***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip asteptam vestea

Mica 38+2 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

filmulete Andrada si Alyna!

poze: Mica, Pitica, Pepsica si Pauly!

Mica si Pitica, tare frumoase burtici !

Pepsi,ajuta-ma cu un sfat, te rog frumos: poa' sa doarma bebel in cosulet ca al lui Pauly la inceput? Ca eu am unul aici si nu prea imi vine sa cumpar un patut pentru 3 luni cat mai stam in JP dupa ce se naste bebe...dar am obsesia cu sufocatul

Pauly, scuza-ma ca am folosit imaginea ta. Doamne ce frumoase lucrusoare , numai bune pentru o printesa. Si tu arati GRO-ZAV !

DidiAlex, nu m-am linistit, din contra Ca eu mereu am avut oscilatii de tensiune. Ajungeam la spital la control: 135 cu 90. Ma puneau in pat, stateam 5 minute - hop inapoi la 12 cu 8...

Pana si ieri am tras una (si numai la Iulia m-am gandit)- desi in ultimul timp era OK, dar ieri am exagerat: aici sunt ultimele zile din Golden Week, asa ca m-am dus in golful Tokyo-ului...de la 3 la 11 seara m-am plimbat prin nisip, soare, magazine (bine, a inclus si un filmulete romantic cu sotulache). Mi s-au umflat picioarele de a trebuit sa-mi cumpar niste sndale pe loc, ca norocu' ca am gasit cea mai mare pereche posibila in jur: XLL ([]). Eh, si peste toate astea, am mancat un nenorocit de Club sandvich care ave o fasie de bacon prajit in interior...si uite cum ajung acasa si ma ia un rau de am zis ca moooooor. Criza de fiere cu frisoane (ca eu nu suport sa vomit, altfel as fi rezolvat-o mai repede)...tensiune 144 cu 92 ...Contractie de ore la rand... Bebel dolofanel mai greu ca oricand... Durere de cap de am zis ca mi-l despic...Arsuri (le am si acum, dupa 8 ore ). Tot pus cap la cap = am zis ca mor si altceva nu. Am vrut sa merg la spital sa le zic "taiati-ma in doua, scoateti tot, ca eu nu mai pot". Am stat pe stanga (tot luandu-mi tensiunea care cobora incet-incet), pana am adormit vreo 5 ore. Acu' sunt treaza de la 5, am citit o carte si acu' la 7 ca va scriu - e bine...

Cred ca am exagerat . Am sa ma las de plimbari lungi si mancat (ca eu fac arsuri si de la aer)...Dar adevarul e ca mi s-a lasat burta asa tare in jos si mi-e atat de greu de...abia astept sa las jos . Numai sa fie bb OK, nu mai imi pasa, m-am resemnat. Al meu acu' 2 saptamani avea cu 100gr mai mult decat al Iuliei, poate o fi bine si la mine...Doamne ajuta!

Multumesc ca te-ai gandit la mine ! Numai la nasterea Iuliei si tensiune ma gandeam si eu... Am vazut si ca mesajele tale dupa control sunau OK, asa ca n-am mai "zis" nimic . Ai incredere!

Chiqui, si pe mine ma doare capul, am fost si la clinica dupa 48h de dureri, ca pe mine nu ma doare capul NICIODATA, asa ca m-am nelinistit. Mi-au zis ca poate fi raceala si ca atata timp cat nu e combinata cu tensiune mare, nu tine de ei - sa merg la medicina generala. Am luat un fel de calmant pe baza de paracetamol vreo 3 zile, acum mi-e mai bine. Ma mai doare, dar nu non-stop. N-am fost la med.gen ca aici e sarbatoare, nu fct decat urgentele. Dar inclin sa cred ca e si de la mancare (sa scot eu tot dulcele, dupa o viata in ciocolata si fructe...), si de la pozitie (burta tot mai grea, coloana isi schimba postura obisnuita), si de la vreme...Ma mai gandesc daca sa merg la control, insa o sa-ti zic, daca merg. Sper sa-ti treaca pana atunci

Carrie - sper sa nu te nelinistesti prea tare!!! Hai sa-ti zic cazul meu, ca ma gandesc ca nu poti dormi si te inteleg:

Eu am avut dozare de anticorpi rubeola inainte de Craciun si a iesit aiurea, de s-a pus problema avortului A fost una din cele mai tragice perioade din viata mea. Faza nasoala era ca: 1) nimeni nu stia daca am facut boala (tine doar 3 zile, nu se vede mare lucru, nimeni nu-si amintea nimic...) si 2) fisa mea medicala de copil cu toate vaccinurile era inchisa intr-o scoala in RO care era in vacanta de iarna...Asa ca pana mi-au repetat analizele, peste Craciun si Revelion am fost in doliu. Aveam 4 luni, iar rubeola e cea mai crancena chestie in primul trimestru. Apoi, pe masura ce trece timpul, scade procentul cu probleme. Cred ca tu esti in categoria de risc minim!

