Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
N-am vrut sa ii "citesc" la culcare pe aia cu purcelusii rai si cu lupul ,sa nu viseze urat
Abia astept sa ii cumpar si Scufita Rosie si Capra cu trei iezi
Bine,ca normal ca le am ,am puhoi de povesti,dar in carti normale,nu cartonate si nu cu poze asa colorate
Sper sa ii placa sa citeasca cum ne place si noua ... A! Si la desene s-a aratat usor interesata intr-o zi de TOM SI JERRY 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Biancas spune:
Maraki...atata timp cat nu esti in relatii bune cu soacra ta eu cred ca nu vei primi nimic de la ei. Degeaba e Giorgos fiul lor ca daca nu va aveti voi bine...nu va da nimic.
Pai daca eu nu m-as intelege cu nora mea crezi ca le-as da ceva cum ar fi de ex sa schimbam patul? I-as da la fiu-meu eventual una alta si la nepoti ,dar lucruri pt casa in nici un caz.
Incearca sa fii mai subtila si vei avea de castigat crede-ma. Daca esti morocanoasa si seaca cu ei nu castigi nimic, ai doar de pierdut si il pui si pe Giorgos intr-o situatie nasoala, adica sa fie tot timpul intre tine si ei. Tu hapa hapa acasa ca nu ti-a convenit ceva, ei hapa hapa acolo ca nu le-a convenit ceva...si saracu nu stie cum se drege situatia sa fie bine. Daca ar fi si el certati cu ei ar fi altfel situatia, dar asha...
Asta e sfatul meu, binenteles nu trebuie sa il pui in aplicare, doar sa il citesti si sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
Sunt destule soacre autoritare si mame dar asta e, se poate raspunde cu "Da mama, asha am sa fac" si faci cum vrei. Multe aplica aceasta strategie.
Si eu ma cert cu ei cand am ceva de spus, si soacra-mea mi-a spus odata sa nu mai fiu asha capoasa si sa nu mai comentez ca am de pierdut si am simtit asta
.
Deci faci cum crezi 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
asteryaro spune:
Maraki, stiu ca grecoaicele sunt super rele. mai presus de asta, tu trebuie sa-i dovedesti ca esti mai tare decat ea. deci ce spune Bianca este valabil, macar incerci, si vezi daca se schimba ceva in atitudinea ei. va fi fff surprinsa. iar tie posibil sa-ti fie mai bine.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Ursoaica spune:
Fetelor eu acum m-am trezit.
Lui Raisa ia scazut febra abia la 4.25 atunci a incetat si cu maraielile, nu i-am mai facut impachetari caci nu s-a mai trezit pana dimi si mancarea a papat-o in somn.
Acum este bine.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
URSULINA ma bucur ca e ok Raisa!
ASTERY ce-ti face tzucaciosul?
Hai mai, chiar nimeni nu le citeste povesti spiridusilor? Mie Anda imi zicea ca ii citeste seara lui Mark,dar la cat era de cuminte,el [precis sta frumos si asculta ...
MARAKI are dreptate Bianca cu socrosenia!
marchplayer spune:
Moni, eu ii mai "citesc" povesti Ioanei, dar te rog sa nu-ti imaginezi ca ea sta 2 sec locului sa asculte. Cititul nostru se intampla cam asa: Luam cartea, ma apuc eu de citit dupa care ea da pagina repejor sa se uite la poze si se mira si face ca toate alea, eu ma las de citit si ma apuc de explicat poze si tot asa rasfoim carticica de vreo 10 ori pana ma doare gura si gaseste ea altceva mai bun de facut.
daniela
26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA e clar,asa face si Diana ,inseamna ca am procedat bine simplificand povestile pe intzelesul ei,ca asa sta atenta,mai ales ca de fiecare data sunt cu degetul pe imagini cand ii explic ce si cum!
P.S. Diana n-ar sta sa o rasfoim de 10 ori
nici sa o pici cu ceara,dupa a treia tura ar cobora din pat si dusa ar fi 
Giova spune:

am culcat si eu spiridusul si am timp cateva minute sa scriu.
Cosmi, Bianca mersi. ce bine e acasa!!!!
Moni eu nu-i citesc, dar la gradi asculta, nu prea mult, caci nu are el stare pt. asa ceva.
Bianca imi pare rau ca s-a lovit Dani. Marco, ca si Dia, e tot vanat pe picioare, doar se intelege de la ce.
Iti ziceam ca nu se urca pe scaune. ei bine...inainte sa plecam in Italia mi-a escaladat un scaun si acum o face cu o usurinta....de speriat.
Maraki nici eu nu o am la inima pe soacra, dar am inceput sa ma comport normal, ca oricum stam putin in Alba si nu are rost sa-mi fac draci si nervi.Ne intelegem noi 2 prea bine, ca sa ma enervez pe scorpia de ma-sa.
Fa cum a zis Bianca...fi diplomata, vei avea de castigat. sau cum mi-a zis o matusa...sa joc putin teatru...si sa sti ca functioneaza, chiar daca nu ma prea pricep la asa ceva...mai ales cu ea.
March
, ce face bb mic?
sper sa apuc macar cap. asta sa-l citesc.
Intrebare![]()
Voua v-au disparut mesajele private? am intrat de mai multe ori sa caut nieste info care le aveam in PM si nu mai am nimic.
cred ca intreb administratorii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
GIO cica au vrut sa le stearga pe cele vechi si din greseala le-au sters pe toate,am citit la aradence si alea erau cam nervoase 
marchplayer spune:
Multi pupicei copiilor bonlaviori. Imi pare rau ca sufera asa de tare la iesitul maselutelor/dintisorilor.
Din fericire Ioana n-a parut asa de afectata, adica nu a facut febra dar am tras si noi vreo saptamana cu kk-reala pana i-au iesit ce-i patru premolari. Adevarul este ca inca n-am trecut la canini, deci nu stiu ce urmeaza.
Bee, felicitari pentru baietel. Cred ca esti super incantata, si tu si sotul tau
. Se pare ca vem serie de baietei daca nu ma insel.
Bombonica, sanatate sotului, refacere rapida si completa sa poata fi alaturi de voi 100%
Decis lucru, Ioana mea nu-i vorbareata sectei!!!! Nu vrea copilul asta deloc sa vorbeasca. Zice doar mama, in rest un fel de balmajeala fara directie si fara inteles. Prefera sa intinda mana si sa se smiorcaie atunci cand vrea ceva sau sa-si ia singura. Ieri spre exemplu am pus cuiva un pahar de fanta si ea repejor l-a luat si l-a dus la gura, a varsat pe jos si pe ea dar a tras si o dusca si sa fi vazut ce se mai lingea pe botic dupa isprava ei....A mai capatat si un piscot cu glazura de ciocolata(nu de la mine) si mi-a venit acasa manjita toata pe fatza si pe maini. Si eu care ziceam ca nu pupa dulciuri si prostii pana pe la 3 ani!
daniela
26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete