Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
Liuda spune:
eu scaunul il am in casa... dar il pun cand car copilul dupa mine in spate si cu fata la mersul masinii, in fata mi-ar conveni ca e langa mine, dar in spate e mai bine pentru ca... geamurile sant tonate la spate si cand vine soarele peste ea - nu se maraie. Doar din cauza asta o tineam in spate ca tare nu e de acord cu soarele in ochi... Bine mie soferul mi l-a montat ca el a citit ca trebuie dezactivat aerbegul... dar la pasat nu se dezactiveaza asa ca el l-a bagat in spate.
Liuda spune:
noi azi am baut suc de mar cateva linguri pentri inceput..... stramba botul... e mai acrut!
Shine spune:
Liuda, sa stii ca m-am gandit si eu ca treaba asta cu masajul face minuni.
treaba este ca de teorie sunt toba, cu practica stau mai prost....
Mai studiem, mai facem masaj cu foile cu desene langa noi, si cand o vrea sa ridice caputul, o sa il ridice el
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
adinush spune:
Eu n-o mai inteleg pe fii-mea.Ori eu am niste fluctuatii foarte mari de lapte,ori ea are o foame foarte aiurea distrubuita.
La ora 6-decat san
ora 10-san+60 ml completare
ora 14-san+170!!!!! ml completare
ora 18-san
ora 22-san+100 ml completare
Cand am vazut ca be 170 de completare eram sigura ca nu mai am lapte deloc,ca la urmatoarea masa sa se sature doar cu san.
Si suge la fel la fiecare masa,nu sta o data doar 5 min si alta data juma de ora
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
adinush eu emmei nici nu mai stiu cat sa-i dau pt ca la aceeasi cantitate papata sta si 2 ore si 5 ore. azi nu am iesit afara decat ff putin si e suuuper maraita..
liuda si eu cred ca are ff mare importanta masajul. eu ii fac de la 2 saptamani fff bine la gat, la piucioruse si la noada si mi s-a garantat ca o sa se intoarca destul de repede.
am vazut-o pe eva pe burtica si cu capul bat...vai ce ochisori are!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Shine spune:
adinush, s-ar putea sa conteze fff. mult si ce ai mancat tu...
ia gandeste-te cam ce ai mancat intre 10 si 14?
daca te consoleaza cu ceva... ALexandru are momente cand sta 5 minute la san si apoi e cel mai fericit, si are mom cand sta 30 de minute, si ii mai dau si bibe... Habar n-am care-i treaba, oricum eu arunc niste cantitati deja gigantice de lapte praf, pentru ca niciodata nu fac cam cat ar trebui..
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Liuda spune:
marinar si eu ii fac masaj de la 2 saptamani... pana atunci nu am putut sa pun mama pe ea. Si fiacare seara si picioare fff mult ca ii place, la maini brate umere si spate, dar uite ca unde am gresit, cred, poate nu, poate e doar o coincidenta... nu stiu, dar ideea e ca noi fata 30 de min de masaj nu trecem la baie nici odata. acum ii fac si mai mult la spate... vedem ! Poate maine merge !
laura-popy spune:
quote:
Originally posted by conchita
Laura, daca il tii in scaunul din fata, in caz de accident zboara cu tot cu scoica prin parbriz.pana face copilul un an, scoica se tine in spate, pe mijloc, intoarsa invers sensului de mers. eu am o oglinda in spate, e ieftina si usor de montat, in care ma tot uit sa vad ce face. daca tuseste, se ineaca etc, tragi si tu pe dreapta. daca e langa tine, oricum n-ai putea sa faci nimic in timp ce conduci, tot ar trebui sa opresti.
