Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
ALINATXA spune:
Fetelor mii de scuze ca nu am mai intrat.Nu imi ajunge timpul efectiv a o sumedenie de probleme care nu ma lasa sa mai intru pe net foarte des.Mama mea care ma ajuta cu bubulina mea si cu treaba e cam bolnavioara si ii creeaza asha o stare de nervi de ma scoate din minti.Desteapta de doctora de familie i-a dat ptr colesterol marit niste medicamentne omitand faptul ca are probleme cu trazitul si cu hemoroizii drept ptr care criza sa declansat.Acum mergem pe chestii naturiste si am spus stop medicamentelor.Ma rog ce sa mai zic vad ca dupa 2 zile de tratament natursit e ok sa speram ca va fii si mai bine.
De 2 zile experimentez si eu ce inseamna mucisorii la bebe care ma scot din minti.Nu va spun ca vazand ca respira greu si cum fonfaie am ajuns la camera de garda la spital crezand ca este vreo laringita raceala ceva.Acolo am aflat ca de fapt de vina sunt blestematii de mucisori.Au aspirat nasucul iar cand am ajuns acasa din nou aceasi poveste.Am luat batista bebelusului si acum o aspir singura insa sunt foarte confuza ptr ca atunci cand se vede clar ca are mucisorii pe caile respiratorii tuseste.Temperatura e ok,mananca,rade.Nu inteleg de ce o data aspirati mucii reapar SI DE CE TUSESTE.POATE SA MA LUMINEZE CAREVA?BANUIESC CA VOI CU BEBEII MAI MARI ATI TRECUT PRIN ASTA .
cristiana70 spune:
'Neata fetelor!
Noi tot singuri, ba chiar incepe sa-mi placa. LILISOR, nu stiu daca a baut dupa al tau sau nu, dar clar a luat-o razna omul, incat nici macar un telefon nu s-a ostanit sa dea, sa vada ce facem. Si protestez, ti-am spus ca am vazut torturi si toate cele, e frumos sa zici ca nu se uita lumea la pozele voastre?
MIHA, la malul marii ma mut daca mai fac un copil, tu parca ai fii o junioara babysitter si nu mama papusii tale!
Noi am facut un circ monstru aseara la ora biberonului, mi-a urlat vreo douazeci de minute, am inchis geamurile ca mi-era frica ca-mi trimite careva din vecini Protectia Copilului, urlete d-alea convingatoare, vorba Adelei, ziceai ca-l arzi cu fierul. Intr-un final a adormit in bratele mele cu nelipsita Suzy, si dupa zece minute de motzaiala am putut sa-i administrez lapticul, pe care l-a halit fara alte comentarii. Acum de dimineta i-am pus un supozitor, nu face tare, atunci de ce nu-l face singur?
Subscriu la ideea MESSEI, fetele care stiti cum e cu Zana Maseluta, puneti-ne si noua poze informative!
Mda, noi doi am mancat, ne ducem sa hranim si cainii, ca se uita gales la mine...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Apropo de plimbat bebeii in locuri periculoase, noi am fost alaltaieri la Billa, si era sa capete David o cutie in cap, fiindca tampitele astea de vanzatoare atunci isi lanseaza cutiile sus deasupra rafturilor, cand e mai plin magazinul. Binenteles ca au avut parte de cuvinte mangaietoare din partea mea.
Nu am urmarit faza cu scoica, dar eu il pun de multe ori pe scaunul din dreapta, ca sa ma vada David daca e agitat, dar masina noastra e mai veche si are airbag doar la scaunul soferului. Atentie, daca scaunul din dreapta e dotat cu airbag, copilul NU se pune acolo, poate fi sufocat de acesta.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
eli1977 spune:
buna, fete,
La multi stelutelor noastre sarbatorite azi!
Cata, la multi ani nepotelei tale, Alexandra, sa dea DD sa fie bine..cu ochisorii, asa cum spunea si Mihacarm, si eu cand eram invatatoare am avut un elev care clipea ff des, dupa care, peste un timp, am observat ca isi revenise, clipea normal..nu am intrebat cum, dar cred si sper ca si la Alexandra sa treaca, poate e de la ochisori, are nevoie de ochelari..
Scoica lui bb sta in spate, in sens invers mersului, dar intr-o seara a iesit sotiunea cu el si l-a avut exact ca tine, in fata..si mai avem si airbag in dreapta..cica e periculos, l-am cam certat pe sot pt faza asta..ma gandesc si sa nu fii tentata sa te uiti la el in trafic..
Am vazut pozici si filmulete..fetele astea de la mare, Lilisor si Mihacarm, parca sunteti pustoice de liceu, bone la copiii aia de-i aveti in spate!
filmuletul cu Ayleen e super, Adinush
cum se gandeste ea daca sa traga un scandal..
