Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 23
crissy77 spune:
Nici mie nu-mi place faina de soia. Insa am facut o tarta cu mere din faina de soia. A iesit foarte buna la gust, pentru ca in aluat se pune scortisoara macinata care-i taie gustul ala gretos. Dar este singurul preparat din soia pe care il pot consuma.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
sanse spune:
Buna fetelor!
Vad ca-i cam slabut azi pe aici...Eu am fost azi la sala si nu am avut timp sa intru.
Andanii unde esti!? Daca nu apari vezi ca am o cioco. buna cu alune si ma reped in ea.Treci acasa!!!
La raport nimic!?Asa va laudati?Eu am raportat vineri....
Ies putin si vreau sa va gasesc aici cand ma intorc. 

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
inuta12 spune:
va pupic fetelor pe toate...
Cristinuta 
..saru;mana pentru imbarbatare...eu sunt acuma la a doua..si deja ma consider batrana
si neputincioasa sa mai memorez sute de pagini...imi trebuia o mustruluiala sa ma mentin pe baricade...multumesc.
deci sa stiti ca nu iau nici o pastila..pur si simplu prosoape cu apa rece..cum zicea Cristinuta...
Sanse...ma faci sa rad intr-una..esti o dulce...
sa stiti ca eu nu mi-am facut nici un fel de praji pana acum...dar azi am clacat si am mancat o prajitura care era atat de dulce..vai mama...Am facut azi 3 saptamani de cand nu am mai pus gurita pe dulce...sper sa nu se vada la cantar ca si asa mor de ciuda...
fetelor eu stagnez in continuare...si offf..nu e deloc motivant..
nu as vrea sa ma amagesc cu ciocolati si prostii de felul asta...pentru ca oricum nu se vede la cantar.
meniul de azi:
d: fagaras + 2 rosii
g: 2 mere
p: somn prajit si o rosie..
a...tot vroiam sa zic..mai ,eu beau vreo 3 cafele pe zi...sa fie oare asta motivul? dar cum naiba sa rezist fara? mai ales in perioada asta..
oare sa fie mai recomandat nesul decat coffee?
ce -mi recomandati?
sanse spune:
Inuta 12 nu stiu daca-i de la cafea dar in carte scrie ca trebuie sa fie fara cofeina si indulcita cu fructoza sau zaharina.Tu cum o bei?Poate fi un motiv.Vad ca de mancat mananci corect si nu in cantitati mari.Incearca sa nu mai ai abateri.
adriana_mihnea ce-i cu tortul de nu mai apare?
Vrem tort!!

Andanii!!!Andanii!!! Unde esti?! Vezi ca ma indrept spre ciocolata...........
POZICI
POZE NOI
adriana_mihnea spune:
Da, fetele! Este tort Monty.
De fapt, este o prajitura pe care am finisat-o cu frisca.
Aici reteta: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12649
Am facut de 3x compozitia si intre blaturi am pus frisca naturala cu indulcitor si cu 1 patratel de cioco amaruie rasa. Am aruncat si putine capsune...
Edit: Sanse, se vede tortul...Tu nu-l vezi??![]()
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
sanse spune:
Am scris amandoua o data iar pe al tau l-am vazut dupa aceea.Multumesc
POZICI
POZE NOI
XIO spune:
pai...am cam intins coarda azi , mananc sanatos mancarea de baza :peste la cuptor cu legume , 1 ochi de ou(stiu ca e in ulei dar deh , e proteine
) si o feliuta de paine si ......dimineata crema de zahar ars , la pranz iaurt de fructe 0,1% grasime cu cereale cu capsuni iar pe la ora 4 jumatate de kg de inghetata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
sanse spune:
Dar blatul care este?Cel cu faina de migdale?
POZICI
POZE NOI
sanse spune:
adriana_mihnea am vazut pe culinar tortul www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12790" target="_blank">ASTA dar fetele nu au scris si cum se face.Blatul deduc eu dar crema?!
Nu stiu ce sa fac cu gelatina aia
.
Poate ma ajuti tu ca vad ca te pricepi.
POZICI
POZE NOI