Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 13

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 si  adca  tot  nu  scade  fa  i  impachetari ....
stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Ursoaica spune:
Ursoaica spune:
 astept sa se trezeasca si ii fac impachetari.
va multumesc fetelor

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si  cu Raisa Ioana
 cu Raisa Ioana Ursoaica acum
 ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ursoaica spune:
Ursoaica spune:
 plec sa o pazesc.
noapte buna

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si  cu Raisa Ioana
 cu Raisa Ioana Ursoaica acum

Giova spune:
Giova spune:

Maraki ce rau imi pare ca nu am avut nr. tau ca te sunam sa ne vedem.....of...of.
La toys-ul la care am fost nu erau haine de la zara, H&M si C&A. i-am luat de 31 euroi: o camasa, un tricou, 2 perechi de pantalonbi si o plasa pt. jucariile de baie, care se prinde pe faianta.
Tricicleta aia am vazxut-o si in Austria. e mortala, mi-a parut rau ca am luat-o pe asta, caci aia e cu sac pt. bagaje si roti de cauciuc, nu din plastic ca ale mele. asta e acum...nu stiam ca mergem in Italia la vremea respectiva. Noi am fost la un Toys in Nord cica, unde e si Metro, mobilix, real. am gasit niste papuci ieftini pt. noi la Deutchmann, parca. dar eu mi-am luat 2 perechi din Italia.
Ursu sper sa-i treaca febra cat mai repede raisei  .
.
Cata sper ca va distrati la nunta. ma bucur ca ati gasit bona.
Mirela ma bucur ca e ok cu bona, sper sa-i gasesti cat mai repede de munca.
sper sa recuperez maine cu cititul, nu am cand acum.
Noi am ajuns cu bine, am plecat de unde am dormit la 11 si ne-am oprit la Outleturile de dupa Viena. am pierdut 3 ore si mi-am luat un tricou. firme de firme, preturi de preturi. erau reduceri, dar de la 300 euroi la 100 si ceva. inca nu-mi permit asa ceva, asa ca.... poate daca voi avea un amant miliardar  .
.
De la Viena am venit in 4 ore  si am prins si 2 lucrari pe autostrada si era coloana. am chiar zis ca am avut un noroc....
 si am prins si 2 lucrari pe autostrada si era coloana. am chiar zis ca am avut un noroc....
Marco a fost cuminte, a dormit, a stat in scaunelul lui, nu am prea avut treaba cu el.
s-a obisnuit saracul.
Cuvinte noi:
-titi=san; lali= sally (cainele unei prietene); boba=boby(cainele unui prieten); suc; apa; papa.
Nu imi mai amintesc acum.
A plouat din 2 mai, asa ca nu am mai mers la ZOO, ci am stat prin oras, pe la prieteni. a avut marco o energie, ca ne-a obosit pe 10 adulti, in restaurant a facut ravagii...toti se minunau de el.
Sefii mei au ramas uimiti si au zis ca si-au dat seama de ce-l duc la gradi., ca e argint viu si sa ma odihnesc si eu. le-am dat dreptate.
Joi seara s-a urcat al meu pe motocicleta prietenului lui sora-mea, avea ceva la bord si a picat cu ea.bine ca numai s-a julit putin, dar am tras o spaima...asta imi lipsea...sa nu putem veni acasa.
In rest totul ok, doar ca nu mananca nimic, maseluta nu e inca iesita, se vede, dar n-a sp[art gingia. luni merg cu el la dr. a pus in 3 sapt. 400 gr, a atins si el 11 kg si acum intr-o sapt. cred ca  aslabit la loc  
  .
.
Maine pun poze, am multe, trebuie sa aleg.
acum merg si eu la dus si la nani ca imi pica ochii pe tastatura. si
 si  usor.
 usor.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 URSU  sper  ca  e  bine  RAISA
GIOVA  bine  ati  venit ma  bucur ca  v ati  distrat  si  ca  bebeu  a  fost  in  centru atentiei...nu  m a  mirat  MARCO   e  un  scump
ma  bucur ca  v ati  distrat  si  ca  bebeu  a  fost  in  centru atentiei...nu  m a  mirat  MARCO   e  un  scump
stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Biancas spune:
Biancas spune:

Neatza...
Ursu, cum sta Raisa cu febra?
Giova, bine ai revenit pe meleaguri romanesti 
Moni, spor la conta
Ali.. ce mai faci? Pe unde bantui de nu mai intrii?
ce mai faci? Pe unde bantui de nu mai intrii?
Maraki, faina tricicleta, sa o stapaniti sanatosi. Imi explici ce are Angelo la coitze? Socrul meu mi-a spus sa nu il las pe Dani sa planga mult ca baietii pot face hernie la coitze si e operabil...bla bla. Nu m-am interesat cum se manifesta si ce e defapt. E acelasi lucru cu ce are Angelo?
 Imi explici ce are Angelo la coitze? Socrul meu mi-a spus sa nu il las pe Dani sa planga mult ca baietii pot face hernie la coitze si e operabil...bla bla. Nu m-am interesat cum se manifesta si ce e defapt. E acelasi lucru cu ce are Angelo?
Cosmi,am primit lista cu taberele la mare, nu e chiar cum spunea la Tv, in iulie e 430 lei 6 nopti la Complexul Briza Marii din Eforie Sud, 3 mese pe zi, restaurant si piscina, minidiscoteca,transport inclus cu autocarul( era mai fain cu trenul , Sandra a fost o singura data cu trenul cu sora-mea la mare si i-a placut)Sora-mea nu vrea sa o lase pe nepoata mea, spune ca sunt prea mici si se pot intampla multe. Eu ma mai gandesc ce fac...depinde unde mergem noi in concediu ca inca nu ne-am hotarat.
, Sandra a fost o singura data cu trenul cu sora-mea la mare si i-a placut)Sora-mea nu vrea sa o lase pe nepoata mea, spune ca sunt prea mici si se pot intampla multe. Eu ma mai gandesc ce fac...depinde unde mergem noi in concediu ca inca nu ne-am hotarat.
Mirela, ma bucur ca si-a revenit Dani si e iar baiatul cuminte de care ne spuneai 
Noi suntem bine, ieri am fost la facultate si apoi pe afara prin zona. Dani a facut figuri la masa de amiaza iar dar apoi a mancat. Zicea barbatu-meu ca asha a plans cand l-a pus in scaun sa manance..
 dar apoi a mancat. Zicea barbatu-meu ca asha a plans cand l-a pus in scaun sa manance.. .
.
Azi iar m-am pregatit de gratare si la noi sta sa ploaie, e tare innorat

. Bine ca am fost deja de 2 ori anul asta
. Bine ca am fost deja de 2 ori anul asta
Nu stiu ce vom face azi dar ma plicti in casa.
 dar ma plicti in casa.
Dupa-masa trebuie sa mergem la nasul lui Dani ca e ziua lui, atata m-am stresat cu cadoul si pana la urma i-am luat o sticla de Wisky si o camasa de vara. Sper sa poarte ca asta e cu costume de 12 mil
Si cam atata de la noi. la toate cele nenominalizate.
 la toate cele nenominalizate.
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru Poze Daniel 1 An
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme  Craciun 2006
 Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Biancas spune:
Biancas spune:
 Asa m-as fi dus si eu pana la Poiana Brasov in vizita dar la noi nu se poate . Noi nu plecam cand vrem...Sotul meu ca sa paraseasca orasul trebuie sa aiba aprobare, sa scrie raport ca vrea sa plece in ziua X si se intoarce in ziua Z si daca il aproba plecam, daca nu..pe risc sau deloc.
. Noi nu plecam cand vrem...Sotul meu ca sa paraseasca orasul trebuie sa aiba aprobare, sa scrie raport ca vrea sa plece in ziua X si se intoarce in ziua Z si daca il aproba plecam, daca nu..pe risc sau deloc.
Daca pleca si il vede cineva iese scandal  , iar daca pleaca si se intampla ceva pe drum si nu avea parasire e jale
, iar daca pleaca si se intampla ceva pe drum si nu avea parasire e jale  .
.
La noi nu prea merge sa plecam asha ca ni s-a pus pata .
.
Am hotarat momentan ca in 20 mai mergem pana in Poiana si poate si la Castelul Peles, ca apoi incepe sesiunea si nu mai plec nicaieri.
Regulile sunt reguli la ei
Bianca 
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme  Craciun 2006

monica70 spune:
monica70 spune:
 Buna dimineatza !
Nu m-am apucat inca de conta,fac liste:am gasit un site cu hoteluri si vile, unde se pot scrie impresii de la fosti clienti,asa ca acum tai de pe lista unele hoteluri  ,am facut o lista cu alea care-s tare laudate
,am facut o lista cu alea care-s tare laudate  si dupa aia ma uit la fiecare de localizare,conditii si preturi
 si dupa aia ma uit la fiecare de localizare,conditii si preturi  Ma limitez in cautari la Mamaia ,Saturn si eventual Eforie Nord (aici numai daca e ceva pe plaja)
 Ma limitez in cautari la Mamaia ,Saturn si eventual Eforie Nord (aici numai daca e ceva pe plaja)
Noaa ... ca sa vedeti cu ce ma ocup eu 
Asta in timp ce o mai iau pe Diana de la cosul de gunoi,dintre jaluzele (ieri s-a blocat in ele,nu ma intrebati cum  ) sau ii mai dau 2 la fund
) sau ii mai dau 2 la fund 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME 
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov) 

Biancas spune:
Biancas spune:
 Am uitat sa va spun...alataieri am urcat pana la socri ca eram la plimbare si am avut o "mica" problema si l-am lasat pe Dani jos cu socrul meu si nush ce a facut..eu i-am spus sa nu il dea jos din carutz si el l-a dat ca cica a inceput sa planga dupa ce am urcat eu si a cazut si a dat cu nasul de o bordura iar acum are o julitura "faina" la nas
 si l-am lasat pe Dani jos cu socrul meu si nush ce a facut..eu i-am spus sa nu il dea jos din carutz si el l-a dat ca cica a inceput sa planga dupa ce am urcat eu si a cazut si a dat cu nasul de o bordura iar acum are o julitura "faina" la nas
 . Ata e, trece e
. Ata e, trece e 
Bianca 
Poze Daniel 1 An

monica70 spune:
monica70 spune:
 Diana e toata cu vanatai pe picioare si cu ceva zgarieturi mici pe fatza ,va miratzi,la cat se catzara si cade??? 
Acum am dat-o hutza cu hinta,dupa aia o sa o echipez si o scoate Ghitza la plimbare.
Aseara i-am citit din cartea aia colorata si cartonata URSUL PACALIT DE VULPE si a fost tare interesata. De fapt i-am povestit pe scurt si pe intzelesul ei si inca  de doua ori.Mi se pare ciudat sa ii citesc exact cum scrie acolo,ca nu stie o multime de cuvinte,nu intzelege nimic si nu are rabdare sa ma asculte.Voi cum le cititi? 
Asa, mi-a aratat la final cum ursul vrea sa ii dea "na na" la vulpe pentru ca l-a lasat fara coada - macar faza asta sunt sigura ca a intzeles-o  Chiar ma gandesc sa ii mai cumpar cateva d-astea cartonate cu povesti scurte si "educative",chit ca-s scumpe ca naiba
 Chiar ma gandesc sa ii mai cumpar cateva d-astea cartonate cu povesti scurte si "educative",chit ca-s scumpe ca naiba 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME 
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)