Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

NOAPTE BUNA, eu ma apuc de lucru

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

MA io trimisei ditai mesaju,vad ca nu a aparut
In sfirsit...
ieri:
paste integrale cu ciuperci
pui la gratar cu salat de rosii si castraveti

Azi:
omleta cu branza si salata de varza
inghetata
2 feliute de branza si una de paine

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

saru'mana de informatii fetelor...
pai Sanse..nu mai facui niciodata naut...asa ca de unde sa stiu eu ca se umfla? cand l-am auzit pocnind m-am speriat... sunt dusa ce mai....am schimbat si cratita ca nu mai incapeau in aia mica pusa initial..deci o sa fac chiftelute...chiar..(merci Cristiuta de idee) poate mai bag si la congelator...ca Sanse..nu stiu ce batranica din blocul meu e montignaca....
meniul de azi:
d: piure de naut ,2 ochiuri, o rosie
g:2 mere
p: inca nu stiu...ca stau acasa..daca am timp fac chiftelute..daca nu...imi prajesc niste somn..habar n=am...
s: 2 mere

Fetelor....am o intrebare...mananc mult/putin/sau normal ?
mai aseara mi se facu o foame de lup..pe la ora 21...nu mai puteam de foame.....desi mie mi se pare ca mananc bine dimineata si la pranz....asa ca am baut de teama sa nu mor de foame.. un pahar cu lapte...cu 3,5 %grasime..am atentat la laptele pentru barbate-miu..altul nu am avut....
nu prea as vrea sa mananc seara mancare..de asta tot bag mere ...care-mi si plac tare mult..cred ca pe zi mananc un kg...am cantarit o data cele 4 mere pe care le mananc zilnic. tin sa precizez ca de cand ma stiu mananc mere zilnic....cand nu se intampla asta,..ma simt tare rau...si nici nu mai simt nevoia de dulce cand pap mere...
stiti ce am de gand sa fac? sa nu mai bag in gura never cioco sau alte dulcegarii...atata timp cat corpul meu uita gustul ala...nu mai solicita produsul..nu? nici mintea mea nu-si mai doreste...cel putin momentan..am in frigider o gramada de cioco..foarte buna (as fi spus inainte)..+cioco cu 80 % cacao...dar nu-mi face cu ochiul deloc..
sper sa fiu la fel de motivata si de acum in colo..si sa nu fac ca acum 2 saptamani..cand ajungand la mama in vizita am mancat (nu am gustat) 3 felii de tort,o cutie de alune, suc cat cuprinde, plus snickers (taica-miu are portia zilnica de asa ceva...il invidiez)..la greu...deci sa nu ma bata norocul sa dau iama in porcarele...ca o sa mor de inima rea....

fetelor haide-ti ca mi-am facut singura morala anticipata...in caz de....
va pupic pe toate..
o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetele

Andanii, sa inteleg ca am ajuns la perioda de fite dc mai am de slabit cateva kg?...asa am tinut toata cura si organismu meu tot a reactionat, si eu cred ca la o cantitate de cateva grame de "abatere"n are cum sa se vada...pe principiul o lingura de .... la butoiul cu miere hai c o dau in diverse...Sper sa ajung si sa tin cat mai corect.

Si eu am renuntat definitiv la dulciuri si la paine(mananc numai wassa cand sunt alimente pe care nu le pot consuma goale o data la un an).Mi am propus sa fac dulciuri monti la sf de sapt sa ma protejez de ispite.

Inuta, mie nu mi se pare ca papi mult, e foarte echilibrat.
De cand a dat caldura eu am inceput sa pap cam putin, masa de seara desi imi propun s o iau, ma apuca 9 seara nemancata si la ora aia apa mai beau.

Prajitura doar cu faina de naut ati incercat?

