Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 27
alinuk spune:
Sa va zic ca noi dupa trei extrauterine si o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani ...eram obositi si epuizati si cu dor de duca...
Am hotarat sa ne facem un concediu la Paris si sa ne intoarcem acasa cu fortze proaspete pt a o lua de la capat in drumul nostru si in dorinta de a avea un bb.
...sa va mai zic ca la intoarcerea din vacanta (cam la doua luni de la sarcina pierduta) mi-a cazut fata cand am vazut doua liniutze??? Si ca nu m-am putut bucura caci nu stiam daca va fi extrauterina (si la anomalia asta iese testul pozitiv) sau daca nu cumva va avea soarta sarcinii anterioare????
.... si va mai zic doar ca am asteptat cu inima cat un purice 12 sapt... si va urmaream cu jind si teama de a ma inscrie in randurile voastre..
iar de aici incolo stiti!!
acum un an traiam un vis frumos care a devenit acum realitate!!!!!! Multumim Doamne
este drept ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul si cu multa credinta in sansa ta...tot universul conspira la indeplinirea visului...
helouuuuuuuuu messa, fetele am inventat mei taiul fara dureri de shaaaaaa
mei tai cu Margicutza
bb foricica
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Liuda spune:
hai ca ma apuca nostalgia - am plecat sa comand invitatii pentru botez si sa hranesc copilul si sa schimb un pampers ca sa-mi treaca de haimana!
Daconst spune:
Chiar ca ma apuca nostalgia,mai ales cind citesc raspunsurile voastre si il vad pe gagalice ca se uita la mine cu ochisorii lui frumosi.
Asa e Liudo,ca ne e dor si de viata de dinainte,dar bb reuseste sa compenseze tot ce am avut pina acum.
Si noi eram cu calatoriile prin toata lumea.Chiar anul trecut cind am fost la Londra,eu nu stiam ca sunt insarcinata si m-au apucat greturile pe vapor.Si eu eram ferm convinsa ca am rau de mare.Asa ca de suparare cind am ajuns acolo am si tras ultima bauta ca nu stiam ce ma asteapta.
Un an de zile fara alcooale.Acum ca am scapat si de alaptat mi-am pus in gind sa recuperez.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
He, he, salutare la fetele nostalgice dupa viata dinainte de... Eu mai am de asteptat un pic pana la sarbatoarea de test de sarcina, ideea e ca am stiut dinainte de a-mi face testul, dupa o dumninica in care n-am putut sa fac nimic de somn, parca am stiut ca burtica mea coace ceva. Si din milimetrul acela de embrion, sursa somnolentei mele, s-a facut baietelul meu adorat, fara de care nu-mi mai pot imagina viata!
Multumesc fetelor pentru sugestii, bifez si eu tatic care doarme lemn langa David cel foitor. Aseara a sosit acasa, a stat cu David, iar eu l-am intrebat daca cumva vrea sa incep si eu munca si sa-l creasca ma-sa pe David. Nici nu se pune problema.
CATALINA, ai inceput masajul? Am emotii pentru maine, cu controlul de la Neuropsiho, azi am vorbit cu o prietena din spital, si ea a fost cu micutul la control, acolo au descoperit alta belea, ca bebe are displasie de sold. Eu sper sa trecem cu bine peste ziua de maine, si sa nu mai apara alte surprize.
LIUDA, iti spun inca o data, sunt incantata ca Diana mananca din nou bine. Noi am trecut la Nan2 (de fapt Beba2) ca are mai mult calciu si fosfor, tu ce-i dai? 1 sau 2? David mananca si el cam 650-700 g pe zi.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
KATE, la multe lunisoare lui bebe Anelin, votat si pe el desi treaba cu votatul devine tot mai stufoasa (acum astepti nu stiu ce cod de validare pe tel mobil, pe care trebuie sa-l scrii pe site). Pupici tie si vedetei tale!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Eu am aflat ca sunt
pe 1 mai,intr-o luni.Mie imi vnea vinerea,la 4 saptamani..ceas.Si in luna aia,din motive total obiective nu luasem 3 pastile.Fusesem plecata si uitasem pastilele acasa.Si bineinteles ca am zis ca n-o fi foc tocmai luna aia,dupa 4 ani de pastile.Si s-a facut vineri,nu mi-a venit.Sambata deja ridicam o spranceana,duminica deja asteptam sa se faca luni sa ma duc la o drogherie langa mine sa au un test ca nu stiam nici o farmacie aproape deschisa duminica.
