***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cristina, eu am mancat orice in afara de: capsuni, fasole uscata si varza noua sau murata.
Filip nu a avut colici, am avut mare noroc. Insa daca am avut vreodata indoieli cu privire la vreun aliment am mancat cate putin mai intai si apoi am observat reactiile lui. Cred ca de fapt asta e regula de aur.
Stiu mamici care au tinut diete drastice si copilutzii lor au avut colici nasol de tot, cu urlat toata noaptea.
Parerea mea sincera este ca colicii nu prea au mare legatura cu ce mananca mama. Dealtfel capsunile le-am taiat de pe ista din cauza de alergie nu de colici. Eu nu am dar sunt putin sensibila, am facut o data un shake de capsuni, le-am pus in blender si probabil semintele s-au zdrobit si in jumatate de ora eram plina de bubite mancacioase pe spate, asa ca atunci cand am alaptat am evitat.
Nu are rsot sa va spun ca am baut si fanta si mai apoi peste cateva luni m-am dedat si la cola ca doar Filip ii cunostea prea bine gustul inca de cand era la mine in burta. La cafea nu am renuntat nici pe timoul sarcinii si nici dupa ce am nascut, din cauza ca de obicei am tensiunea destul deminca si mi-e rau daca nu beau cafea. Dar nu exageram si o beau destul de slaba. In concluzie eu cred ca depinde de copilas. Daca are colici are, daca nu, nu.
Bafta!

Felicitari Amely!
Hai cu 4 sa vina epidurala, Paula!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Pentru LAVINI

Cursurile pregatitoare pentru nastere se fac cu doamna Cerasela Radu nr. de tel. 0723.261.393 la spitalul Giulesti .Nu stiu programul sau pretul orelor .Mie nr. mi l-a dat doctorita dar, inca nu am avut timp sa ajung .Oricum mai am timp eu am abia 30 saptamani.Se poate face si cu 2-3 saptamani inainte de nastere .Acolo am inteles ca se face si gimnastica pentru gravide .

Pupici pentru toti bebelusi la fel si pentru mamici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by cristinamaria

Sunt tare necajita pt ca nu reusesc sa-i dau sa pape decat cu aparatorile de silicon Mie tare teama sa nu devina dependent de ele..
cristina cu Rares

Cristinamaria si eu am patit la fel: facusem ragade la sani la numai o zi dupa ce am nascut. M-am uns cu garmastan dupa fiecare alaptare si acum ma ung cu putin lapte dupa ce alaptez si mi-au trecut ca prin farmec. Ma mai doare putin doar cand apuca bebe prima oara.

Madi si Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pap.elena, multumesc mult pt ajutor.

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alyna24

Chiqui, eu asa am si zis sa trimiteti pozele ca atasament ca nici eu nu ma descurc sa le descarc pe calculatorul meu... din contul comun... Deci cel mai bine este sa trimiteti mailuri cu poze atasate...

Eimotto... ce bine daca ai avea gura aurita si CHIAR sa nasc pe 9

Poohy, nu stiu de ce nu merge site-ul

Madi... partea cu anestezia m-a infiorat putin... mai ales ca am fobia acelor Multumim pt. poveste!!!!

Paflo... hai ca nu mai ai nici tu mult!!! Ce frumoooooos.... Eu plang intr-una de cateva zile... Si ma impresioneaza orice

Sa va explic si despre DIDEIP:
Am vb. cu ea la telefon... acum vreo ora si mi-a zis ca azi de dimineata avea dilatatie 2 cm, dar NU AVEA DURERI, CONTRACTII NIMIK... asa ca i s-a dat medicatie dar tot mai nimik... doar cateva contractii... Oricum se cam, plictisise Asa ca hai sa facem GALERIE MARE.... sa punem MAJORETE sa se auda pana la SPITAL
Hai DIDEIP!!!!

Felicitari si Lui AMELY pt. DAVID CRISTIAN!!! Sa creasca mare si voinici!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Haide Paula
Fetelor eu mai devrema am avut ceva contractii,dureri de burtica jos si de spate.Se pregateste uterul.
Aoleu eu as manca mereu.Nu stiu ce sa mai fac.Si manaca de toate:macare,fructe,dulciuri,fructe,apa,manacare cam asa...

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Wow...ce de bebei...pe zi ce trece se inmultesc.
Felicitari tuturos mamicilor si bafta celor in devenire!!!!
Andrada eu deja am intrat intr-o stare din asta de asteptare la nesfarsit...dupa ce naste toata lumea poate si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si eu azi am stat la pat , dimineata m-a durut rau burta si musai sa trec we asta
da la cat is eu de activa e taaare greu

am revazut n episoade din Sex&tha city si acuma ma uit la Nopti Albe cu Barisnikov...deprimant statul in pat

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Felicitari proaspetelor mamici, iar pentru cele in devenire

Nastere usoara si recuperare cat mai rapida!!!

Am mai facut astazi o ecografie si am aflat ca si bebelul meu s-a intors!!! Chiar daca s-a hotarat cam tarziu, ma bucur ca a facut-o Deci se mai pot intoarce bebeii si in saptamanile 37-38! De acum asteptam cu nerabdare marele eveniment!!!

Teodora Ana 39+

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Voi nu va simtiti un pic aiurea de la vreme? Eu sunt terminata...mi-e somn, ma doare capul, sunt ametzita
Spuneti-mi ca nu o iau razna...de atata asteptare

Mergi la inceput