Alinatxa, scumpa, imi pare rau de mami a ta, hai ca o sa fie bine cu naturistele, da?cu mucisorii...mereu spuneam ca e racit, mi se parea ca haraie, ii scoteam cu batista si nu se mai auzea..acum daca si tuseste..nu stiu ce sa zic..daca sunt doar muci ii scoti de cate ori trebuie si asta e..cu tusitul..nu stiu..
beeei, m-ati disperat cu bucatele voastre ieri!!nu va ganditi ca sunt pe aici oameni necajiti care sufera si indura cu grrrreu ???ce ma fac eu cu a mea cura de slabire, ha?mi-ati dat peste cap sucurile gastrice si de ciuda direct in bucatarie am ajuns si am croit un tort de mere...da'fara frisca, asa mai...de cura..
Danutzo, care esti sora mea de slabiri, tu nu le-ai zis numic, fata?
va pup, frumoaselor si slabutelor si harnicutelor
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
adinush spune:
Si daca tot m-am apucat sa va pun poze am mai gasit una haioasa rau.E mai veche dar la origini era un clip,e facut snapshot din clip
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Sunt putin cam sifonata duap trezitul din ora in ora si culcatul al 2 dim (dupa demachiere
).
catalina - mama draga, tu cred ca desi te odihnesti mai mult ca mine, esti mai zombi
...Despre care operatie vorbeai mama, ca doar taietura dintre picioare nu se vede, sper?
Si despre lipsa burtii nu pot decat sa spun sa traiasca durerile de spate si implicit burtiera, ca o port mai tot timpul acum. Doar la faza cu "stiti cum e" ma recunosc
. Si hai tu incoa sa iti arat cum ma descurc cu 2 copii, ca poate iti trece cheful sa il faci pe al 2-lea (desi nu iti doresc- e chiar frumos sa fii mamica de 2). La multi ani Alexandrei.
conchita - cine nu-i pe lista nu exista! Vezi ca ai ramas datoare cu niste poze...
marinar - mi-e iesit din prma cocotatul la spate, desi daca era mai marisor bb, era f bine. Daca nu ne mai pune Messa link-ul cu instructiunile video, dai cautare pe google si afli cum se face. E simplu, tocmai de aia am vrut, ca marsupiu din comert am si eu. Dar daca il tin doar in fata, imi indoaie coloana si rupe gatul (stiu cum e de la Matei). Asa la spate e mai usor.Si il voi purta si pe lateral.
mihaela - asta e versiunea mai noua, moderna, la "rapirea din serai"
; ce plete are Evaaaa...
helenutza - nu am bona, nu stau in Bucuresti, dar cred ca e f mult cat cere. Mai cauta!
alinatxa - e posibil sa aiba mucisori si fara alte manifestari sa fi totusi, un pic racita. Pentru linistea ta, da-i Panadol, sau Eferalgan dim si seara, cf prospect. Nu strica si ii va trece. Sanatate multa!
Cristiana - e "injectat" cumva de la rude? Daca e asa tafnos, nici io nu i-as raspunde nici la buna ziua, ca daca tot nu-l intereseaza...Curand o sa isi dea seama ca nu iti convine si vei avea prilejul de a purta o discutie. Daca esti in continuare amabila, va crede ca nu te deranjeaza, mai ales ca te considera ocupata cu David...Da-i de inteles ca nu iti prieste atmosfera din casa.
Si noi iar suntem gata de plecare la plimbare, e cald, nu bate vantul, dar e nor. Ne intoarcem pe seara, asa ca fiti cuminti, nu "scriti" prea mult.
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Helenutza23 spune:
Alinutzo draga mea,imi pare rau ca esti necajita si cu probleme. poate ca puiutza tuseste din cauza ca se ineaca cu mucisorii, poate nu e nimik de care sa te ingrijorezi. zic si eu ca si eli, scoate mucisorii de cate ori e nevoie...te pup si sper sa se rezolve cu Roberta si cu mama ta si tu sa te linistesti 
eliiii tort de mere???? daca nu trimiti niste tort din ala ma ai pe constiinta ca pierd laptele de poftaaaa!

si nu inteleg cum e ala "tort de cura" 
mihacarm2002 de aia am renuntat eu la invatamant(dupa o luna!
)... e bataie de joc, pe bune! chiar ca mai bine te bagi bona, ai grija decat de unul, nu de o gashca intreaga. tipa asta vrea al 13 salariu ca fiind banii pt toate orele suplimentare.
adinush sunteti scumpe rauuu!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

Helenutza23 spune:
ahhh, chiar ma seaca astia cu pampers! puteau si ei sa o aseze mai ca lumea nu sa incurce! chiar enervant
Helenutza +

adinush spune:
Helenutzo de banii astia ma bag si eu bona.Ma primesti?![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Helenutza23 spune:
va primesc pe toate, pe bune!
dar cum facem, vreti fiec 10 mil? 
Helenutza +