Al meu era din ala cu plus si minus,vreau sa zic ca nici nu iesisem din baie bine ca deja era un mare plus.
Si cum nu aveam cui s-a spun pana seara cand venea tati,am intrat pe DC si am descjhis capitolul de mamici de 2007![]()
Eram prea socata,emotionata,cum vreti voi pt vreo surpriza sau pregatire de orice fel.Cand a venit Geo acasa si s-a aplecat sa ma pupe(eram pe canapea) i-am bagat efectiv testul sub nas.Si a cazut,deloc teatral pe canapea...s-a uitat vreo 2 min cand la test cand la mine cu un zambet foarte tamp pe fata si fara sa articuleze nimic desi a deschis gura de cateva ori.
restul e istorie....
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Catalina spune:
Kate, la multi ani tuturor, sa traiti si sa va bucurati mult, mult unul de altul. Votat bebe Anelin sa traiti!
Liuda, multam fain de explicatii. Matei zici ca are terpentina in cur dupa baie, da din toate alea. Eu ii fac masaj asa: spate si gat spate, pe burta si gat fata, maini, picioare vreo 10 / 15min in total. Apoi urlam de masajul de pe gat si de datul cu crema pe fata si apoi mai stam nitel si mananca dupa care mai sta cam un sfert de ora 20 de min si se hlizeste cu noi si apoi il pun in pat si se culca. El inainte de baie doarme bustean de la 7 jumate la 9 jumate.
Vaz ca voi aveti botez de ziua sotului meu. Sa fie intr-un ceas bun!
Cristiana, mult succes maine. Tot maine incepem si noi masajul. Deocamdata azi AM PAPAT MAR! Maaaama ce ne-a mai placut!
Cat despre nostalgii si toate alea, cum zicea si Gio, eu nu mai credeam, dupa 7 ani de chinuieli ca se mai poate intampla ceva bun pe strada noastra. Imi facusem un test seara si iesise negativ asa ca nu stiu ce m-a pus sa mai fac unul dimineata (simteam eu ceva ...). La 6 m-am trezit, era intr-o sambata, si l-am facut iar a doua liniuta era slaaaaaaba rau. Dupa vreo 5 min era mai pronuntata. Deci am sarit direct in pat peste sot, "imbraca-te repede, hai la Medsana, ca mi-a iesit testul pozitiv". Dat bani buluc sa ni-l faca la urgenta si hop Matei pe rezultat. Restul e istorie .... sau mai bine zis odisee ...
Pupici
laura ionescu spune:
beeei, ma suparati rau de tot! eu abea apuc sa citesc ce scrieti, si cu chiu cu vai mai vedeam si poze si acu v-ati apucat sa puneti filme?!?! si puneti, nene, intr-i veselieeeee. eu ce ma fac?!? 
Helenutza - femeia cere foarte mult. Noi am gasit bona cu 7 mil, 8 ore pe zi. Ne-am interesat pe la prieteni care au bone si pe aici se invart sumele.
Alintaxa - noi am avut probelem cu mucisorii, am scris la momentul respectiv, si s-a rezolvat cu batista bebelusului. scoatem mucii in fiecare seara (ce sa-i fac daca e mucioasa?!?!). de tusit tuseste fiindca din cauza mucilor nu poate sa respire bine, incearca sa respire pe gura si nu stie si atunci se ineaca cu saliva. asa a fost si la noi 
pe 19 mai, de referendum, facem si noi botez. chemam parintii si nasii si crestinam copila, dupa aia ii scoatem la o masa si am terminat balciul. gio, am apelat la fotografii tai. maine ma intalnesc cu ei sa vad ce pret imi dau.
de vreo cateva zile simt cum devin depresiva. la 1 iulie trebuie sa ma intorc la servici si am impresia ca o sa ma uite copilul.SUNT DISEPRATA! 
in week-enduri cand sta mai mult cu taica-su e numai cu ochii la el si la un moment dat mi-am dat seama ca sunt geloasa!!
o tampita! ASTA SUNT! NU VREEEAUU SA CREEEASCAAAAA COPILAAAAAA! MAI! CE MA FAC??!
vreau sa ramana copiluta meaaaa
.
