Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 11
inuta12 spune:
neata buna
fetelor....am asteptat si tot asteptat, timp in care mai sorbeam cate putin din ceasca cu ((apropo Cristinuta)).. inka cu sfecla de zahar..

stiam eu ca nu e a buna...dar mirosurile imbietoare de scortisoara (pe care o mai presarase colega peste Inka) mi-a zdruncinat toate principiile Monti...
acum gata,..vorba aia sa-mi fie de bine..si promit ca nu mai fac.
deci Sanse...merit bataie..

am copiat si eu prajitura Antoanett sper sa am timp sa-mi fac si eu..
meniul de azi:
d: salata de rosii cu branza
g: 2 mere
p: pui la gratar cu salata de varza
s: 2 mere
maine imi fac snitel din file de salau..de abia astept..dar pana atunci mai pap un gratar de pui...
...
inuta12 spune:
Sanse mama...acum m-am uitat si eu la poze mai bine...
cele doua zane sunt ale tale? sunt adorabile..le pupic si eu daca-mi permiti.
sa-ti traiasca...esti o mamica fericita..
sanse spune:
Buna dimineatza albinutzelor!
Inuta 12 multumesc frumos.
Si noi te pupam

Doar cafea fara cofeina!

Crisstinuta silfhidutza
multumim inca o data!

Andanii tu ce facushi?Nu esti la servici?Chiulesti?
Latrishia?!Latrishia?!

Va pup pe toate
Acum plec la sala

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
korinna spune:
Buna fetelor!
Adriana_mihnea..id-ul meu este: korinna1972
Azi:
d:cafeluta
P:2 rosii,niste crenvusti si paine de secara(nu cred ca ar tb sa mai mananc nici paine din asta de secara....)
C:carnaciori gratar cu salata
pupici!
korinna spune:
Ah..am uitat sa va intreb ceva:
1.De unde luati faina de naut si faina de soia?de la plafar sau din supermarketuri???...si daca faceti pizza cu aceasta faina e oki?
2.Cum faceti ardeii umpluti?Cu ce-i umpleti?de unde luati ardeii?sunt congelati?
inuta12 spune:
fetelor...dati-mi o idee....am musafiri maine..si am primit comanda de la prietena mea sa fac pizza...ca cica e mai buna decat la Jerry aia pe care o fac eu...
si tocmai acum eu nu am voie sa mananc...
pot sa-mi fac pentru mine separat piza? cu ce? ce fel de faina? de naut? pun si drojdie? cum fac aluatul? HELPPPPPPPP....
va rog ajutati-ma ca astia sunt niste mancai..si o sa le stea mancare-n gat daca ma vad asa de sclifosita..aia nu mananc ,...aia nu mananc...
..
Laura T spune:
Sanse, mersi pt reteta, o sa o incerc we asta, ca tare am pofta de dulce...Desi, din experienta mea de Monty, si fructoza ma ingrasa :(
Inutza12, faci reteta ta obisnuita, dar inlocuiesti faina cu faina de soia.
Korinna, faina de soia sau de naut se gaseste la magazinele naturiste (Plafar). E ok in combinatie cu grasimi. La ardei umpluti nu pui orez, in rest carne, ceapa, verdeata, ou, chiar si ciuperci sau linte daca vrei (nu am incercat).
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
andanii spune:
buna dimineata am aparut si eu , am fost super aglomerata de dimineata
deci :
- faina de naut si faina de soia se cumpara in general de la magazinele de naturisti, eu in supermarketurile din tm nu am gasit 

ardeii ii cumpar din piata sau magazin, eu ii umplu in diverse moduri: sau cu combinatia: carne, soia, ciuperci, ceapa, oua, sau cu combinatia fara carne: orez nedecorticat, ceapa, ciuperci(asta fara oua), sunt f bune ambele
aluatul de pizza daca se face cu faina de soia si naut puteti pune pe ea , sunca, oua, etc... grasimi, iar daca faceti , daca faceti aluat cu faina integrala puneti doar legume
cred ca ati inteles, daca nu revin cu explicatiile de rigoare
va pup pe toate
cu meniul mai tarziu , azi sunt super agitata si busyyyyy

ANDANII 

andanii spune:
mi-am adus aminte de INKA ... inuta intreba de ea ... deci este o inka nemteasca facuta de kaufland, se gaseste la kaufland care nu contine sfecla de zahar , e put naturala, chiar scrie ca se indulceste cu zahar ... e chiar amara la gust ...
ANDANII 

inuta12 spune:
fetelor multumesc mult
andanii o sa caut inka fara sfecla...
deci sa inteleg ca la pizza daca pun faina de naut (ca aia de soia miroase urat si nu-mi place)..mai pun si drojdie? o las la crescut?
cum fac?