Montignac : ce am mancat azi (86)
Raspunsuri - Pagina 13
crisstinuta spune:
Nu ma supar Sanse dar ma tot stradui sa impartasesc cu voi toate informatiile acumulate stand pe net multe amar de ore ,ca-i pacat sa nu aflati si voi.Mie imi vine sa convertesc pe toata lumea de cand tin dieta asta..Hai ca va iubesc pe toate

valentinag spune:
Am slabit 500gr
ma bucur de parca am slabit 5 kile,da nu-s ce ce stagnam asa,am mai dat-o eu pe alaturi da nici chiar asa,sa nu dau jos un gram!
Azi:
md:un suc de portocale
p:cateva alune,2 banane
c:paste integrale cu sos de rosii simplu
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
valentinag spune:
Verde spre galben cristinuta![]()
Azi:
un suc de portocale
salata de ton cu castraveti
ceafa de porc prajita cu mujdei
Si azi dimineata aveam 83,6
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
ariel_7000 spune:
cioc cioc! ma mai tineti minte??
. am ajuns si eu la 60.4 kg, dar sa stiti ca sunt cuminte si ca ma tin de treaba! fara net la munca e foarte plictisitor si sunt tentata sa dau iama in "interzise", dar noroc ca ma trage constiinta de maneca si-mi zice sa ma potolesc. recunosc am mai scapat putin si pe la "cele rele"....dar, incerc sa nu mai fac! va pup si spor la treaba! sunt cu ochii pe voi!
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
sanse spune:
Buna ziua fetelor!
Ariel_7000
,stiam eu ca lipseste cineva.....
Tie ti-a luat sefa ta calculatorul,nu?

Cum sa te uitam?Spor la treaba si te mai asteptam cu vesti

Am intrat doar sa va salut iar pentru meniu intru mai pe seara

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
Oana spune:
Buna fetelor. Dupa o saptamana de chin (3-3-3) am slabit 2 kile! Sunt asa de fericita. Cred ca a avut mare importanta ca nu m-am mai atins de paiine deloc...nici cartofi. Acum nu mai tin asa ci o sa mananc mai variat dar sa am grija sa nu combin ce nu trebuie. Astazi pentru ca am avut nuci multe am facut o prajitura Monti cu nuci de pe culinar.ro:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12562
a iesit bine dar nu prea a crescut.
adriana_mihnea spune:
Fetele, 2 intrebari:
1. special pentru Andanii: cum faci biscuitii pe care-i consumi la micul dejun?
2. am cumparat faina de secara. Ce pot face cu ea??
Merci!
Meniul de azi:
d: omleta cu iaurt gras
p: pulpa la capac cu salata de varza si morcov
s: as vrea branza cu rosii...daca nu, mai vad eu...
Va pup!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
crisstinuta spune:
Daca ai cumparat faina de secara integrala ,e o.k.
Are acelasi regim ca si faina integrala de grau.Adica nu merge cu grasimi.Atat doar ca painea din faina integrala de secara nu prea iese bine adica nu creste asa bine,in schimb e mai buna la gust(cred eu).Eu folosesc faina integrala de grau in amestec jumate jumate cu faina integrala de secara(cand fac paine integrala si nu pu taratze)faina de grau are mai mult gluten.