Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 22
BELA29 spune:
Buna fetelor!
Ziua de ieri si azi am pierdut-o citind despre metoda Montignac.
Ptr mine mi se pare tare dificil de tinut, ca nu ai voie sa maninci amestecat.Trebuie sa mentionez ca nu aplic metoda pe mine, deoarece eu "ma chinui sa mai pun 1 kg sau 2 pe mine", ci pe sotul meu, care este mai pofticios ca o femeie gravida.
De azi am inceput cu el dar nu stiu daca v-a dura mai mult de o saptamina. Problema mea e urmatoarea: ce ii pot pune mincare la lucru daca nu le pot combina, fiindca pleaca la 8 si vine la 5 sau 6?

Cele care tin cura le doresc kg in minus, iar cele care de abia sau apucat le doresc bafta si rabdare.
Oana spune:
Fetelor am facut cumparaturi si am gasit naut (boabe), orez brun, orez integral si faina de hrisca. Din pacate nu am gasit si fainuri de linte, naut si soia dar mi-a zis ca o sa mai aduca ca se terminasera. Astazi am pus nautul la fiert dupa ce statuse in prealabil 3 ore la inmuiat in apa. Intrebarea mea este pana cand sa il mai fierb?? Cojitle alea de pe el ce fac cu ele le scot? Sau le las acolo? Si dupa aia il bag la robot si il fac pireu,nu? Ce mai puneti in pireul de naut ? Sare avem voie sau ce altceva? Mie nu mi se pare ca ar fi crescut asa de mult boabele....nu stiu cat sa il mai tin...
sanse spune:
Oana de obicei eu nautul il tin de seara pana dimineata si se umfla destul de mult.Asa nu am facut niciodata.De piure au mai scris fetele pe aici....eu nu am facut decat chiftelute.
Latrishia am zis eu ca fac Cocoa brownies dar nu am faina de soia.Cu f. de naut merge?Sau sa macin grauntele alea de soia si sa le fac faina e ok?Nu reusesc sa gasesc deloc faina de soia decat graunte si felii.Am inteles ca se gaseste pe undeva pe la Unirea dar cine merge pana acolo pe aglomeratia asta?Eu stau in Colentina.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
tlaura spune:
Eu azi iar am dat cu batzu'n balta! Exact cum va spuneam:2-3 zile, dupa care ma apuca amocul de interzise!
Dimineata a fost ok: 2 feliutze de cascaval cu un ardei kapia rosu (de fapt cred ca aici e fost problema, nu am mancat suficient, am fost la vot si la cumparaturi, si am mancat o inghetata la cornet cu de toate. Cand am venit acasa, nu aveam nimic pregatit as aca am mancat branzica de casa cu salam. Dupa care: cirese, fistic, iar acum beau o cafea!
Sper sa ma potolesc!
Oana, nici mie nu mi s-a umflat nautul foarte mult, chiar daca l-am tinut o noapte in apa. Nu cred sa fie asta o problema; iar piureul l-am facut ca si cel de cartofi, cu lapte, unt si sare. Iar o alta parte din el l-am frecat cu ulei de masline si i-am pus usturoi pisat. Sunt f. bune ambele, dupa ce te obisnuiesti cu gustul.
Pofta buna!
Oana spune:
Fetelor am facut piureul (sau pireul? cum se zice?) de naut la robot am mai pus dupa reteta din culinar sare, piper, usturoi, ulei de masline, suc de lamai, chimen si ceapa cu telina calite si a iesit foarte buuun!!! Restul de boabe ca au mai ramas multe astept sa se raceasca si le bag intr-o punga la congelator sa mai fac si alta data. Data viitoare voi incerca si chiftelutele de naut. Sper sa iasa la fel de bune cum mi-a iesit si piureul!
latrishia spune:
Sanse eu am facut dupa reteta de brownies capuccino si nu am pus pic de faina din cate imi amintesc, am pus cacao cat cuprinde. Am facut antionette ieri, dar nu mi a placut ca miroase pur si simplu a naut, si am pus o tona de scortisoara.In schimb, sotul a mancat un sfert din ea...e gustoasa dc nu s ar simti nautul ala...am tinut o in frigi peste noapte, poate azi e mai buna.
Si de soia, ce sa ti zic, mie nu mi place nicicum la gust, nici snitele nimik, si am inteles ca in praji se simte un gust naspa de soia....mai dihai ca nautul.
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
inuta12 spune:
latrishia..mercic mult..sa stii ca intrasem in panica rau de tot..
nu mai iau nici o pastila...gata..m-am decis.lycium-ul ma cost 1 mil cutia..si la naiba daca mai ma si ingrasam...facem o afacere de milioane...nu?
..asa ca bag mere...sa ma energizez..
meniul de azi:
d: 2 oua ochiuri+salata de varza (iar sunt setata pe varza..imi place de mor)
g: 2 mere
p: carne de pui prajita+salata de varza
aseara am mancat vreo 2 pumni de seminte...nu am gresit tare mult,nu?
in rest apa cat cuprinde...
cantarul inca stagneaza..ce facem fetelor? cum depasim starea asta yoyo?
crisstinuta spune:
Bine ai venit Bela!sau mai bine zis sotului Belei..
Nu stiu ce conditii are sotul tau la serviciu ,daca poate duce mancare in caserola poti sa-i pregatesti orice mancare din ce vezi ca mananca fetele pe aici..Daca nu poate manca decat sandwich...e mai dificil.ar mai fi painea facuta cu jumate taratze pe care cine slabeste mai greu o evita...dar la barbati nu cred ca ii impiedica sa slabeasca.ei slabesc mai usor avnd in vedere ca nu au un trecut incarcat cu diete minune...
Inuta,oi fi eu prietena cu Monti dar biochimist nu-s ..habar n-am ce pastile minune vroiai sa cumperi dar daca imi spuneai pretul....
Lasa prostiile,eu am facut doua facultati si de multe ori nici bani de o cafea ca lumea n-am avut...
Eu zic sa mananci bine,monti dar bine ,chiar pregateste deserturi monti de ai vreme.Daca nu,citrice multe ...prosoape ude pe cap etc....
Hai ca am glumit dar te rog nu inghite tot ce auzi ca fac minuni.
Si multa bafta!
Am mancat si eu seminte aseara ,n-ai gresit stai linistita..
adriana_mihnea spune:
Buna!
Meniul de azi, cam anapoda:
d: am ciugulit cateva mezeluri
p: carnaciori cu salata verde
s: tort Monty
Si pozele: tort cu frisca si capsune, o felie pentru voi si sectiune.
Va pup!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
sanse spune:
Ce-i cu tortul asta?!?!E monti?!Ca daca nu....

Reteta....vrem reteta!!!
Latrishia
i-mi pare rau....Fetele ziceau ca este buna si eu am crezut ca fac si eu un bine
Meniu azi:
MD:3 mici si putina sunca
P:pastrama si salata
c:nimic pentru ca am mancat MUULT la pranz
.
Va pup si seara buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI