Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ce sa mai zic, nu va vreau decat binele ... sefa cristina intr-adevar a spus ca se poate manca paine cu grasimi, da nu de secara si grau cum spui tu ci PAINE INTEGRELA CU TARATE (50% FAINA INTEGRALA + 50%TARATE) daca painea ta este asa e ok, eu am inteles ca e paine de secara, ma rog nu mai conteaza, nu am dat cu parul, eu oricum merg pe principiile lui monti de acuma doi ani de cand am inceput sa studiez aceasta dieta si nu cred (eu personal) ca se slabeste cu astfel de combinatii (crede-ma am incercat), am mai spus la regim de mentinre e ok, nu te ingrasi, da si eu am mancat asa si doar m-am mentinut ... asta nu inseamna ca alt organism nu slabeste drastic ... conteaza si cate kg ai si cum iti permiti sa mananci , Eu personal cand mananc un monti mai permisiv ... carnat, grasimi, chiftele nu slabesc nici un gram ...... prima carte monti nu permitea multe chestii pe care acuma le permite ... sincera sa fiu atunci am slabit mult mai rapid ( m-am ingrasat inapoi din nesimtire ca nu am reusit sa ma mentin)
Asa ca ... cine a vrut sa inteleaga ... intelege si cine nu ... face cum vrea.

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am tinut Monti vreo 2 luni si jumate, in toamna, dar de sarbatori m-am lasat (dupa ce slabisem 6 kile vaca ce sunt!!!).
Acum m-am reapucat de Luni, sunt cumintica si vreau sa ma tin de data asta. Am eu niste motivatii si sper ca acestea sa ma ajute, sa ma impulsioneze ca sa nu renunt.
Meniul meu de azi:
MD: iaurt 0,1% cu o felie paine neagrrra integrala
P: mazare cu o pulpa de pui
C: cred ca ceva legume cu cascaval si sunca

Va rog eu, cine e mai cu experientza sa fie cateva zile cu okii pe mine sa nu gresesc la meniu.

Multumesc mult!

Pup iu si succese la zlabit!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna dimineata fetelor!

Subscriu si eu la ce scrie Andanii.Eu rezultate f. bune am avut tot dupa prima carte Monti.Acum o cam aburesc si eu cu cantarul...dar asta este datorita faptului ca nu ma prea privez de mancare asa cum faceam prima data .Zic si eu la fel...asta depinde si de fiecare organism in parte .

Va pup ca tre sa plec la sala

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Fetili cate carti are Monti? Eu am citit-o pe prima si acum o incep pe cea cu "Femeile Montignac". Mai are si altele??

Meniul meu de azi:
MD: iaurt 0.1% cu cereale
P: ciorba si varza cu carne de porc (slaba)
C: salata de legume (rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Monti are doua carti, prima si a doua
Prima e mai restrictiva, a doua mai permisiva.
Nu spun ca nu e ok a doua dar am indoieli la anumite combinatii .... parerea mea ca te mentii frumos mancand monti, ca stil de viata e super ok , dar pentru a slabi cu zecile de kg ca si mine, nu fite de 3-5 kg trebuie tinut mai restrictiv

danat eu te stiu , de cand ma perind pe aici bine ai revenit , o sa te corectam daca gresesti

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Intr-adevar fiecare organism e in felul lui.Nu va contrazic.Trebuie sa ne studiem sa vedem ce merge si ce nu merge.De ex. unii manaca fasole si nu au nici o treaba altii stagneaza iar altii chiar iau ceva in plus.Aici nu mai functioneaza nici o regula din carte.La fel cu painea.Sefu' Monti ne da voie apoi ramane de vazut cum reactionam noi.Eu de ex.in perioada de inceput a curei in care am mancat multa carne ,branza,chiftele vorba lui Andanii chiar m-am ingrasat.Era si iarna nici nu erau legume...Dar paine nu mancam deloc .Deci nu puteam da vina pe paine.
Sa stiti ca nici eu nu mananc paine cu taratze in mod regulat cu grasimi.Fac paine cu taratze pentru ca sigur e mai putin ingrasacioasa ca si ca si painea integrala.Dar tot fara grasimi nesaturate o mananc .Cand am un aliment care nu merge fara paine atunci recurg la aceasta paine.Si prajiturile le fac cu faina de soia dar daca totusi nu am, fac si aluat jumate faina integrala ,jumate taratze.Si fac asta pentru ca totusi vreau sa tin cat pot faza I chiar daca as putea intra in faza a II-a .
N-am vrut sa derutez pe nimeni sunt multe fete care consuma aceasta paine cu jumate taratze.Chiar la inceput eu le-am atras atentia ca painea aceasta nu ar fi in regula .Toate (vorbesc de fetele de pe culinar) au spus ca au slabit bine merci mancand aceasta paine.Si le-am dat pace.Abia apoi totusi curioasa am intrebat pe site.
Atentie si la wassa exista doar o varietate de Wassa care au Ig 35 pentru ca sunt 24% fibre.Am inteles ca la noi nu se gasesc.Pe acelasi principiu a judecat Monti adica painea cu taratze de care vorbeam ar avea peste 25%fibre si ar avea Ig sub35.

