***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Motanel, mie mi-au aparut in urma cu doua saptamani, si zici ca au luat-o razna brusc. Cred ca a crescut mititica mai mult si de aia. Dar se poate sa ai sanse sa nu-ti mai apara. In acelasi timp colega mea de birou nu a avut deloc dar dupa nastere nu pricep nici acum de unde i-au aparut. Poate ai dreptate de la efortul depus sau de la lasarea brusca a pielii. Oricum am citit undeva ceva frumos. " daca aveti vergeturi purtati-le cu mandrie" .Asa ca asta si fac.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc, Vas, pentru raspuns! Sper din tot sufletul sa scap, macar pe burta. Eu am unele mai vechi pe solduri, acum si pe sani ... macar burta sa scape!

Pot lua crema la spital sa ma ung?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas
Madi , deci se poate sa nastem normal si noi cele mici nu? Pe de o parte m-am cam speriat de ce ai povestit, avand in vedere ca eu nu voi face epidurala, pe de alta parte m-am linistit ca a decurs totul normal si e bebe sanatos. S[per s am taria sa trec peste toate durerile ce ma asteapta. OPTIMISTA.

Vas nu cred ca ai de ce sa te sperii. Toleranta la durere difera de la persoana la persoana si nicio nastere nu seamana cu alta. Eu am un prag redus de durere, de aceea pentru mine a contat foarte mult epidurala. Eu iti doresc o nastere usoara, cu dureri cat mai putine.

Madi si Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Fetelor, ce fel de TAMPOANE PENTRU SANI ati luat? Am vazut la Sensiblue tampoane de la nuk, de la chicco, de la johnson! Care credeti ca sunt mai bune?

Am luat NUK...si am folosit deja cateva din cauza colostrului. Sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ramsy, tu intrebai de cafea...eu beau in fiecare dimineata..primul lucru pe care il fac dimineata..pregatesc cafeluta..sau daca a facut-o sotul meu...ma pun direct pe baut. O cafea pe zi, poate si doua, dar mai rar, in cazul in care am fost la vreo aniversare sau botez. Si tensiunea mea se mentine constanta de la inceputul sarcinii...110 cu 70 sau 120 cu 80 sau 110 cu 80...cam asa.

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Multumesc mult de incurajari, Madi. Chiar sper sa nu-mi dispara curajul si sa pot sa fiu cat mai calma. ce face bebelina ? Cum te descurci cu ea?

Motanel referitor la spital cred ca poti lua la tine, nu cred ca sta cineva sa te urmareasca tot timpul, asa ca poti sa dai pe piele, asta in cazul in care nasti normal. Daca e vorba de cezariana atunci nu mai stiu. eu in spital mi-am luat cu mine cat am stat internata si nu mi-a zis nimeni nimic.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Amely, felicitari, sa iti traiasca Davidutzul si sa fiti fericiti toti trei! Am inteles azi la curs ca esti tare fericita si ok dupa operatie Recuperare usoara in continuare!

Dideip,
Fii tare, noi te incurajam de aici, vorba Andradei, sa se auda pana in spital Mult curaj !

Paflo, punem majoretele!
Nu mai e mult!

Andrada, am vazut hainutele, patutul si caruciorul ;) Sa le stapaniti sanatosi, si hai, in maxim 10 zile vine si bebe Antonio. Sa stii ca el patutul il astepta !

Pepsi, vazut, placut si admirat poze cu burtica, Dominic si pasca

Madi, multumim pentru sfaturi! M-ai linistit cu epidurala - ca nu doare cand se monteaza. Eu tocmai ma uitam la ac si mi se parea cam mare :))

Si eu sunt adormita, obosita, etc... Si la fel cred ca e de la vreme, nu se poate sa ne apuce pe toate nascarea

Mai stiti ceva de numai_eu? Nu a mai scris de ceva timp...

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Motannel... nu stiu care-s mai bune... dar eu am luat de la NUK din acelea care absorb mai mult...

Poohy... mie mi-e ca altceva asteapta ANTONIO Chiar i-am zis sotului ca fi-su vine cand or fi toate puse la punct

Lulu26... daca ar fi vrut sa intre in sala...sunt convinsa ca l-ar fi lasat

Oricum... MAINE o sa am de umblat o groaza... inclusiv merg la biserica de dimineata... la pomenirea unui preot drag mie... apoi mergem la CARREFOUR... si mai vedem ce mai apare...

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

AMELY FELICITARI!
PAFLO succes si sa ai o nastere usoara!

35+

Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am pus si eu cateva poze cu lucrusoarele, si cu camera bebelinei.

paflo sa ai natere usoara, si un bebic sanatos.

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput