Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 23
marinar spune:
adinush e mortala ayleen in poza aia cu ochii cat cepele...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Helenutza23 spune:
pt cine e interesat: gateste una mancare de rame pe discovery 
...si mai si gusta cate una, asa, pe viu...Doamneeeeeee!!!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

laura-popy spune:
Helenutza,
eu voi avea bona da luna viitoare careia ii dau 7 mil, va face si ceva curatenie si mancare, de la 8 la 18. eu cred ca e convenabil( are si experienta, a mai crescut un baiat de la 2 luni la un an cand s-au mutat parintii in afara Buc).
Catalina,
eu conduc f des cu copilul dupa mine, de cand avea el doua saptamani cand mergeam la masaj.tot timpul am avut scoica in fata (daca eram singura) CU AIRBAGUL DEZACTIVAT !!!!! daca mai era cineva in masina il puneam in spate. Am citit in mai multe carti si reviste ca asa trebuie transportat tocmai din cauza de iinecat, tusit etc. sa-lai sub supraveghere. Neaparat sa-i pui chingile de la scoica si pus cu capul spre sensul de mers. Pupici!
Laura si
David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
mihacarm2002 spune:
Helenutza, vazusi pozele! E tare frumusel bb Horia. Vad ca deja el sta pe burtica si isi tine capul. Mandra mea, desi e mai mare, de-abia azi a stat pe burtica mai multisor fara sa scasneasca si sa nu ii cada capul ca dovleacul.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Liuda spune:
fetelor va scriu repede ca s-a trezit si se frichine.. '
v-am citit dar nu apuc sa raspund... va pup!
MMEESSSOOO noi santem la a 5 mancare pe azi, cere din 4 in 4 ore fix, rar 1200, cel mai des 150 si uneori 180, azi la 16 - are deja la activ 500 ml acumulati, inebunesc sa-i calculez ca nu imi vine sa cred.... deci s-a rezolvat beleaua, adica HUMANA nu era pentru noi!
va pup ca tipa!
Liuda spune:
mi se pare mult 10 mil pentru bona si ce mai vrea ea acolo, dar face si curat si mancare la banii astea?
Liuda spune:
messa eu zic ca schimbi laptele, ca la mine a trecut tot odata cu schimbul... nu stiu care o fi faza, dar chiar sant multumita
vezi ca am observat ca dupa mancarea care contine orez - la urmatoare mananca mai putin deci inflamanzeste mai greu... nu stiu dar incerca si fara el, poate e vreo diferenta
Shine spune:
buey, io v-am zis ca m-am interesat de bona si vor cam 10 milioane, si eventual si carte de munca, si sa nu te puna necuratul sa intarzii ca ele vor program fix, tata!
acuma eu stiu ca snt diferuti gupii, dar almeu nu isi ridica deloc capul. daca il pun pe burtik,se rasuceste ca limba de ceasornic, adik se invarte in jurul cozii si linge la cearceaf de zici ca-i dat cu lapte..... lasa in urma o dara rotunda de balutze si atata....
si doctorita a zis, ca: ce ,tu nu te joci cu el?pai cum naiba sa ma joc? ca doar nu il trag de cap ca sa il tina?
helenutzaa mers si la mine treaba cu mierea... 2 zile, si apoi pauza
\carmina,e ok sa alaptezi , dar am auzit ca isi scimba usor gustul lapticul in perioada asta si sa nu te sperii daca bb se mai stramba
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
conchita spune:
quote:
Originally posted by laura-popy
Catalina,
eu conduc f des cu copilul dupa mine, de cand avea el doua saptamani cand mergeam la masaj.tot timpul am avut scoica in fata (daca eram singura) CU AIRBAGUL DEZACTIVAT !!!!! daca mai era cineva in masina il puneam in spate. Am citit in mai multe carti si reviste ca asa trebuie transportat tocmai din cauza de iinecat, tusit etc. sa-lai sub supraveghere. Neaparat sa-i pui chingile de la scoica si pus cu capul spre sensul de mers. Pupici!
Laura, daca il tii in scaunul din fata, in caz de accident zboara cu tot cu scoica prin parbriz.pana face copilul un an, scoica se tine in spate, pe mijloc, intoarsa invers sensului de mers. eu am o oglinda in spate, e ieftina si usor de montat, in care ma tot uit sa vad ce face. daca tuseste, se ineaca etc, tragi si tu pe dreapta. daca e langa tine, oricum n-ai putea sa faci nimic in timp ce conduci, tot ar trebui sa opresti.

mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Liuda spune:
Shine la mine fata nu statea neam pe burta, nu ii placea efectiv, chiar daca tine cat de cat capul, dar in cateva secunde baga nasul in cearciaf si bocet... dar brusc intr-o singura zi... s-a razgandit si a inceput sa-i placa, acum sta si cate 20 de minute si baraie ea nu stiu ce acolo chiar urca ochii pana la tv care e destul de sus... asa ca stau si ma gandesc ca daca o puneam cu forta - numai o suparam degeaba. cand e sa fie, atunci, poate o doare ceva......aaaa ai sa vedeti ca masajul la spate e destul de important - bona mea mama de 2 copii mi-a aratat cum sa fac si de atunci am vazut schimbari in comportamentul copilului, adica nu se mai stranfea asa cum o facea la un moment dat! Cred ca avea undeva un muschi care o durea... nu stiu! faceti mai cu putere si mai mult timp masaj la gatul copilului, chiar daca nu ii place, in reprize dar frecati-l bine. Eu faceam bine, ziceam eu, dar nu era de ajuns si femeia zicea ca prea se stringea ea, poate o doare la spate si a aratat cum sa fac... ce sa zic, nu stim noi chiar toate, asa ca mai fur si de la altii, de atunci a inceput cu placere sa stea si pe burta!