PS: ma apuc sa vad filmele...
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
laura ionescu spune:
Cristiana - eu subscriu la postul Lilianei. Si poti sa-i spui sotului ca fetele de pe forum il bat cu maturoiul daca dau vreodata cu ochii de el 
Adinush - si fata mea a avut vreo 2 sapt in care manca asa. Mi-am dat seama ca la masa de la 14,00 nu prea aveam lapte si am inceput sa o sar, ii dadeam numai bibe. Oricum in ultimul timp, de vreo saptamana, a mea s-a naravit rau de tot la biberon, nu mai are rabdare sa suga la tzatza, se enerveaza cumplit, asa ca ma mulg cand se umplu sanii si ii dau biberon. numai la masa de la 6 dimineata suge, ca e adormita. si asa am ajuns sa pierd laptele care e din ce in ce mai putin. oricum de vreo 2 zile mi-a mancat si urechile, baga in ea ca sparta, intre 150 si 210 ml. si ea inainte manca intre 90 si 150!!
Catalina - daca esti sigura ca mergi in cismigiu maine, vin si eu ca trebuie sa ma intalnesc cu fotografii. da' spune-mi repede sa stabilesc cu ei. si stau si io mai mult, ca pe la 3 e intalnirea.
Referitor la scoica de masina - sa va zic o chestie pe care am invatat-o si eu de la sor-mea care are 2 baieti, ca Liliana, de 1 an si 2 ani. ei bine, pt ca ii era frica sa il puna pe cel mare singur in spate si mergea cu el in fata, sau cand erau 2 oameni in masina, statea cu el in spate, copilul s-a invatat sa o vada tot timpul anga el in mers si nu a mai reusit sa plece singura de acasa cand s-a facut mai mare, i-ar cand a venit al doilea deja a era sport extrem. deci atentie, daca vreti sa mai plecati si singure cu el de acasa, mutati-l in spate, chiar daca e mai greu de suportat, fiindca dupa 4 luni are perioada mai mari de trezire, doarme iepureste, se uita la voi pe sub gene si asa se inavata sa va vada in permanenta langa el in masina. si dupa aia se dezvata mult-mult mai greu. ca sa nu mai vorbesc ca la drum lung trebuie sa-i faceti atmosfera, joaca etc. sor-mea si acum e pe post de stewardesa, da-i apa, da-i mar, da-i jucarie, cantam, spunem poezii. va dati seama ce distractie e! si singura nu se poate duce cu ei in masina nicaieri!
- katerynaa
Alinuk - de la mine ai imprumutat "piciutanie" dar se zice "piciutanka" - combinatie de pici si ciutan
si piciutanie suna bine.
bravoo Liudaaaa - ai si tu o mancacioasaaa care galgaie laptic
apropo de plecari, si noi eram plimbareti rau de tooot. si acum suntem la fel. pana acum am fost de 2 ori la mare si o data la munte. ia fata si mergeti! pe bune! o sa vezi ce mishto e! noi ne luam haine, 6 biberoane, solutie de sterilizat la rece, ca ala de la avent ocupa mult loc in masina, caruciorul si tuleo! prima data e mai greu, dupa aia o sa fie parfum.
Moamaaaa ce amintiri frumoaseee.
Eu nu mai tin minte in ce zi am facut testuuul
. Oricum pana la 15 sapt nu am avut curajul sa imi arat boticul de
ca am avut emotii mari.
INTREBAREEEEE- mai e cineva care pana acum nu a avut CM?!?! mie in afara de lohii nu mi-a venit nimik pana la aceasta ora si ma declar un pic ingrijorata.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
Daconst spune:
Bai Laura,nici eu nu am inca CM si tot ingrijorata sunt.Trebuia sa-mi vina?Ca eu stiam ca poate dura si 6 luni pina sa apara.
Cu laptele am patit la fel ca tine.Tot mai rar pina s-a redus de tot.Acum ii mai bag tzitzi cind mi-e mie dor sa-mi amintesc cum e ca lapte nema.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2