Montignac : ce am mancat azi (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

inuta ....sincer nu am facut niciodata , habar nu am , dar cred ca nu , cred ca se face o compozitie cu oua si faina de naut care se pune in cutor , se lasa putin sa prinda o pojghita si apoi se pune restul de chestii

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii uita-te si vezi daca e buna reteta asta de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12839&pid=257395&st=0#entry257395" target="_blank">PIZZA

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Inca una reteta www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12817" target="_blank">PIZZA

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Sa mai reamintim sait ul cu INTREBARI SI RASPUNSURI

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

prima reteta mi se pare ok, cea cu faina de linte

a doua reteta nu stiu, nu prea sunt convinsa ca putem combina faina integrala cu faina de soia, carnat, chiar daca e cu 50% tarate ..... asta poate la mentinere, dar nu cred ca la slabire e ok.

ANDANII

Mergi la inceput

Daia te si intreb....ti-am zis ca nu prea sint conforme retetele de acolo.Rele nu sint ,dar trebuie sa fim atente

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

La prima reteta putem pune si de soia sau de naut,nu?

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Inuta 12 ne dai si noua reteta ta de pizza?Sa-i ametim si noi pe sotii nostri.....Multumesc

Meniu azi:

MD:mezeluri +rosii
g: putina brz. mozzarela
P:ficatei pui fripti si putin spanac
C:putina pastrama oaie ,1 ficatel+1 rosie

La sala am baut 2 litri apa de sant balon si acum.Voi va balonati daca beti multa apa?Daca retin apa acum,ca am baut prea multa...

Mai spuneti si voi ceva......

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Eu fac pizza fetelor cu faina de soia si iese bunicica.Nu are cum dospi, faina de soia nu contine gluten.
Sanse ,nu te aud prima oara ca retetele de pe culinar nu ar fi conforme...de exemplu aluatul cu 50% taratze se poate combina cu grasimi.Am intrebat pe site-ul oficial si d-na Dominique Bertrand care raspunde la aceste intrebari mi-a raspuns ca daca adaugam cel putin 25% taratze la faina integrala coboara Ig sub 35.Va dati seama la 50% taratze ce se intampla.Si mi-a trimis negru pe alb ca se poate
combina cu grasimi nesaturate.Pe bune chiar,ce ar trebui sa va mai spun sa ma credeti,nu ma credeti pe mine dar nici raspunsurile de pe site-ul oficial....eu nu mai stiu ce sa zic..
Prietena mea care a facut blocul cu intrebari si raspunsuri a tradus toate intrebarile de pe site (bine ,astea erau mai vechi)dar ultimele intrebari si raspunsuri sunt cele trimise de amandoua si de alte cateva montignace ,sunt raspunsuri recente.Pentru mine astea sunt cele mai proaspete informatii in legatura cu aceasta metoda ,informatii de la mama lor...fetelor cineva a muncit sa ajunga aceste informatii la voi...

Mergi la inceput

Eu doar am dat reteta....si am cerut pareriEu de fel sint ametzita si daca cineva spune ca nu e bine eu zic ca asa este ,ca voi stiti mai bine
Nu te supara pe noi...

POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput