Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISHOARE:

Milena Ioana bb de danimamic

flavius catalin bb de iuliana

messa sunt super lucrusoarele pe care le faci, cred ca mai-tai-ul e super folositor dar mai tarzior cand nu mai mrge marsupiul si pot fi si piticiimai usor de manevrat ca sa fie pusi la spate, nu?

lili tu cum ai reusit sa-l cocoti pe adam la spate?

mihacarm hai ca mi-a placut faza cu rapirea!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata frumoaselor, hai ca facuram si noi ochi. Adica io si tati ca bebe trage la aghioase inca. Mancalash (cum s-o scrie asta ...).

Doamna Marinar, mii se de scuze si plecaciuni. Mergand eu inapoi pe firul povestii vazui ca v-am botezat. Nu ca Mariana nu e un nume frumos da' nu e al matale. Deci ... permisiune cu prima ocazie sa imi zici Cristina si scuzele de rigoare.
Cat despre boul ala din parc ... iti dai seama ca am sarit la el (io, juma de metru, ca tati inghetase, n-a zis absolut nimic ... halal). Dar omu a venit imediat sa isi ceara scuze si erau toti asa pierduti ca Matei incepuse sa planga si au crezut ca l-au lovit pe el ca nu le-am mai zis nimic. Va dati seama, omu' servea la volei, cu toata puterea, stiti cum e (mai ales tu Lili :)) )

Lili mama, cu placutu' io de mult nutresc astfel de sentimente fatza de matale da' io mi-s mai retrasa de felu' meu ... Acu' la vara sigur ne cunoastem dar ti-am promis-o ca daca te prind ca ai timp sa te si aranjezi vin acu peste tin sa vaz io cu siguranta ca copiii aia e ai tai si stau cu tine toata ziua. Arati mortal cu Adam la purtator. Si cum au zis si fetele, super dupa operatie.
Am fost si eu fericita ca am intrat in pantalonii dinainte de operatie care erau blugi cu talie inalta. :)

Misto mei-tai-ul asta (desi nici mai-tai-ul nu e rau ... cred), dar io cred ca as fi lesinata sa il car pe 8kilosu' de Matei asa vreo ora.
Salutam revenirea printre randurile noastre a Messei.

Acu astept sa se trezeasca Matei si sa plecam la biserica. Acum doua saptamani nu v-am zis dar am fost pt prima oara singura cu el in masina, eu conducand. A fost asa de cuminteeeee. Eu nu il impartasesc decat acolo unde l-am botezat (apropos de pitici) asa ca din doua in doua saptamani am motiv sa mai conduc si eu. E un adevarat ritual. Dar sunt mandra ca ma descurc.
Io il pun pe scaunul din fata si ii leg scoica cu centura, are ceva? Voi cum ii puneti?

Mi-am luat stacana de cafea in fata si stau la palavre. De fapt cam am emotii. Azi este ziua Alexandrei, nepoata mea, si sper din tot sufletul sa fie ok cu faptul ca nici unul dintre parinti nu este langa ea. Va dati seama ca are tort, cadouri, musafiri dar ... . Mai nasol e ca a inceput sa clipeasca f des din ochi, asa ca si cum ar strange ochii, si cred ca e pe sistem nervos ... o sa o duca mama la doctor.

Hai pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, la multi ani pentru Alexandra. Legat de faptul ca a inceput sa clipeasca des poate o deranjeaza ochii si ii trebuie ochelari, poate nu o fi pe sistem nervos. Chiar si asa, aveam acum 3 ani un elev in cl I care la fel clipea f. des. Colegii lui mi-au spus ca si la gradinita facea la fel. In cl a II-a s-a mutat, ca in cl a III-a sa revina (adica toamna 2006). Nu mai clipea decat cat e normal. Insa nu mi-a dat prin cap sa intreb, poate din cauza ca a venit cu mana in ghips

Messa, tu supa ai dat-o la cate zile dupa sucul de morcovi? Si nu s-a constipat Arianna? Parca asa auzisem, ca morcovul constipa, iar daca generalizez cred ca si postarnacul ca tot radacinoasa e.

Conchita, multumesc de compliment, insa burta si fundul (cat China, vorba lilianei) sunt camuflate de bb.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Marinar, mei-tai-ul Messei se poate folosi si ca marsupiu (de fapt asta si e, nu?). tu nu ai vazut filmuletele puse de Messa odata cu tiparul? Acolo iti arata cum sa pui copilul si in fata si in spate. E chiar mai usor (gandesc eu) decat cu un marsupiu de cumparat unde tr. sa pun plodul pe sus si tare mult ii displace.