Parerea mea este ca meniul compus din legume multe si carne slaba si din cand in cand glucide bune (la micul dejun) este cel mai bun si da cele mai bune rezultate.Fructe cu masura,branzeturi(cu sau fara grasimi) cu masura.Carnatii,chiftelele,cascavalul etc chiar daca sunt permise eu totusi as limita consumul lor.
Despre cafea nu stiu ce sa zic....eu nu beau cafea cu cofeina, afost cand am baut dar nu am vazut nu stiu ce influienta.
Iar cu sportul...bine ar fi sa facem ceva sport dar nu cred ca daca totusi nu faci nu ai rezultate bune cu aceasta dieta.
Deci fetelor inca odata nu vreau sa va strecor idei dubioase sunt informatii primite de pe site.Nu pot garanta ca functioneaza pentru toata lumea.
Va pup fetele.

Mergi la inceput

Raman la ideea ca Monti nu s-ar aventura la a face dieta mai permisiva daca nu ar fi tras concluzia asta dupa multe studii.Nu vad de ce nu ar fi publicat in continuare aceeasi varianta de dieta.Oricum a prins bine prima carte.
Nu cred ca isi permite sa dea sfaturi care sa nu fie in tonul dietei.Lumea nu ar mai slabi si si-ar pierde incet reputatia.Pe forumurile straine( cand am timp va dau niste link-uri) in general lumea se ghideaza dupa a doua carte dar mai sunt publicatii si mai recente ,in America am inteles.
Hai ca v-am ametit destul.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

seara buna fetelor...
multe informatii...multa agitatie pe forum...tare frumos si interesant...
totusi..am o nedumerire...
tocmai mi-am cumparat azi o punga de naut..am pus-o in apa...si mama ce s-a mai umflat..nu-mi vine sa cred. acum ca m-ati speriat voi cu chiftelele alea....:)) va intreb ce sa mai fac de mancare cu nautul? sa-mi mai fac chiftele sau nu? sau doar piure? si sa mananc cu carnita ? offf...nu stiu ce sa fac. si totusi de ce nu sunt bune chiftelutele? ca sunt prajite? exista vreo mancare atunci cu naut?
sa-mi fac un piure si un sos cu ceapa ,marar, bulion?
H E L P

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

inuta12 1:dar cine a zis ca nu merg chiftelutele de naut?!
2:ai pus toata punga la inmuiat? dai la tot blocul
In cazul asta fa si piure si chiftelutze

Crisstinuta te pup si multumesc pentru sfaturi.Eu i-mi notez tot ce postati voi nou .Cand ai tu timp mai scrie ce papi ca sa ne inspiram si noi.

Pentru meniu intru mai tz.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sunt bune chiftelele de naut ,fii fara grija.Eu vroiam sa zic sa nu mancam toata ziua de trei ori pe zi tot chiftele,snitele si carnati...
Daca ai prea mult naut poti pune in punga la congelator si folosesti data viitoare.
Meniul meu de azi nu a fost tare stralucit
D cafea din cicoare cu lapte praf degresat
din pacate dimineata nu mai mananc altceva de cand lucrez
P trei felii de chec facut din faina de naut si soia +un iaurt mare natur
C megasalata mixta de legume +o conserva ton si o bucatica de branza

Acum cateva minute am mancat cateva seminte de dovleac..(prefer sa rontai alune sau seminte decat sa dau iama in chips-uri sau mai stiu ce..)

Mergi la inceput