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Sunt fara cuvinte .... credeam ca suntem aici impreuna ca sa ne ajutam si nu sa ne ironizam , sa ne corectam si sa nu ne suparam cand gresim, nu stiam ca suntem sefe si mai putin sefe .... atata am avut de spus, si cu asta am terminat comantariile la aceasta discutie.
Felicitari fetelor la care organismul reactioneaza foarte bine si cu abateri .... din pacate nu toate facem parte din aceasta categorie privilegiata suntem unele la care si cu o dieta numai cu legume si fructe abia se misca cantarul .... dar nu are sens sa o mai lungesc .
Va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hai fetelor, nu va certati!

Latrisha, eu n-am simtit nimic ironic in mesajul lui Andanii cand a zis de fite! Cand ai mai multe kg de dat jos, 5 kg ti se par putin. A fost o figura de stil !

Andanii, cred ca nici Latrisha n-a vrut sa fie ironica prea tare .

pe amandoua!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

cand am spus ''fite '' ma gandeam exluciv la mine, pe vremea cand eram slaba .... cand aveam si eu 52-55 kg .... si eram disperata ca vreau sa slabesc doua 2- 5 kg (dumnezeu nu bate cu parul), nu am vrut sa fac referire la nimeni concret de aici .... spuneam ca am zeci de kg de slabit nu fite de cateva kg, in fine..... cred ca fac o pauza de pe-aici ca deja ne-am incins prea tare ....

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

haideti mai fetelor..ce aveti? eu nu cred ca cineva a vrut sa supere pe cineva...andanii chiar nu mi se pare ca a incercat sa ironizeze pe cineva....ci doar generaliza. de ce sa ne simtim vizate? poate ar trebui sa privim mai degraba partea plina a paharului..sa ne bucuram ca suntem "fitoase" si sa=i multumim lui DD ca mai avem doar 5 kg de slabit..si sa le slabim si pe alea..nu? cam asa zic eu ca ar trwbui sa ne gandim...
deci va dau bataita..daca o luati pe aratura..fetelor suntem o comunitate..nu concurente..ce naiba? nu merge nici una la gradi ca sa se supere din orice..
eu va pup dulce pe toate...si nu mai fiti suparici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Imi este si frica sa mai scriu aici; de cate ori incep sa ma laud ca am inceput monti si am tinut 2-3 zile, a patra o iau pe aratura!
Nu am ce face, tot trebuie sa scriu, caci singura nu ma prea descurc, si chiar vreau rezultate! Mai am o luna pana plec in concediu in tara, si nu vreau sa arat precum un !
Vreau sa cred ca cele 3 zile (cu cea de azi) am tinut monti curat! Si totusi, singurul pacat, care s-at putea sa ma coste cam mult e cafeaua!
daca nu beau 2 pe zi, una dim., una pe la ora asta, nu pot! Am tensiunea mica si numai asta ma poate tine in priza. Nu stiu daca conteaza, dar incerc sa beau cafeaua (cel putin pe cea de dupa-amiaza), cam la 2-3 ore diferenta de ultima masa.
Si acum sa va spun ce am mancat ieri si azi (alaltaieri nu mai tin minte):
D; cafea cu fructoza + biscuiti integrali
Inainte de pranz cirese
P: ieri: copane de pui cu piure din naut si salata/ azi: peste cu aceeasi combinatie
G: cafea si fructe
S: ieri: tot un copan ramas de la pranz cu piure de naut si inca ceva, dar nu mai tin minte/ azi probabil ca o salata cu ton conserva

iar seara inca o portie de cirese si 2 grapfruit.
sper sa se vada si rezulatatele la sf. saptamanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu tin cura asta , doar mananca mai ...ponderat .
Azi dimineata am mancat un iaurt cu fructe 0,1% grasime cu cereale , la pranz o bucata de telemea slaba cu o rosie sau jumate cred , ca era putina, inghetata 2 bucatele de cioco si inca ceva mic dulce de la Kinder si acum putina telemea cu rosie , marar si muschi Azuga , dar mai stau cu ele in fata vreo ora ca nu mi-e foame.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput