana sa le faca lesina... Mersi pt. complimente legate de canapea, patut si carut...
Din cate stiu nu e voie la Giulesti cu sotzii in sala de nasteri...
Motannel spune:
Amely, felicitari si sa-ti traiasaca David Cristian!
Dideip, bafta, fii puternica! Asteptam vesti!
Fetelor, ce fel de TAMPOANE PENTRU SANI ati luat? Am vazut la Sensiblue tampoane de la nuk, de la chicco, de la johnson! Care credeti ca sunt mai bune?
Mai am o intrebare, va rog sa nu radeti! Pana acum nu am facut vergeturi pe burtica (am doar pe sani, mai mult pe stangul care e mai mare putin)! Credeti ca-mi mai pot aparea? In cele 2 saptamani si jumatate cat mai am pana la nastere? Sau poate in momentul nasterii .... de la efortul depus? Dupa nastere? Fetele care ati nascut poate stiti mai bine! In spital pot lua crema antivergeturi sa continui sa ma dau?
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 37+, Teodora
vas spune:
Felicitari Amely!!!!!!!!!!!!!!!!! Refacere usoara si sa te intorci cu bine printre noi sa ne povestesti cate ceva.
Se pare ca majoretele voastre dau roade. Hai cat mai multe, si mai vioaie.
Madi , deci se poate sa nastem normal si noi cele mici nu? Pe de o parte m-am cam speriat de ce ai povestit, avand in vedere ca eu nu voi face epidurala, pe de alta parte m-am linistit ca a decurs totul normal si e bebe sanatos. S[per s am taria sa trec peste toate durerile ce ma asteapta. OPTIMISTA. Hai Andrada ca macar de vorbit suntem bune.
Raportez si eu dureri , cel putin azi noapte nu prea am avut somn, asa ca le-am simtit din plin, dar fara contractii. Fetita cred ca are alte preocupari decat a iesii afara. Asadar am fost la control de col si e nemodificat, dar daca ma iau dupa cazul mamei mele care la ora 9 nu avea nimic si la ora 13 m-a nascut ma pot astepta la orice. Deci majoretele pot sa se bucure in continuare.
Dideip mult curaj si Dumnezeu sa fie alaturi de tine.
multi pupici .
38+
O sa fiu si eu mamica