***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Pepsi eu o duc de luni pe Iris la gradinita.Ma gandesc asa ca ma mai eliberez.Pe de alta parte am emotii.Prima zi de gradinita Si imi e teama sa nu se imbolnaveasca.

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, super tot ce ai luat pentru fetita!

35+

Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Pauly,sunt super lucrusoarele pt camera bebelinei.imi place mult cosuletul?De unde l-ai luat si cat a costat?
38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly... imi place mult camera fetitei tale si toate lucrusoarele luate pt ea ...
Daaaar... nu inteleg in care patut va sta? In cel de lemn Sau cel gri-negru de panza???

PS: Cred ca ma bag la somn... ca doar v-am zis ca in ultimul timp dorm de stiiiing Asa ca va zic: NOAPTE BUNA!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pauly, super frumoasa camera si lucrusoarele! Si halatelul e asa scumpic M-au distrat tablourile de pe pereti :D Patutul de voiaj de la graco mi s-a parut si mie super interesant (cred ca nu l-am confundat) ;) Dar eu tot la hainute ma topesc cel mai mult - ca imi imaginez bebeii mititei
Am admirat si burtik si graviduta frumoasa

Va zic si eu noapte buna ca pic :))

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor is in prag de depresie...duminica trecuta i-am tinut ziua fetitei mele si acum am aflat ca unul din copiii de la petrecere are rubeola.mi s-au taiat picioarele ca eu nu am avut si stiu ca e f nasoala in sarcina.voi ce stiti, si in ultimul trimestru?ce se poate intampla?
eu nu sunt imunizata si sunt disperata.duminica merg la control pina atunci innebunesc mai ales ca are incubatie 2 saptamani

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Felicitari noilor mamici si bafta celor care urmeaza.
Noi suntem bine, in spital si ne chinuim cu laptele.
Cu cezariana nu e chiar asa cumplit, dar doare :D
Am intrat doar sa va arat cateva poze de care tati e foarte mandru

http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu

va pup

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Carrie imi pare rau pt vestea proasta.Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau,poate ar trebui sa suni doctorul sa-l intrebi.
Ce va invidiez fetelor ca puteti dormi.Eu nu reusesc si bebe e pe la coaste,a devenit locul lui de joaca preferat.
Noapte buna celor care se pregatesc de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andrada, hai ca am ris cu pofta, mi-l si imaginam pe al tau sot lesinat, sau fugarind pe careva!al meu nici lesinat nu avea scapare, ca am prevazut un scaun linga, si-l tineam atit de tare de minaaaaa ca nu scapa! el a taiat cordonul! la al doilea i-am dat de ales, si a spus ca vrea sa fie prezent! se pare ca nu s-a speriat asa rau!mai vrea!, dar in tara inca nu-i lasa pe soti sa asiste?

poohy, multam fain de aprecieri, in plus pasca, am framintat-o EU!

pauly, esti o graviduta tare frumoasa, oricum esti tu frumoasa, si tare dragute lucrusoarele ce le-ai luat fetitei! si eu am patut de lemn, si ma gindeam sa-i iau si un parc sau un cosulet, ca la bebei la inceput le plac spatiile strinse in care sa doarma, parcul ca sa-l pot scoate mai usor pe terasa! mi se par f bune parcurile de la Graco, singura mea problema e ca aduna praful din cauza alergiilor, si nu se pot spala, poate am sa iau un cosulet....as avea ceva de spus si sper sa nu te superi, e super ce e atirnat in jurul patului ca decor, dar ai mare grija la sufocari!(nu cit e mic, dar cit e mai mare sa nu si-l traga in jurul gitului ) in fine poate sint pitici de ai mei, dar am vazut un film care m-a marcat dintr-o poveste reala, si eu, nici acuma, nu-i las nimic lui Dominic in jurul patului cu care s-ar putea spinzura !

piticasigogosica, bafta la gradinita sa aveti, si la noi a fost greu primele 2 saptamini de acomodare, al meu avea 1.6 ani, Iris cit are?iar cu bolile acuma e cald, riscul e mai mic, dar sa fii pregatita ca in primul an de gradinita se va imbolnavi des, dar asa isi creeaza imunitatea,va trece si va fi puternica!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

chiar in aceste minute se naste "Paul Cristian" baietelul lui
"dideip".Asteptam din minut in minut.

Mergi la inceput