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mihacarm ba am vazut filmuletele puse de messa dar nu prea mi-am batut capul atunci. si parca si bebelinul ala e mai mare.

catalina stai linistita ca am priceput eu ca mie mi te adresai. La multi ani Alexandrei, sa fie sanatoasa si sa dea DD sa fie totul bine cu ai ei si sa fie si ea fericita!!!
mai cu scoica nu cred ca e ok in fata, in primul rand pt ca stii cum i se spune locului din fata si in al doilea pt ca fiind acolo sa nu ai tendinta sa te uiti mereu la el si sa nu fii atenta in trafic...parerea mea.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor!

sunt si eu repede cu cafeaua cat sunt ai mei plecati la biserica. ar trebui sa ma mai duc si eu dar asa de dimineata... poate ajung in cursul saptamanii la cea ortodoxa (una singura ! ) .

sa zic si eu repede de FLUOR - eu am luat cand eram mica, ni-l aducea cineva de prin polonia, in romania nu se gasea. sub forma de pastilute zymaflour, tin minte , cate 4 pastilute pe zi. ca aveam dintii numai cu carii pe la vreo 5 ani, si mai tarziu am avut si cosmarul aparatului de indreptat dintii care nu prea a avut mare efect. in fine... nu am mai facut carii de atunci, mi s-au intarit dintii ca simteam cateodata cum se misca asa , vai de capul meu... si la fratele meu a avut acelasi efect, dinti puternici si buni. multumesc lui dumnezeu n-am mai avut nici o carie din clasa a 8 a. si atunci una mititica. si acum eu folosesc numai pasta de dinti BLEND A MED sau cum se scrie, aia complete, pe care o cumpar din romania ca nu imi place alta mai mult ca asta.
acum nu stiu cum se da la bebelusi. aici oricum nu se da absolut nimic... la nici un bebelus. deci nici la doctor nu se duce nimeni cu copilul. eu am fost la control la pediatru la 2 luni, inainte de vaccin si m-a mai chemat la 8 LUNI!!! si nici nu ma stresez, fata creste, e sanatoasa, doamne ajuta, mananca cat vrea ca n-am gradatii la tzatze . am mai fost cu ea la Breastfeeding Clinic , asa sa o cantaresc si eu sa vad cat are ca eram curioasa. totul bine si frumos, mi-a dat aia un pliant despre diversificare in MALTEZA deci m-a fericit . sa citeasca ta-so ca pentru mine e hartie de sters la fund. deci cu asta m-au ajutat astia pe mine aici.
am mai fost odata la inceput, la 3 saptamani la un doctor pediatru la particular, unde te duci cu caruta de bani la simplu control, ca sa zicem ca avem si noi pediatru... ca sa avem la cine da telefon in caz de ceva, doamne fereste. si gata.

am vazut video cu AYLEEN :) scumpete , nici ea nu stie ce sa faca, ar plange, ar tusi?? (cum facea si thea sa o iau in brate)
si poze de la YLIMIC - asa e lili, cand ranjeste gingiile cu tzatza in gura mor de drag, ma bufneste rasul si rade si ea si mai si...

azi mergem la picnic langa mare, pe stanci. ca nisip, vorba marianei , mai rar pe aici. dar fiecare tara cu farmecul ei, noi suntem fericiti in lumea noastra
a facut socru melci, unchiu placinte deci noi mergem doar cu faruria si paharul. azi e zi de relaxare, ce frumos...

va pup fetelor si sa avem toate o zi minunata !

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele, la multi ani zic si eu pt sarbatoritii zilei!

ieri a fost la noi prima tipa, potentiala bona. fiti atente ce cere: 10 mil pe luna salariu+al 13-lea salariu pt orele suplimentare+ de paste si de craciun vreo 2-3 mil acolo... mi se pare mult. ea e tanara, vreo 36 ani, are experienta cu vreo 4 copii... voi ce ziceti?

anis ma bucur ca sunteti ok, te-ai speriat degeaba. cat despre dulciuri: esti pe sufletul meu ....bravo voua!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Helenutza, daca stau bine sa ma gandesc, bona are dreptate: cam atat ar trebui sa fie un salariu ca sa zici ca poti sa traiesti din el. Insa, tinand cont ca eu lucrez de 11 ani in invatamant, am toate gradele+ studii superioare si nu iau decat 830 lei si astia datorita faptului am spor de rural si de simultan (am simultan cl II-III din lipsa de puradei), pretentiile ei mi se par exagerate. Unde pui ca ore suplimentare nu se platesc (desi ma maritasem cu scoala) si nici prime nu pupam. Doar al 13-lea.

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, eu stiam ca scoica se pune in sensul opus sensului de mers. si nu am citit nicaieri ca e interzis sa il pui in fatza.

Helenutza, la banii astia vin eu de bona! cere f mult. are cumva si post universitara de bone?
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by monu

Catalina, eu stiam ca scoica se pune in sensul opus sensului de mers. si nu am citit nicaieri ca e interzis sa il pui in fatza.

Helenutza, la banii astia vin eu de bona! cere f mult. are cumva si post universitara de bone?
Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

monu ai zis, ai zis! te astept din toamna bona! stai cu toti poate ne si incuscrim

va rog fetelor, care aveti bone, dati-va o parere.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput