***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 7
piticasigogosica spune:
FELCITARI AMELYYYY SA_TI TRAIASCA BAIATUL !!!!!Hai ca venim si noi..nu mai e mult!
Dideip fi tare si curajoasa ca vine si baiatul tau
poze
Iri 37-38+ si Iris
lavini spune:
Amely, felicitari pt bebe, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si mancacios!
Si sa punem majoretele pt Paula, poate vine bb mai repede:
hai Paula
Mult curaj!In curand o sa iti tii bebitul in brate.
Lavinia, 33+,
addinel spune:
amely sa-ti traiasca puiul david cristian. felicitari!
dideip iti tinem pumnii sa se termine repede si sa-ti tii si tu bebelul in brate cat mai repede.
cand am vazut ca e un sms de la andrada facusem ochii mari... ma gandeam ca a plecat ea spre spital.
andrada si alina super filmuletele.
mica m-am uitat la pozele tale, esti o graviduta tare frumoasa.
ancamari tinem pumnii, sa ne povestesti ce a spus doctorul.
pupici la burtici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
lavini spune:
acu' ceva timp s-a discutat despre niste cursuri pregatitoare pt nastere la Giulesti(dar nu ami stiu cine mergea).Dat fiind ca stau acasa m-am gandit sa particip si eu.Imi puteti spune cum se procedeaza, cu programare inainte, depinde in ce saptamana de sarcina esti, eventual un nr de telefon.V-as ramane recunoscatoare, ca altfel ma tampesc in casa, deja imi vine sa ma urc pe pereti.
Lavinia, 33+,
Alyna24 spune:
Dideip, suntem cu tine!!!!!!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
carstea spune:
Buna fetelor!
Felicitari noilor mamici si celor ce sunt acum pe baricade le urez nastere usoara![majoreta
L-am trimis azi pe sotul meu dupa epidurala ca de...ieri am facut si noi 38 de saptamani deci avem liber la nascare si mi-a zis ca a luat de la farmacia spitalului municipal dar ca l-a costat cu tot cu anestezic 110ron, iar eu stiam de la voi ca trebuie sa coste 150.Asa ca intreb :o fi luat ce trebuie ?!E perfix de la brown.
A luat cineva de curand de la municipal trusa?
mica0307 spune:
Multumesc celor care s-au uitat pe poze si mi-au transmis ... toate cele bune .
lavini liviana stia ceva de cursurile de la giulesti. De ce nu suni mai bine sa vezi exact ce si cum? Tel.: 021/637.50.25
carstea banuiesc ca au stiut farmacistele ce sa ii dea, nu?
Mica 38+1 Maya Alexandra
Poze
cristinamaria spune:
Chris m-am ingrozit cand am citit... Este revoltator.. nici nu stiu ce sa mai zic... bine ca acum sunteti bine!!
Manuc si Amely felicitari!!
DIDEIP!!!
Fetelor eu m-am dat peste cap destul de mult.. abia am timp sa citsc ce mai srieti!!
Sunt tare necajita pt ca nu reusesc sa-i dau sa pape decat cu aparatorile de silicon Mie tare teama sa nu devina dependent de ele..
Androix spune-mi si mie ce putem manca cand alaptam pt ca eu am auzit 2 versiuni: ba putem manca orice ba trebuie sa avem grija: fara legume si fructe crude!!! Tu cum ai procedat??
cristina cu Rares
ramsy spune:
Andradadap si Alyna 24,felicitari pentru filmulete!Sunt foarte frumoase!Alyna ai o minune de baietel,sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Bebelusa mea misca parca tot mai mult,face niste tumbe....Fetelor as vrea sa stiu daca mai este cineva care bea cafea,eu nu pot renunta la o cafeluta dimineata si ma gandesc ca poate bebelusa de aceea este asa agitata.
Referitor la bagajul de spital voi ce body-uri luati cu maneca scurta sau lunga si cate ???
Ramona33+ cu Alexia