Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,il trimit pe fii-miu sa stea cu fii-ta,mai bine.Ca al meu e obisnuit cu baietei,la fetite cred ca se sperie.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst taci fata ca te gospodaresti si tu, cumperi o oala mai mare si incepi sa faci ciorbe, ca nu o sa faca ture de 3 ori pe zi la cantina?... Nu mai fi si tu chiar asa!
1.70 in clasa 7 - da ce fata ti-a turnat cineva apa la radacina? ce mancai fatoooo?
Deci zici ca avem voie tocuri cat casa ?

Mergi la inceput

Ei, daconst nu ai inteles, eu nu am nevoie de baietel, e vorba de un tatic care sa stea cu fie-mea! Adica pe ala mic il dai - pe ala mare il tii pentru tine !

Mergi la inceput

Fata,tocuri cit mai mari doar sa nu semene si a ta pe ta-su ca am pus-o atunci.Ii cumperi balerini ca ne intrece.
Hai ca am umplut capitolul si ne pun fetele astea sa deschidem unul nou.
Cu gatitul ma mai gindesc dupa ce slabesc,ca pina atunci nu murdaresc eu oalele.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele!

Liuda ma intrebai ce face tipa asta, potentiala bona, de banii, de 10 mil, cat a cerut: tot ce tine de copil: spalat rufe ale lui, calcat, curat la el in camera si nu mai zic de dat mancare, iesit afara, jucat cu el, invatat cantecele poezii etc cand va fi cazul... deci ce face o bona, strict copil.
ma bucur ca ati inceput sa papati mai bine! tine-ti-o tot asa!

Shine la mine vad ca a mers pana azi (vreo 6 zile)treaba cu mierea pt kk (mancata de mine!:))...adica azi nu a facut inca, sper sa faca.

Daconst asa e, in Bucuresti preturile sunt f mari. in general o bona este intre 6-8 mil. Ochii albastrii sunt de lapte, eu asa cred... se vor schimba in mod sigur, eu ii am verzi, tati caprui. o parte din bunici ar avea ochii albastrii, ar putea sa ii mosteneasca... nu stiu, vom vedea...sa stii ca eu il admir de mult pe Lucas Paul al tau pt ca e f scump si voinic tare!

alinuk super frumos filmuletz! ce frumosi sunteti cu totii!

Kate am votat! La multi ani pt puiutz!

laura ionescu termina ca ma apuca si pe mine crizele! si eu cand am gandesc sa il las... oh, Doamne!!!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

fata daconst daca seamana cu tas-ooo, atunci am pus-o, nu mai pupa tocuri, dar la tine dupa cum creste.... o sa aiba loc si de tocuri!

Mergi la inceput

gata va las in pace, am plecat la cuconita ca cere pe mami,.....
va pupacesc
Daconst ai grija de baiatul meu si o sa faci si ciorba fata pentru ginerele meu! sa stii... ca el trebuie sa fie sanatos, hranit spalat ingrijit!

Mergi la inceput

Liudo,hai ca mai scriu un mesaj si deschid capitol nou sa nu dea fetele cu roshii.
Eu il fentez cumva cu mancarea ca pe ta-su,dar invat-o tu pe fii-ta sa gateasca ca altfel n-o vad bine.

Helenutza,eu nu cred ca-s de lapte...ca sunt prea albastru frumos.Doamne da sa ramana asa ca sunt superbi.

Deci ma bag la capitol nou,desi cam urla deja.sa nu am injurati daca nu-l termin.Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

fetelor, de-abia am apucat sa citesc azi... mama ce de treaba am!

Liudo, ziceam lu' alinuk acu cateva zile ca ce face fi-ta face la cateva zile si fi-mea, asa ca si a mea inceput sa manance mai bine... ma rog, eu ma lamentam la 500 ml pe zi, nu la 350... dar acuma mananca tot cam 650 pe zi, asa... plus cam 100 de morcov cu pastarnac si patrunjel. Bine ca s-a rezolvat, fir-ar sa fie, ca te apuca toate alea cand vezi ca nu-ti mananca plodu'!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Capitol inchis!

Va invit sa continuam lacapitolul 21.

Mergi la inceput