Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nici io nu am avut vizita rushilor...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Maaama ce harnicutze ati fost...eu iar n-am apucat sa intru in week-end!
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi mereu..intr-adevar a fost o mare grija pt noi faza cu oftalmologul. Sunt tare fericita ca totul e bine!! Marina noi am fost la dr Filip la clinica particulara de pe str. Toamnei, insa el este si la spit Militar intr-adevar. Este o persoana f dragutza si rabdatoare, noi il cunoastem mai demult pt ca fratele meu a tot avut prob cu ochii.

Liuda, Dana si eu ma gandesc cu jind cateodata la vremurile cand nu aveam nici o grija, cand bateam drumurile fara sa ma gandesc la nimeni si nimik, insa ma uit la baiatul meu drag si scump si-mi trece dorul...el este bucuria si fericirea noastra acum...iar restul nu mai conteaza!

Laura foarte frumos program pt botez aveti. Si noi vom proceda cam la fel, fara prea mare tam-tam.

Adinush si noi tot in jururl datei de 1 Mai am aflat vestea cea mare...la fel am fost luati prin surprindere si am ramas tampi de fereicire...nu ne venea a crede..am stat insa mult timp cu inima la gura, caci deja pierdusem o sarcina si ne gandeam la riscuri..dar de data asta Dzeu a fost cu noi si iata ca totul s-a terminat cu bine!

Va pupam dulce,
Irina si Erik Stefan (27.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cristiana 70. noi santem la NAN 1 si pe asta il mancam abia de 2 saptamani, nu stiu de cand ar trebui sa trec la 2 dar vedem ca maine ma duc la dr. sa raportez realizarile si s-o cantaresc la acelasi cantar cu care am cantarit-o acum o luna cant am inceput tratamentul

Dconst tu gata cu lapticul? Ei, e un avantaj, o sa incepi sa calculezi si tu mililitrii ca mine ca bibele sant toate cam cu gradatii, asa ca o sa stii si tu cat baga baiatul la burtica.... cat de nostalgie... credeti ca nu aveam eu cu cine lasa copilul o zi sa-mi fac dorul si sa plec ... da nu ma lasa inima sa o las, asa ca daca plecam - plecam cu patut, carut, biberoane, cutii cu lapte, alifii si genti cu haine....ce viata, cred ca ma sufoc doarpana le adun pe toate.

Laura ionescu da ce fara stirilizat nu merge, ca eu nu stirilizez toata ziua buna ziua, odata pe saptamana daca imi amintesc, in rest la robiet cu apa fierbinte si fairy nu merge?? Alta treaba nu mai am sa car si solutii dupa mine....

Catalina - da tu de ce nu ii faci baie cand e obosit? Mie asa mai bine imi convine - stiu ca e obosita, apoi masaj, apoi baie, si pana o imbrac doarme si scap de o grija, strang lucrurile si imi intind si eu osul. La un moment dat am ascultat eu nu stiu ce dr... si am facut copilului baie la 37 de grade apa, cum scrie in carti.... nene, apa aia era rece, cel putin eu faceam baie cu mult mai fierbinte, da uite ca m-a mancat undeva sa bag termometru in apa si sa fac cum a zis dr..... pai dupa baia aia copilul meu s-a jucat inca 2 ore de ma disperat. IN loc sa doarma ea s-a trezit de tot de la apa rece, era frech si cauta joaca, pai nu mi-a convenit, ne jucam si pana la baie si dupa? asa ca la noi baita e cu apa mai fierbinte - nu stiu cat exact ca eu o fac la mana... si se fac obrajii roz si vrem nani dupa asa o sauna!

raportez - am dat comanda de invitatii, incep sa tai din lista "pentru botez"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,mie mi-e si rusine cit papa asta al meu.Are 900ml pe zi si azi dimineata si-a mai bagat o masa de 180ml.Eu sper sa i-o tai cumva din program sa ramana tot la 900,ca altfel ia proportii si nu prea vreau.Oricum e solid bine,fata de altii de varsta lui.

Sraluca,am ras la faza cu Marele Alb,dar cam asa e si al meu printre copii de varsta lui.Ia uite asta e nascut in aceeasi zicu fii-miu.Si inca una cu altul mai mare cu 2 saptamani ca al meu. Zici ca e urias.
Si inca o poza de la cursul de masaj,sa nu credeti ca va mint.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

din domeniul tatici.... pun eu masa duminica la pranz, mancam se trezeste fata, eu o iau in brate, al nostru domn incepe sa stranga masa si arunca una - na ca acum strang si masa (adevarul ca el nu prea facea mare lucru in casa) , la care eu, uite na tine fata ca strang eu! raspuns - lasa ca mai bine strang masa!!!! pai ce sa mai zic... strange nene ca daca iti convine mai mult! ca cica masa o strange in liniste, pe cand cu fata trebuie sa vorbeasca, iar el e tare scump la vorbe la noi, ca e satul de latrat la munca, cand are clipe libere - numai de limba sa nu-l tragi ca raspunde numai cu da si nu!

Mergi la inceput

Daconst trimite o masa la noi, ca nu o refuzam, mama da ce mananca si ce baiat mare e, ptifu sa nu fie, da cui fata seamana el de creste asa, o fi aerul mai bun la voi, zau! fata tine-te ca pana il insori ai sa faci mancare cu galeata, acum mai scapi cu lapte pregatit la minut... da sa vezi cand creste, am eu un specimet aici, e un metru jumatate infipt in pamant... mama da ce mananca, 2 farfurii de ciorba si 3 feluri doi, si desert si daca te mananca sa-l intrebi daca s-a saturat ... risti sa-i mai comanzi ceva! Si nu e gras, unde intra mancarea asta. Iti dai seama ca maica-sa face cu niste oale mancare... cat galeata! Si cum tie iti este draga sa gatesti..... Dar e posibil sa se opreasca la un moment dat sau sa mai reduca ca chiar in pozele alea parca e mai mare cu 2 luni ca ceilalti...

Mergi la inceput

Liudo,la mine nu tine figura ca al meu sta mai repede cu copilul decit sa puna mana sa faca ceva.Asa ca i-l fac lui breloc si eu fac cumparaturi si mai umblu si teleleu sa-mi fac damblalele la magazine.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Daconst tu la un an ai sa poti ridica copilul tau de jos? ca iti cad rinichii pana atunci fata, Cat cantareste, cred ca are 8 kile, pana la un an... cat o sa aiba, mama cand il ridici cred ca iti sar discurile din coloana!

Mergi la inceput

auzi daconst da barbatu-tau nu are si el un frate ceva? Trimite fata si la mine unu din asta sa stea cu copilul si eu .... sa umblu teleleu, - nu exista la noi nene! Poate vrea barbatu-tau o fata, fata promit nu ma ating de el, trimite-l fata la mine macar o saptamana, sa vad si eu cum e sa stea copilul la un barbat in brate!

Mergi la inceput

Ce ma faci sa rad fata...Auzi la ea,mancare cu galeata.
Cred ca-l trimit cu ta-su la cantina,daca se invata asa.
Cu mine seamana asa dezvoltat ca si eu eram cea mai inalta din clasa.Noroc ca din clasa a7a n-am mai crescut.Dar iti dai seama cum aratam la 1,70 in clasa a7a.
Macar el e baiat si daca e sa fie inalt,nu ma deranjeaza ca poate mandra-sa sa-si ia tocuri de 10,nu ca mine.

Mergi la inceput