Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Baga un ochi si www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12641" target="_blank">Aici

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Si pentru chiulangioaice am ceva interesant .Ce ziceti de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15258" target="_blank">FRUMUSETEA ASTA?

Vedeti si voi daca e ceva strecurat gresit pe acolo ca tare arata bine.
Andanii!!!!!Ai chiulit azi de la servici?!

Unde sinteti fete frumoase ca a intrebat Inuta 12 de a ragusit azi de nu stiu ce lyciumile si lacuste.
Hai treceti acasa!!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Daca tot eu bantui pe aici m-am gandit ca vreti sa papati o www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15103" target="_blank">INGHETATA BUNA

Ce ziceti batranele satului merg nucile alea?!Ca nu stie omu cum sa va mai ia......

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Oana,nu stiu daca ti-a raspuns cineva de unde sa cumperi fainurile monti.Faina de linte ,soia sau naut se gaseste de obicei in magazinele naturiste.spun de obicei pentru ca nu stiu de ce faina de naut se gaseste mai greu.
Danat,daca ai pregatit pui cu mazare ,atunci mazarea trebuia sa fie congelata sau proaspata.
Laura ,blogul pe care l-ai descoperit este blogul prietenei mele care a tradus toate intrebarile si raspunsurile de pe site plus intrebarile trimise de noi doua.
Intr-adevar e bine sa mancam salate le fiecare masa ,ele fac sa scada incarcatura glicemica a mesei dar asta nu inseamna ca putem repara o bucata de tort cu o legatura de salata....Monti vroia sa zica ca daca tot am gresit macar sa intreptam ceva cu salata...
Vad ca ai tot cerut retete....furnizorul nostru de retete S afost foarte promta
Inuta,mami nu stiu ce pastile iei ,produsele de la Forever sunt oricum naturale.Ce sa zic sper ca nu iei un sac de pastile ca nu stiu daca ingrasa sau nu.Daca e sa-mi dau cu parerea tot ce pot zice e ca lemnul dulce ajuta la slabit (si acum mai am o punga cu lemn dulce de pe vremea cand ma chinuia talentul...)
Sanse,merg nucile,in cartea a doua Monti a ridicat interdictia la nuci alune ,migdale.Intr-o intrebare adresata de mine daca pot manca alune nuci in preparate cu faina integrala(vroiam sa fac cozonac cu nuca)mi s-a raspuns ca nucile si alunele contin grasimi bune si se pot combina si cu glucide pana in 50,.Sper ca aceasta afirmatie sa nu nasca iar mari controverse.Oricum in preparatele lipidice merg.
Deci checul cu albusuri si nuca e monti.Nu am facut ,nu stiu cum e.Ciocolata din el trebuie sa fie peste 70% cacao.Cred ca daca se pune cacao strici ciocolata degeaba.Adica e bun si fara.Mai ales ca ciocolata cu pricina e scumpa.
Cocoa brownies adica prajitura negresa o fac si eu ,e foarte buna si usor de facut.Eu nu mai pun ornamentul de bombonici ca nu stiu daca are sau nu zahar.Tortul vitraliu e minunat ..fetele de pe culinar sunt fantastice....cred ca n-am sa ma ambitionez in veci sa fac asa ceva.Am putine rezerve in privinta rahatului din reteta.Nu stiu cum e facut.Inghetata nu mi-am facut niciodata nici monti nici nemonti.Dar parea apetisanta.Si e monti.
Acu' sa speram draga Sanse ca nu vrei sa faci chiar toate aceste retete in acest weekend.

Mergi la inceput

Multumesc Crisstinuta cred ca incerc doar Cocoa brownies.Retetele de chec erau pentru Laura t iar cea cu jeleu mi-a placut mie cum arata si am vrut sa vo arat si voua.Eu migdale am mancat si nu am patit nimic dar nu stiu sigur daca trebuie sa mancam doar neprajite . Se gasesc cam greu asa simple fata de cele sarate si prajite.

Pupici si inca mai astept restul de fete cucuiete.....

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Ca tot aveti chef de ceva dulce, va pun un link de pe culinar: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12649

Am facut-o in seara asta cu nuci macinate si a iesit super!! Va recomand sa faceti cantitate dubla, ca altfel e de rau...E prea putinaaa!!!

Eu folosesc un indulcitor lichid, aspartam, adus de cineva din Germania. Acum poate ma lamuriti daca este permis dpdv al sanatatii. Ca in rest tot indulcitor este...

Meniul de azi:
d: 1 crenwurst
p: ciorba de vitel
s: stufat de miel cu mamaliga
Plus tinctura de fructe de soc care, intre noi fie vorba, o iau cam degeaba ca nu vad sa faca ceva...
Si ceaiul de rigoare...

Va pup!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, va multumesc multe de tot!
sanse, nu e tarziu reteta de chec, pentru ca nu o voiam pentru azi! Multumesc!azi am facut doar pizza,o combinatie intre cele doua; a ta si alatrishiei. A iesit minunata, singura chestie care nu a fost tocmai pe placul meu este ca aduce un pic a omleta. ma intreb daca as pune doar un ou sau doua, mai iese?
oricum, minunata!
Acusor, asa se face checul, sper sa iasa si cu faina de soia!
crisstinuta, asa ma gandeam si eu! E ok, am sa incerc o salata inainte de o inghetata! Asta e slabiciune mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

fetelor m-am zapacit de tot..
a zis latrishia ca nu e bun lycium...am sunat-o pe tipa care0mi aduce..si i-am zis ca nu mai vreau ca ingrasa.. (asta dyupa ce inainte o sunasem sa o zapacesc bine la cap ca vreau URGENT)....acum Cristinuta zice ca lemnul dulce ajuta la slabit...pai ce sa fac fetelor? sa mai iau sau nu? ca mai are in compozitie si alte prostii...sau mai bine sa iau lecitina?...Sanse..chiar ca am ragusit de cand tot strig dupa o informatie veridica.. nimeni nu-mi spune si mie nimic/? in cunostinta de cauza....
Cristinuta..zi-mi macar daca lecitina e buna...
hai ca m-am plicitisit eu de cand tot intreb acelasi lucru..
fetelor..eu nici nu ma uit pe link-urile alea cu dulciuri..ca nu vreau sa ma amagesc singura....daca ma pun pe dulce ..nu mai las tava..asa ca nu mai mananc deloc.

azi o ascultasem intamplator pe Mihaela B..nutritionsita lui raduleasca..si spunea ca branza ingrasa infiorator..si nu sunt indicate mai mult de 2 fructe pe zi...
pai ce fac eu? pai mananc cel pjutin 4..macar atata lucru...
in principiu spunea sa manancam doar cand ne e foame..deci cine e fomista are unda verde la papa.. ...vorbesc si pentru mine acum....zic asta sa nu se nasca controverse....

mai fetelor chiar nu stie nimeni ce-i cu lecitina aia? hai ca tac gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Inuta mai bine ia lecitina, dar te intreb si eu ceva...crezi ca te ajuta la ceva?...e pura autosugestie in ceea ce ma priveste, si eu obisnuiam sa ma indop cu tot felul de prostii in sesiune, energizante romener si lecitina...si tot atata invatam.Pt rezultate bune se fac niste cure la nu stiu cate saptamani, nu iei o data in sesiune si gata inveti de spargi...eu zic sa te calmezi ca te simt agitata rau de tot.In primul rand creierul are nevoie de glucoza pt a functiona la parametrii maximi, asa ca nu te mai stresa ca papi prea multe fructe, nu acum.Mananca ce simti tu ca te energizeaza cel mai bine.Asteapta sa treaca sesiunea si dupa aia iti vezi de dieta.

Sanse si eu am facut brownies...e asa buna ca mi venea sa mananc toata tava o data

Vreau si eu o vrajitura cu mere...ceva sugestii?

Pupi la fete

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Latrishia vezi daca i-ti place www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13905" target="_blank">ANTOINETTE cu mere

Inuto eu nu te pot ajuta decat cu papa bun,restul ma depaseste

Fetelor voi de unde luati faina de migdale?Cred ca putem macina migdalele ,nu?Da mai bine macinam nuci ...(or fi mai ieftine)

Va pup!

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput