***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Ieri am fost la spital la doua prietene care au nascut. Din tot trusoul de nastere au primit un singur pampers si reviste cu bebei.....

NU ESTE ASTA TRUSOUL! Or fi ceva cadouri date de producatorii din bransa ca si eu am primit acum doi ani o grmada de prostioare, reviste, mostre de creme sampoane si alte chestii de genul asta. Pentru trusou pana la sfarsitul lunii mai, cel putin, se dau bani 150 RON de la primarie! Nu va lasati inselate de asta si trasnmite si prietenlor tale sa mearga la primarie si pentru banii pe trusou si pentru indemnizatia de nastere, care am auzit ca martie era 190 ron, nu cred ca au marit-o de-atunci dar sigur n-au micsorat-o!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Manuc si sot de Manuc FELICITARI pentru minunea voastra!Andrada, acum am inteles de ce vrei sa se nasca Antonio mai repede. Scuze, nu stiam ca ai programata o provocare a nasterii.
Pepsi, frumoase pozele, casa, burtica si Dominic!
Chris27, m-am ingrozit cand am citit povestea micutei tale. Imi pare tare rau, dar cel mai important lucru e ca fata e mai bine acum si ca ati scapat de cosmarul din maternitate. Multa putere si curaj, mamico! Fetita ta are nevoie de optimismul si dragostea ta! Sanatate maxima!
Monytza, sa stii ca si eu sufar ca sotul meu lucreaza mult si vine seara tarziu. Abia astept sa vina acasa sa i-l predau pe Matei,insa de cele mai multe ori stau impreuna doar 30 min-1 ora dupa care ne ducem toti la nani. Nu stiu cum va fi cand va apare BB2, dar ma dispera ca vine asa tarziu acasa. Mama lor de americani, ii gaseste sedinta in fiecare seara la noi/dimineata la ei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Alyna24 poate pui pe mailul comun franturi din nastere!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Voi incerca sa pun niste pozici nu chiar filmuletul pe care nici nu l-am vazut!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari proaspetelor mamici Iuliabraila si Manuc

sa va traiasca bebelusii!

Foarte frumoase filmuletele Alina si Andrada

Cioaca ce fel de anestezie faci?

36+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piticasigogosica

Alina24 acum am vazut si eu filmuletul...ce dulce e bebe si parintaii atre fericiti
Si mie mi-e somn,deci se apropie?!!!

Citindu-va pe voi proaspetele mamici imi aduc aminte de prima nastere.Pe unele le-am si uitat cu cremele,temperatura la baita,alimentatia mamei....

poze
Iri 37-38+ si Iris

Multam!Pai......se apropie zic eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alyna24,

Vigantol din ziua a 14 de la nastere, 2 picaturi/zi pana face 1an si jumate.
Plimbarea de maine e la liber, asa a zis doctorul; cate 2 ore, nu la umbra, nu daca e vant...
Cu sanii sunt la fel de rau, de fapt doar dreptul e in sange; a venit azi dimineata pediatra si mi-a zis sa incerc cu tinctura de propolis, cica ustura rau dar usuca cel mai repede...
Pana una alta ma duc sa dau o pompa la sanul ranit, ca azi ultima alaptare la el s-a lasat cu urlete mari, ma gandesc ce-or zice vecinii, or fi crezand ca ma violeaza cineva

bebe David nu mai are icter si a inceput sa recupereze la greutate, ca pierduse vreo 300 de grame imediat dupa nastere.

acum fug..

Mergi la inceput

Florentina, pai i se pune tarate in apa ca sa se curete pielicica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Buna dimineata...la amiaza!
Imi vine sa ! Tocmai am sters din greseala tot mesajul pe care l-am scris! Neuronii mei sunt din ce in ce mai ravasiti!
Am avut parte de a doua noapte consecutiva cu somn aiurea (de data asta si-au impartit 'vina' sotulache care a sforait de mama focului si gazulica care a dansat step pana tarziu in noapte - o fi de ciocolata pe care am 'ras-o' aseara?!). Asa ca am dormit pana tarziu si la trezire...surpriza! Am eliminat dopul! Se pare ca Sosolina ne-a luat in serios cand i-am spus ca miercuri cel tarziu ne vedem si a inceput sa se agite si ea. Azi ne-am propus sa-i mai cumparam una-alta...ca deh! se pare ca se apropie momentul X.
Chris, imi pare tare rau ca ati trecut prin momente atat de traumatizante. Important este ca acum sunteti bine amandoua!Din pacate, sistemul sanitar functioneaza tare aiurea la noi si multi din cei care lucreaza in cadrul lui s-au dezumanizat (si crede-ma ca vazut din interior e mult mai rau!).
Iuliabraila si Manuc, felicitari! Sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi si sa va refaceti repede!
Tinem pumnii fetelor care-si vor strabge azi in brate puisorii!
Elteka, parca tu te plangeai de ceva leziuni pe fata - astept pozele pe c_florina@yahoo.com.
O zi frumoasa, cu bebei sanatosi!
Florina 39+ si bebelina Sosolina

Florina R.

Mergi la inceput

Ella, spor la alaptat!Pe ai nostrii ii cheama la fel!

Madi, am nascut la aceeasi ora:15.40!Si , si eu am lesinat dupa nastere la vreo 4 ore!
Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Felicitari proaspetelor mamici Iuliabraila si Manuc

sa va traiasca bebelusii!

Foarte frumoase filmuletele Alina si Andrada

Cioaca ce fel de anestezie faci?

36+ Dominic
POZE

ursulet

MIHAMORA tinand cont ca stiu ce implica ambele anestezii am hotarat ca voi face anestezie peridurala,te ajuta foarte mult in primele 24h postoperator pt ca poate sa iti injecteze anestezic pe acolo.

Multumesc tuturor fetelor pt sfaturi.M-am mai linistit si gandurile negre s-au mai risipit . Nu m-am hotarat inca ce voi face,dar promit sa va tin la curent.

Mergi la inceput