Pe de alta parte, s-a dovedit ca desi aveam un numar imens de anticorpi la rubeola (nemaivazut de doctrii mei...), n-o facusem recent (Asa am "ramas" la mamici de mai-iunie...). Asta inseamna ca facusem boala (daca tu ai mers la gradi, e imposibil sa nu fi luat ce misca pe acolo) + am fost vaccinata. O asistenta batrana cu care am vorbit mi-a zis ca la noi s-a introdus vaccinarea antirubeolica din 1981. Eu aveam deja 6 ani, dar cica au venit in scoli (imi amintesc si eu niste reprize, desi de la unele am mai "chiulit" de frica) - de unde stii tu 100% ca nu esti imunizata?

Sfatul meu e sa nu te stresezi ca mai mult ca sigur ai facut-o sau ai fost vaccinata. Plus ca rubeola copilului nu era in eruptie - cred ca asta mai scade sansele. Si pentru ca stresul asta nu face bine la bebe (eu si acum ma rog sa nu-l fi "deramjat" prea tare pe al meu...timp de 2 saptamani am plans non-stop...si stiu ce inseamna).

Daca medicul tau o poate depista deja, se poate interveni imediat, ai destule saptamani! Dar n-o sa fie cazul Fii optimista! Uita-te la filme (eu sunt recordman-a: am vazut deja toate seriile din 24, si acu' sunt la Lost ).

Iar acu' ma duc sa incep alta carte... Pana va treziti voi o termin

Paulica pitica
Si tuturor fetelor!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

la 01,38 s-a nascut Paul Cristian- bebelushul lui dideip.
sa-i dea Dumnezeu fericire, sanatate, noroc si ce-i mai bun in viata.
La fel doresc si copilashilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, felicitari, sa fiti fericiti, bucurosi, norocosi si sanatosi impreuna!!! Sa va traiasca Pauletzul, sa fie cumintel, mancacios si dragastos!!!

Felicitari mamico!!! Imi aduc aminte la pizza hut cum te mandreai cu ecografia :D
Multumim pentru vesti ruprich

ManuC, ce fetita scumpica si grasunica!!! Felicitari!

Carrie, multa sanatate! Cum a zis si Elteka, se poate sa ai anticorpi. Nici eu nu am facut rubeola (sau alta boala contagioasa de care sa stie cineva) si la analize m-am trezit cu niste anticorpi de m-am socat (10x nivelul maxim)

Of, Eletka, nu esti cuminte deloc. Multa sanatate si ai grija de tine si dolofanel

Pepsi, am adormit aseara cu gandul la pasca

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

buna dimineata, fetele.
Ne-am intors acasa de ieri, dar abia acum am 5 secunde de ragaz cu bebe mancacios:))))
Cezar-Florian, nascut miercuri, 2 mai, la 10.00, cezariana. Apgar 9, 55 cm si 4 kile. Lapticul e cam putin acum, dupa cezariana, dar muncim cu spor sa vina mai mult.
Va pupam dulce, mai intru pe net cand mai am timp.
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

didiep pentru bebe Paul - sa fie sanatos si mancacios! Sa ai parte de recuperare usoara!

Pauly, mi-au placut mult piesele de mobilier, cosuletul, hainutele si viitoarea mamica .

Madi, bine ai revenit printre noi si sa ne povestesti si de bebe...

tincuta, ce bebe mare ai! cred ca e campion la noi la odisee!

elteka, esti atat de amuzanta chiar daca povestesti si despre cea mai teribila durere! durerile alea de cap sunt ciudate - si eu am avut vreo 10 zile de dureri de cap mari fara sa am alte simptome de raceala pe la 23-24 saptamani, nu cedau decat cu paracetamol. au disparut ca prin farmec, fara sa reapara...

Andreea 32+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip felicitari mamico si bine ai venit Paul Cristian.

tincutza felicitari sa iti traiasca bebelusul.

simoan LA MULTI ANI te mai asteptam in odisee sau de ce nu in clubul scutecelor.

pauly dar de ce ati luat 2 patuturi + cosulet?

poohy chiar asa mi-am adus aminte si eu de dideip la intalnire cand se lauda cu puta lui Paul .

Am uitat majoretele

Mica 38+2 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

FELICITARI DIDEIP!!!! Sa-ti traiasca bebe si sa fiti sanatosi si bucurosi!!
Ticuta inca odata felicitari!!! Oau ce bebe mare ai!!!
ManuC, are tati de ce sa fie asa mandru cu asa fetita!!!

Va pup
Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

asa-i am avut o noapte ff proasta, m-am zvarcolit intr-una acuma am decis sa ma calmez si sa astept sa vad.oare daca imi face ceva analize se poate vedea daca am luat boala?o pipai intr-una pe Theodora sa vad daca nu-i creste febra
multumesc de incurajari, Elteka esti f dragutza, imi dau seama prin ce ai trecut, bine ca e totul ok acuma.
stiu ca nu-s imunizata pentru ca mi-am facut anul trecut analiza si mi-e ciuda de mor ca nu am fost trimisa la vaccin.

Manuc fetitza ta e o dulceata, tare tare scumpa.

Dideip si Tincutza sa va traiasca bebeii si sa fiti fericite alaturi de ei!

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

PAULA FELICITARI,AI REUSIT!!!!SA_TI TRAIASCA BAIATUL!!!

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput