Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 12

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 MONICA   grea e  conta
stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

monica70 spune:
monica70 spune:
 MIRELA sigur de la dinti era asa,pai si pe Diana rar am mai vazut-o asa maraita cum a fost ieri ,azi parca a fost mai ok totusi. Si mami se plange de cateva zile ce rea e si pe afara 
Ca norocul ca a fost cuminte la Oradea si al tzara.
Cu Denisa am vorbit ieri si Emma  avusese febra,ea spera ca e doar de la canini ca ii ies trei odata 
COSMI nu e grea,e multa ... ca am ramas iar in urma,WE trecut n-am pus mana ca m-am plimbat  ,iar peste saptamana ciuciu,asa ca iar mi s-a adunat
,iar peste saptamana ciuciu,asa ca iar mi s-a adunat 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME 
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov) 

Ingrid S spune:
Ingrid S spune:
 Ceau fetelor!
N-am avut net 3 zile, sa mor nu alta, o plictiseala pe mine crunta.
Diana e maraita pana la Dumnezeu si inapoi, ba plange, ba rade, de i-ar iesi o data macar un colt undeva, sa stau si eu linistita vreo cateva zile. De mancat, a sarit azi peste toate felurile de mancare, lapte foarte putin, apa ce a mai baut si ceai.
Maraki, nici mie nu-mi place cand cineva incearca sa-si impuna cu forta ideile. Soacra-mea sa tzipe la mine??? Pai o azvarl pe balcon imediat. Doar parintii mei au dreptul asta, in rest nimeni.
Cata, am vazut-o pe Bia la concurs, Doamne ce dulce e cand danseaza, as vrea sa o votez, dar am mai votat pe cineva (o vecina de un an si 7 luni). Daca se poate, spune-mi si o votez pe Bia cu drag. 
Alina, acum ma uit la poze. Foarte bine ca stai afara cu Ayan...zici ca l-ai tuns (parca asa am citit, in graba, ca aveam de recuperat)?
Bombo, sunt fericita ca a reusit operatia  . Doamne ajuta sa treaca mai repede recuperarea si sa se faca bine.
. Doamne ajuta sa treaca mai repede recuperarea si sa se faca bine.
RALI, LA MULTI ANI!! SA FII FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE SOTZ SI PAPUSA TA!! 

Mirela, n-am citit inca de sindromul colonului iritabil, despre ce e vorba? Am o vaga idee, dar as prefera sa ma lamuresti tu. Operatia ti s-a inchis? Sper sa fie totul ok si la tine, ca asa de rau imi pare cand te aud ca ai probleme...
Deci Anasebe se simte bine  , Giova se intoarce si n-a mai avut rabdare ca sa ne scrie
, Giova se intoarce si n-a mai avut rabdare ca sa ne scrie  ...
...
Moni, cred ca o sa mai avem de asteptat cu dintii astia, ce ma mira e ca toti care trebuie sa-i iasa sunt sus...pai jos ramane stirba?  Felicitari Diei cea vorbareata, mai un pic si leaga cuvintele. Atunci o sa-ti pui dop in ureche...
 Felicitari Diei cea vorbareata, mai un pic si leaga cuvintele. Atunci o sa-ti pui dop in ureche...
Ursulina, daca ii ies caninii poate avea si 40 febra. Restul dintilor cica nu fac asa figuri. Poate febra sa fie de la altceva.  frumoasei si sa-i treaca repede!
 frumoasei si sa-i treaca repede! 
Hai ca a iesit sotzul din baitza si ma duc eu. Aici bate vantul si e innorat. Poate ploua, ca asa au anuntat la stiri. Mai verific si netul ca sa fiu sigura. Ca maine vroiam sa iesim...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

maraki spune:
maraki spune:
 Hai sa va spun cum e situatia: am fost buna 5 ani, nu spuneam nimic, nu raspundeam,odata de Revelion pt. ca nu m.am dus la ea de la ora 17.00  si am ajuns la 22.30, am primit palme la fund dar date cu putere
 si am ajuns la 22.30, am primit palme la fund dar date cu putere  E sonata si nu am cu cine sa discut
 E sonata si nu am cu cine sa discut  Am prins tupeu de cand am nascut
 Am prins tupeu de cand am nascut 
 Faza e ca din octombrie tot i-am spus lui Giorgos sa vb. cu ei sa schimbam paturile ( al nostru e de 1.40 si al lor 1.80 ) si le-a spus abea sapt asta cred iar raspunsul a fost: NU! Tot ce am acumulat in aia 5 ani mi.a ajuns si m-a schimbat
 Faza e ca din octombrie tot i-am spus lui Giorgos sa vb. cu ei sa schimbam paturile ( al nostru e de 1.40 si al lor 1.80 ) si le-a spus abea sapt asta cred iar raspunsul a fost: NU! Tot ce am acumulat in aia 5 ani mi.a ajuns si m-a schimbat 
  Silvi cred ca esti tare fericita ca a venit Jean 
  Moni am incercat mai demult sa il mut pe Angelo la el in patut si s.a trezit dupa 2 ore.O sa mai incerc dar in perioada asta se trezeste foarte des si bea apa noaptea, se mai smiorcaie asa putin din cauza maselelor pt. ca i-au dat 4-5 odata. Este perioada critica + ca nu pot sa il las sa planga ca are si hidrocel la coite.
 Cosmina, Mirela  si
 si  la bebei
 la bebei 
Monica 
http://community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 MARAKI    sonata  nu  i  cuvantul  potrivit  ....e   nebuna  soacrata si  foarte  bine  ai  facut  ca  te  ai  schimbat  ..o  sa  faci  o pisiscuta  din  ea   auzi  tupeu  la  ea  sa  te  bataaaaaaaaaaa
auzi  tupeu  la  ea  sa  te  bataaaaaaaaaaa
stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

monica70 spune:
monica70 spune:
 MARAKI 

esti criminalaaaaaa .... Ti-a dat doua la
 esti criminalaaaaaa .... Ti-a dat doua la  ???
 ??? 

Ti-o fi dat-o in gluma pe post de "na! na! na!"
 Ti-o fi dat-o in gluma pe post de "na! na! na!" 

Acum dupa ce ca v-a ajutat atat cu banii,mai vrei sa le luati si patul 

Normal ca a refuzat ,ia pune-te in locul lor sa zicem,vine nora-ta si iti cere sa ii dai patul,i-l dai?
 Normal ca a refuzat ,ia pune-te in locul lor sa zicem,vine nora-ta si iti cere sa ii dai patul,i-l dai? 
Mai zi, ca ma distrez de minune 
Si nici eu nu o las pe Diana sa planga deloc,,si ea se trezeste noaptea si de 5-6 ori cateodata,mai bea apa,o mai mutam in bouncer,daca chiar plange si nu adoarme imediat la loc ... Noroc cu Ghitza,ca eu as fi super zombie,cum ma trezesc la 6 
INGRID  la Diana jos se vede un coltzuletz,sus sunt numai cam umflate gingiile.Si ca norocul, ea mananca bine. Iar a baut cca 270 ml lapte in seara asta! Si a mancat peste,legume de la salata de boeuf,carnitza de pui,castravete acru etc.
 la Diana jos se vede un coltzuletz,sus sunt numai cam umflate gingiile.Si ca norocul, ea mananca bine. Iar a baut cca 270 ml lapte in seara asta! Si a mancat peste,legume de la salata de boeuf,carnitza de pui,castravete acru etc.
MARAKI uitam ,i-am dat nuca dupa ce a papat castraveti acri si a gustat un pic,s-a strambat si dupa aia s-a jucat cu ea ,n-a mancat-o ... [poate altadata.
Si cu febra o multime mi-au zis ca se face febra de la canini,vad ca e ok pana acum,doar s-a kk-rit cam imprastiat zilele astea 

Ursoaica spune:
Ursoaica spune:
 Moni nu stiu ce sa mai zic.
Ingrid nu sunt caninii sunt primele maselute de dupa canini.
La 21.45 avea febra 39,8  . Si am bagat un novocalmin 300 intreg si nu a prea scazut nici acum. Cred ca daca se trezeste o bag in apa ca alta solutie nu vad.
. Si am bagat un novocalmin 300 intreg si nu a prea scazut nici acum. Cred ca daca se trezeste o bag in apa ca alta solutie nu vad.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si  cu Raisa Ioana
 cu Raisa Ioana Ursoaica acum
 ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
 ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006) 

monica70 spune:
monica70 spune:
 MARAKI eu zic totusi sa incerci sa il muti,desi ti-e mai greu sa te tot ridici din pat cand se smiorcaie . Si noi trebuie de multe ori doar sa ii cautam suzeta prin pat si sa i-o dam  

Eu n-as dormi prea relaxata,de frica sa nu o lovesc prin somn,ca ma cam invartesc si eu  De ea nu mai zic,ca cu sac cu tot se suceste de da noaptea cu capul in marginea patutzului intr-o veselie
 De ea nu mai zic,ca cu sac cu tot se suceste de da noaptea cu capul in marginea patutzului intr-o veselie  Si la noi e patul doar de 1,40 ,dar noi incapem lejer la silueta noastra
 Si la noi e patul doar de 1,40 ,dar noi incapem lejer la silueta noastra  Ala nou va fi de 1,60 , n-am vrut de 1,80 ca e prea mult la o camera de bloc de numai 4/4 m .
 Ala nou va fi de 1,60 , n-am vrut de 1,80 ca e prea mult la o camera de bloc de numai 4/4 m .

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 URSU  pune i sosetele  cu  otet  , da  i  ceva  nurofen  panadol

monica70 spune:
monica70 spune:
 URSU are alte semne,de raceala de exemplu??? Daca nu,poate fi un rosu in gat sau rozeola sau rubeola (una din alea usoare).De la asa ceva a facut Diana pana acum febra peste 39 ...
Fa-i baie sau impachetari daca nu scade de la novocalmin. La Diana nu a prea scazut sub 38,5 si iar urca  La rubeola a tinut-o asa 3 zile,la rosu in gat in ianuarie vreo 4 zile
 La rubeola a tinut-o asa 3 zile,la rosu in gat in ianuarie vreo 4 zile 
A!! Si sa nu uiti de lichide .Da-i sa bea la greu apa,suc,lapte,ceai  ... ce prefera ea!