Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 25
anis spune:
Ce faceti?
Noi suntem bine de data asta.
Azi m-am ocupat de gradina...o s a va pun poze sa vedeti ce flori am.
Pt mucisori, se pune ser fiziologic si se aspira.Cand trece raceala ei dispar, ca la noi.Pt Tuse stodal.
Messa..n pot sa ii fac poze.E super inflamata.Gingia inflamata arata umflaa, e mai rosie, adica e irigata mai tare cu sange..semn ca apare un dinte.Se vede ceva alb si exact ca la noi dintele in gingie..cam asa ceva
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Va pupam fetele, iaca veniram si noi de afara, sughitatiosi si eu si Matei, parca ne-am vorbit. Acu mai am vreun sfert de ora si ma apuc sa pregatesc baia asa ca am zis sa mai intru sa vad ce faceti si vaz ca ati avut un spoooor. Pai bine mai chiparoaselor, nu v-a rugat ea madam Liuda sa nu mai scriti atata ? Sa vedeti papara ce va luati ...
Alina, da suna cum au zis fetele, poate se ineaca cu mucii. Ai grija sa ii aspiri si mucii des des.
Cristiana ... nu stiu, iti dai seama ca nu am vrut sa te supar mai mult prin postarea mea dar chiar imi pare rau sa vad ce scrii de ce ai parte. Pe bune ... stii doar ca si eu ma amarasc cand mi se intampla din astea si eu am parte de mult mai putin. Iti doresc sa ai rabdare multa.
Fetele, ia ziceti-mi si mie, cum fac sa vand si eu una alta aici pe forum? As vrea sa dau marsupiul ca nu imi foloseste la nimic si ma rog, ar mai fi una alta. L-am luat cu 2 mil (din ala de la Chicco) dar il dau cu mai putin. Daca stiti pe cineva care vrea ... Cred ca nu l-am folosit de doua ori si lui Matei nu ii place in el iar pe mine ma rupe.
Laura, mersi mult de indicatii. Sa stii insa ca eu nu am chingi la scoica. Eu o legam asa pur si simplu cu centura peste. Bine ca mi-ati adus aminte ca trebe dezactivata airbag-ul ca uitasem complet.
Adriana, dar te-ai muls sa vezi ce si cum?
Fetele, Marina, Liuda, ziceti-mi si mie cum faceti masajul ala de v-a facut bebeii sa se rasuceasca asa, ca as vrea si io sa ii fac la lenesu' meu ca nu vrea nici pe burta, nici intors nimic. Si toata lumea face inainte de baie? Ca io fac dupa, cand il dau cu crema. Dar poate ar trebui sa incep sa ii fac inainte. Poate dupa masajul profesionist o sa fie mai bine.
Gata, ma duc sa ma distrez.
Pupici si noapte buna
marinar spune:
catalina daca vrei sa vinzi ceva de ce nu postezi anunt la mica publicitate?
tu stii deja ca eu ii fac emmei masaj cu ulei de masline inainte de baie. cum anume... mai bine iti arat decat sa explic. pe mine m-a invatat o neonatoloaga, dar nu stiu daca asta e cea mai buna metoda. important e ca emmei i-a facut bine. aaaaa, dar kinetoterapeuta nu te poate invata cum sa-i face masaj? poate afli ceva interesant si ne comunici si noua.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Bai,dar cit ati scris...abia am recuperat tot.Si normal ca deja am si uitat jumate.
Cristiana,ma tot gindesc la nesuferitu de barbat-tu.Eu cred ca-i puneam bagajele la usa,serios vorbesc.Si vorba Messei,il lasam intai o zi macar cu plodul sa vada cum e si apoi sa vorbeasca.Ei,ca m-am enervat tare.
Al meu tine cu dintii de mine sa nu merg la munca ca-i e si lui mai bine ca ma stie acasa.(Desi nu stiu nici eu de ce ca de gatit nu gatesc decit in we
Dar cantina sa traiasca!)El cica daca stau acasa nu ma enerveaza nimeni si asa are si el zile bune cu mine.![]()
Marino,poate bagi un fimulet cum faci masajul,ca eu fusei si la curs de masaj cu bb dar a fost mai mult de fitze ca nu s-a prins mare lucru de mine.
Acum cica vreau sa merg la curs de inot pt. bb.Sa vedem ce-o mai fi si cu asta.
Ralu,Dinamizzi,mersi de raspuns,cred ca ma las si eu pagubasa cu florul
Eli,soro,ce sa ma fac cu slabanoagele astea,ca ele gatesc aici in draci.Eu stau bine cu moralul ca nu ma infometez si chiar mai bag ce mi-e pofta,ca pe urma trag la sala si fentez cintarul.
Helenutza,si eu zic ca e enorm cit cere bona aia.Nu stiu preturile de Bucureti,dar prietena mea din Tm da 4mil la bona care sta 8 ore pe zi cu copilul.
E un frumusel Horia cu ochii lui albastri.Ma omoara copilutii astia cu ochi albastri,ca si printesa lui Mihacarm.
Anis,vezi sa nu uiti de pozele de la botezul vostru,ca eu nu uit.![]()
Catalina,scoica se pune si in fata daca e airbagul dezactivat si invers directiei de mers.Asta e valabil in Europa,din ce stiu eu.
La noi nu se poate dezactiva,asa ca bb sta doar in spate,dar si doarme mereu ca Margelutza.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
Seara buna! Am revenit din vizite, am hranit + imbaiat copiii, am hranit sotul si pe mine, am terminat tortul care aspectuos n-a fost, dar bun si putin
, am terminat de citit din urma, am spalat vasele TOATE 9ca erau un morman), bag viteza sa scriu cate ceva si o sterg la culcare.
cristiana - dupa cum vezi oana, alinuk nu sunt pe faza sa concilieze intelept si pasnic lucrurile dintre voi 2, insa gasca de pe forum nu e deloc de acord cu comportamentul lui. Recunosc ca in zilele "bune" si eu i-am servit sotului o portie de STAI TU ACASA CA MERG EU LA SERVICI
... si doar pentru faptul ca in WE, cand el vrea
dupa 1 sapt de munca, eu il solicit si mai tare (ca imi ajunge si mie dupa 1 sapt de stat cu 2 mici) ii trece instantaneu. Si imi aduc perfect aminte cand la primul copil, mergeam
la baie si il auzeam de acolo
. Aproape cu chilotii in vine navaleam in dormitor unde tati dormea dus leganand cu o mana perna de langa el
. Isi lua o perna in cap de toata frumusetea ca nu intelegeam cum poate dormi cand copilul era vanat de plans. Acum se trezeste repede la copii, doar ca ii lasa dezveliti
in vreme ce el isi inveleste si dintii
. (ieri noapte l-a culcat pe Matei, echipat in pijamale, bagat in sacul de dormit, invelit cu paturica preferata - 1 ora mai tarziu Matei tipa ca in gura de sarpe: s-a dezbracat singur inainte sa adoarma si l-a gasit tati in fundul gol, de frig facuse pipi in patut, era inghetat lemn; concluzia? dupa ce culci copilul mai treci pe la el sa vezi daca nu s-a dezvelit, faci naveta ca nu stii ce i se nazare copilului, nu termini mai intai de mancat, vezi filmul si apoi te duci la copil...)
Asta nu a fost la subiect, dar ai priceput ideea
: da-te la el ca nu mai tine, SIGUR va claca singur cu bb, are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu indatoririle de tatic, ai grija sa priceapa unde greseste caci daca tu repari si treci cu vederea se invata prost si vei avea de tras.
Deja am uitat ce mai voiam sa scriu, l-am dus si pe bb1 la pipi, e 12, si mi-e somn caci bb2 se va trezi peste 2 ore sa pape.
aaaaa, Messa sa stii ca azi am incercat cu Biotics pt reflux si dupa ce l-a baut (90 ml formula + biotics si san = cca 150 ml) a varsat continuu apa cu branza. La h 22 a papat lapte simplu si nu a mai varsat deloc, insa INAINTE de masa a urlat de colici. Clar nu mai stiu ce sa ii dau sau fac. O sa ii mai dau si maine Biotics caci sunt bune si pt tranzitul intestinal, poate rezolva scaunele macar.
adinush - ciudat program de masa are Ayleen.
cata - sper ca nu te-ai suparat pentru remarca cu operatia...m-am distrat copios, doar ca ma grabeam si nu am avut timp sa ma folosesc de mutrele vesele ca sa vezi reactia.
Dana - o gingie inflamata eu o descriu asa: daca acum arata usor a muchie pe miljloc, adik subtire acolo unde ar trebui sa fie dintii, cand ies dintii gingia se umfla, e rosie, poate sangera, apoi apare ceva micut alb si cand sparg, arata ca o taietura mica de cutter, iar acolo vei simti chiar dnprima zi ceva super ascutit la mana. Un doctor mi-a zis ca durerea iesirii dintilor (de care ati mai vorbit) seamana cu a simti sticla pisata iesind prin piele
Nu cred ca stie cineva cum vine asta, dar doar descrierea mi-a sculat parul pe mine
Am linistit si bb2 care intre timp nu stiu ce a visat ca m-a strigat. Acum chiar plec la culcare, nu fac ca ieri cu iesitul afara...
Noapte buna tuturor!
mihacarm - ce seamana Eva cu tine! Si lui Marian i s-a parut la fel, deci avem dreptate, da?
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
ses spune:
Fetelor,
Eu va doresc multa sanate, atat voua, cat si shtrumfilor vostri.
Eu abia la sfarsitul acestui an voi simti bucuria pe care ati simtit-o voi acu' putin timp.
Va pup si aveti grija !
ses
15+
anne_ispas spune:
Buna fetele!
Hai ca ma bag si io la un raspuns, ca m-a mustruluit Ylilimic ca nu am mai dat si io nici un semn de viatza
. Imi pare tare rau ca nu prea am avut timp sa intru pe forum, dar am avut niste zile ingrozitoare cu Irina.
In fine, maine mergem la vaccinul de 4 luni.
In legatura cu scaunul de masina vreau sa va zic ca noi am renuntzat la scoica si trecut deja la scaun normal care are 5 trepte de reglaj, adica sta si in funduletz si pe spate(momentan sta doar pe spate, ca sa nu ii solicit coloana si ptr ca ea 99% din timpul petrecut in masina, doarme
).
In legatura cu masajul, io i-am facut masaj Irinei de cand am adus-o acasa, tot timpul dupa baie. Ii fac circa 10 min maxim. Sincera sa fiu nu cred ca ar avea vreo legatura cu intorsul copilului.
Va pupam dulce si promitem sa stam pe aproape!
Anne mami de
Irina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
alinuk spune:
pupici,
azi n-am apucat sa va citesc pana la capat..
o voi face negresit
pana atunci delectati-va cu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">botez de bb Margelutza
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Catalina spune:
Neata fetele, ia ca am facut si noi ochi, unii chiar si gura si stomacel care au primit biberonu' si kk in pampersi cat un camion ... ehe, deja avem multe activitati azi.
Marina, da, stiam ca ii faci masaj inainte de baie. Vroiam sa vaz cam cati fac asa ... Imi arati tu cand ne intalnim si io va arat ce vad maine la kinetoterapie.
Maine daca e frumos, veniti in Cismigiu? Noi avem programare la masaj la 10:15 si banuiesc ca biberonul de la 11 il vom lua in parc. Dar daca e frumos planuiesc sa stau acolo pana mai tarziu.
La mica publicitate aici pe forum Marina sau in ziar? Scuze ... stii ca nu sunt chiar proasta de la natura, doar am accese ...
Lili, iti dai seama ca nu m-am suparat. Dar am ramas masca pur si simplu ca nu imi aminteam cum naiba a aparut cuvantul ala acolo ... M-am dilit ce sa mai ... .
Cristiana, si eu zic ca Lili, da-te la el ca nu mai tine, e naspa ce ne povestesti si clar NU MERITI ASA CEVA. E foarte frumos, cel mai frumos din lume sa fii mamica dar e si ffff greu, iti toaca nervii in anumite momente si ai nevoie de toata sustinerea. Daca nu e in stare sa inteleaga asta are o mare problema si trebe scuturat. Auzi, daca tie nu iti vine, pune-l sa isi faca nick aici si sa intre la noi si sa zica ca e barbata-tu. Ca il scuturam noi, sau daca nu putem, le asmutim pe Liuda si pe Messa pe el si cand ele nu mai pot, apelam la Lili. :))) Ca sunt sigura ca se baga si Marina. :)))) Iar eu as vrea sa inchei. :)
Lili, sotul meu mi-a marturisit clar ca el il aude pe Matei daca plange dar pune mana langa el in pat si, daca vede ca eu nu sunt acolo, isi da seama ca am plecat la el si atunci nu se mai jeneaza. Si noi bifam tati dormit cu capul langa carutul unde urla bebe si nemiscat.
Ses, iti doresc multa, multa sanatate, bebel sanatos si nastere de care sa iti amintesti cu placere. Iti asteptam intrebarile ca miros io ca ai cateva.
Anne, ce e cu Irina? Mersic mult ca ai mentionat timpul de masaj. Chiar vroiam sa intreb, cam cat timp ar trebui sa le facem masaj inainte sau dupa baie ca sa conteze?
Gata, azi am de calcat ca vine mamaita si nu vreau sa vada tot maldarul asa ca ma apuc repede repede acuma pana vine ea sa le calc pe ale lui Matei si vreau sa fac ardei umpluti si ciorba cu perisoare. Chiar mi-o iau in cap ....
Hai va pup, mai vorbim
ylilimic spune:
Neata!
Suntem cam plangaciosi, azi noapte racnea de o durere anume, dar daca am vazut ca nu se linisteste cu sab symplex, i-am dat 2,5 de nurofen si ne-a lasat in pace 3 ore, apoi lapte si iar liniste cam 3 ore. Poate si pe el il iau durerile de dinti...
acum nu m-am hotarat daca sa iesim, caci iar bate vantul si sta sa ploua, dar ca temp e bine...sa hranesc piticii si mai vad eu.
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007