Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 16
latrishia spune:
Sanse mmmm.... maioneza aia are si zahar si amidon, deci exclus.Pitica mea inca se mai chinuie cu mucii, ca asta i a afectat cretinatatea de vaccin, caile respiratorii, si o chinui cu aspiratorul de cateva ori pe zi ca altfel n ar putea dormi, se infunda se inneaca...n am mai patit asa ceva de la nici un vaccin, asta a fost pericol.
Eu azi fac salata de vinete cu maioneza si o sa pap cu rosii si wassa...cred ca e ok, parca i cu faina de secara.
Meniu ieri
fibrobar si un mar
salata de ton
2 ochiuri cu un pik de telemea si o juma de cremvusti si castraveti
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
inuta12 spune:
neata buna
meniul de azi:
d:rosii cu telemea
g: 2 mere
p: somn prajit cu garnitura ceva.inca nu stiu ce
s: 2 mere
sanse si eu cred ca are zahar sosul ala. sa nu mai papi...
andanii spune:
latrishia draga salata de vinete cu maioneza nu se combina cu paine, wassa, faina de secara, cu nimica, deoarece maioneza are grasimi muuulllllteeeeeeeee ( oua , ulei)
eu salata de vinete pe care o mananc cu paine contine ffff putin ulei de masline si atat (la 4 - 6 vinete 3 linguri ulei) fara oua ,deci fara maioneza
Deci ori mananci salata de vinete cu maioneza goala , adica cu legume, ardei, rosii , ori salata de vinete fara maioneza cu paine
sanatate multa fetitei
meniul meu de ieri:
biscuiti cu ceai
pireu de naut cu muschi file de porc la cuptor si salata rosii cu ardei
branza, sunca, rosii, ardei
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
ieri si alalataieri fiind la plaja iar nu am putut tine monti!dar de azi iar incep si as vrea sa fac un piure din naut; imi spune si mie cineva cum se prepara? Se pune unt la fel ca in cel de cartofi? Lapte?
Si e bun? Si in ce combinatii merge? adica la pui prajit?
Multumesc!
andanii spune:
pireu de naut il fac asa: nautul fiert fffff bine, tocat si omogenizat cu blendrul cu unt si lapte ,sare ........ se papa cu grasimi .... in combinatie cu ce doresti, ma refer la carne si salata
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
tlaura spune:
Andanii,
!
acum am fost si am cumparat o puna de naut, si as vrea sa-l fac pt. diseara!
Multumesc!
sanse spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru treaba cu maioneza...
Ce mai intingeam in ea...
ce vremuri....
Si eu salata de vinete normala o pap pe ardei,rosie,castravete...si bineinteles ca mai adaug la meniu si nelipsitii ardei copti.
pentru meniu intru mai tarziu
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
sanse spune:
Chiulitzi.....grasutzelor....
Scriu si eu meniul repede:
MD:sunca praga si rosii
P:2 oua ochiuri cu branza rasa si salata
C:branza mozzarela si de oaie cu castraveti si ceapa verde
Fugiti la culcare
repejor sa nu va mai ia foamea![]()
Noapte buna!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
inuta12 spune:
neata buna
meniul de azi:
d: salata de rosii+ oua ochiuri
g:2 mere
p: somn prajit + salata
g: 2 mere
luni e zi de cantar...de abia astept.
ma simt deocamdata bine in pielea mea...si cred ca asta conteaza foarte mult. mi-am luat o rochita neagra care arata foarte bine..imi place croiala ..e aproape mulata pe corp..zic eu ca-mi sta binisor..e loc si de mai bine..
..
va pupic si o zi minunata va doresc
latrishia spune:
Neata buburuzelor
Andanii, parca mai nou ne dadea voie paine de secara si grau cu grasimi.Nu asa ne a zis sefa Cristinuta, sau sunt eu cu capu?...oricum la cantar nici o modificare de ieri pana azi, dar am pus o in baza faptului ca am mancat aseara sana cu o mana de fulgi de porumb(mi era pofta de mamaliga).Si de wassa...ce sa zic, o felie are 3grame si eu am mancat vreo 4 felii,nu o consider abatere prea mare...asta nu inseamna ca o sa mananc asa mereu, dar din cand in cand mai merge...
Azi pap salata de fructe, salata de vinete si probabil pe seara un iaurt.
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)