***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 6
piticasigogosica spune:
Madi mi-ai adus aminte de nasterea lui Iris.Cam asa a fost si la mine dureri mari pana la epidurala,dupa care liniste si pace.De scos am scos-o relativ repede,sau asa m-i s-a parut.Nu m-i s-a spart nici un vas de sange in schimb am pierdut fff mult sange.De taiat am fost taiata mult si refacerea a fost f grea.Acum sper in mai bine.
Unde ai nascut?
Florentina pai atunci mai ai putin.Sa punem majoretele?
poze
Iri 37-38+ si Iris
Madi spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Madi mi-ai adus aminte de nasterea lui Iris.Cam asa a fost si la mine dureri mari pana la epidurala,dupa care liniste si pace.De scos am scos-o relativ repede,sau asa m-i s-a parut.Nu m-i s-a spart nici un vas de sange in schimb am pierdut fff mult sange.De taiat am fost taiata mult si refacerea a fost f grea.Acum sper in mai bine.
Unde ai nascut?
Florentina pai atunci mai ai putin.Sa punem majoretele?
poze
Iri 37-38+ si Iris
Piticasigogosicaam nascut la CFR2. La tine cat a durat pana s- a vindecat epiziotomia? pe mine si acum ma ustura...
Madi si Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dianalaura spune:
Am terminat si noi cu curatenia...acum sunt rupta de oboseala, de fapt picioarele ma dor cel mai tare..si aveam nevoie de ceva dulce, sa ma energizez...mi-a fost lene sa ma duc la magazin, asa ca am papat o bucata mare de ciocolata menaj...nu radeti, a fost atat de buna in momentele alea...Acum m-a chemat mama la bucatarie la un compot....ca acusi vine vara si noi mai avem compoturi..cred ca voi manca unul de mure, ca si asa contine mult fier...
Pai Florina-paflo, tu ai eliminat dopul si acum ai chef de plimbare si cumparaturi? Sau faci orice numai sa vina cat mai repede Sofia? Hai sa pun majoretele la treaba atunci !
Cat priveste somnul, azi cred ca e ceva in aer, si mie mi s-a facut un somn, cred ca dupa ce termin compotul ma pun in pat, poate atipesc si eu, desi nu prea pot dormi ziua...nici macar la gradinita nu puteam...
Va pup si mai asteptam vesti!
A...era sa uit: Madybulancea, patesti si tu ca var'mea: pana la 6 luni a stat mai mult in pat si prin spital, cu iminenta de avort, si cand sa se nasca Iulia...nu a mai avut chef fata...s-a nascut aproape la 42 de saptamani! Oricum, sa ai parte de o nastere usoara si tu si daca tot ai DNP pe 6 mai, punem majoretele si pt tine
diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
mica0307 spune:
Cred ca starea asta de somnolenta e si din cauza vremii, ca doar nu ne-o apuca pe toate nascutul acum. A propos luna aia plina nu si-a facut deloc efectul .
Mica 38+1 Maya Alexandra
Poze
Florentina Roman spune:
Pitica, m-a trecut un fior cand ai scris numele meu in locul Florinei!
In noaptea cu luna plina eu nu am prea dormit, am visat toata noaptea carucioarele Andradei si Micai si pe Poohy!
36+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
Andrada a trimis un sms:
Amely: azi la 11.15 s-a nascut David Cristian, 3080 gr, 51 cm. Apgar 10
Si de la Dideip: e internata are dilatatie 2 dar nu si contractii
Mica 38+1 Maya Alexandra
Poze
mica0307 spune:
Bravo amely sa iti traiasca david cristian.
dideip asteptam vestea si de la tine
Mica 38+1 Maya Alexandra
Poze
Monytza spune:
Sa traiasca sa`nfloreasca noii puiutzi!!
Dideip
Mai urat e ca odata cu starea de somnolenta insuportabila vin ca supliment si niste dureri groaznice de cervicala si lombara
Mercic mult la fetele care mi`au raspuns...Patutul meu e de la primii pasi...are saltelutza tare...dar nu cu scandurele..si dak as mai pune si o saltea cum sunt cele de cocos...nu cred ca ar mai avea loc..adica ar trebui sa desfiintez primul nivel ca sa nu`mi cada puiu` din pat asta in cazul in care ar incapea salteaua in pat!
Noi cam suntem in renovari..asa ca ni s`a parut mai bine sa acvem un patutz care`l putem muta usor...pana definitivam problemele cu mobilatul la care vad ca nu ne putem hotari si basta!!
la toate...si toate cele bune!!
Mone37+ Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+
piticasigogosica spune:
Madi eu m-am refacut f greu.O data datorita taieturii care era destul de mare si in al doi-lea rand datorita catgutului(ata de la cusatura) care era tare prost si nu re rezorbeau,ba dadeau chiar probleme.In perioada aceea asa a fost.Dupa ce m-am intors acasa dupa 3 zile am stat numia in pat 2-3.Nu puteam nici sa merg.Ma duceam la wc tinadu-ma de pereti.La primul kk dupa nastere am avut asa dureri si contracatii ca am zis ca nasc a 2-a oara.De stat in fund numai pe colac vreo 2 saptamani.Si au trebuit sa treaca 6 saptamani sa nu mai simt megand ca imi cade ceva dintre picioare
Dar... a trecut si uite-ma acum pe care sa repet isprava.M-a asigurat doctora ca de data asta nu mai sunt probleme cu catgutul.
In ceea ce priveste integitatea "dansei" s-a refacut perfect asa cum era,insa cusatura se vede
poze
Iri 37-38+ si Iris