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
conchita,
nu am de gand sa isc iar polemici, nu sunt deloc inconstienta sa-mi pun copilul in pericol in vreun fel, dar chiar am citit de asezarea scoicii in scaunul din dreapta al masinii. Este permis, altfel ce sens ar mai avea toate acele abtibilduri cu atentionare pentru dezactivarea airbagului la montatarea scoicii??)
si da, copilul trebuie pus cu spatele la sensul de mers pana la varsta de un an- probabil nu m-am exprimat eu bine.
pe de alta parte am avut urata experienta cand era mai mic si s-a inecat am tras urgent dreapta si l-am smuls din scoica fff repede- cateva secunde- nu m-as fi descurcat la fel daca era in spate...
eu, personal, ma simt in siguranta cu el in dreapta mea, pentru moment. cand va mai trece putin timp si nu va mai fi pericol de inecat cu saliva
, il trec in spate....si mai e un motiv: in bucuresti e un trafic infernal, aglomerat, viteza e de melc, iar el se plicti(chiar urla) dupa ce doarme acolo in scoica prea mult timp....
edit : copilul nu zboara din scoica( oriunde ar fi ea pusa) daca are toate chingile puse si stanse si daca scoica e f bine montata cu centurile sau cu isofix-ul. asa cum ar zbura din fata asa poate zbura si din spate...

Laura si
David Andrei ( 27ian2007)Poze David
marinar spune:
liuda se poate ca si la mine sa fie o coincidenta si pur si simplu sa fie ea asa mai vioaie. eu nu-i fac asa de mult masaj dar ii fac cu simt de raspundere, o trag destul de bine ca daca ar durea-o sigur m-ar atentiona.
eu cu laptele sunt pe ultima suta de metri cred, adica ii dau numai dimineata si seara dar tot ii dau bibe dupa. ce sa mai zic ca nu imi mai curg deloc peste noapte, nici in timpul zilei pana la suptul de seara. aaaa si de obicei cand sugea la un san celalat incepea sa curga...acum nu se mai intampla asta, poate doar un strop de apa chioara. asta e, eu ma bucur ca i-am dat si atat si poate mai iese ceva pana la 4 luni. important este ca ea creste frumosm nu e pufoasam, e fff vioaie si are multa energie.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by laura-popy
Catalina,
eu conduc f des cu copilul dupa mine, de cand avea el doua saptamani cand mergeam la masaj.tot timpul am avut scoica in fata (daca eram singura) CU AIRBAGUL DEZACTIVAT !!!!! daca mai era cineva in masina il puneam in spate. Am citit in mai multe carti si reviste ca asa trebuie transportat tocmai din cauza de iinecat, tusit etc. sa-lai sub supraveghere. Neaparat sa-i pui chingile de la scoica si pus cu capul spre sensul de mers. Pupici!
Laura, daca il tii in scaunul din fata, in caz de accident zboara cu tot cu scoica prin parbriz.pana face copilul un an, scoica se tine in spate, pe mijloc, intoarsa invers sensului de mers. eu am o oglinda in spate, e ieftina si usor de montat, in care ma tot uit sa vad ce face. daca tuseste, se ineaca etc, tragi si tu pe dreapta. daca e langa tine, oricum n-ai putea sa faci nimic in timp ce conduci, tot ar trebui sa opresti.
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Stiti ca si eu merg cu Margicutza in masina, singurei, de la doua saptamani ale gupilului. Dar intotdeuna cu scoica in spatele scaunului din dreapta - poate si pt ca piciutania (furat patentul cuiva de aici cu acest apelativ) cum il pun in scoica cum se pune pe sforait...se mai trezeste el daca mergem mai mult dar e cumintzel in genere. Oricum cam max o ora singurei e de mers in acest fel (pt noi).
Cand plecam din oras stam eu sau tati cu el in spate, in functie de cine conduce...
aaaa si masina mea nu e "tonata" da' am cumprat din Cora o perdelutza speciala parasolar care il protejeaza de soare...
pana la urma e mai bine ca fiecare sa mearga cu el cum se simte mai in siguranta si cu asta basta!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................