Stelute de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
ALINATXA spune:
Doctora de familie mi-a zis sa iau NUROFEN SIROPEL si sa ii dau 2 ml la 8 ore......si cam atat ....mai mi-a dat picaturi de nas si vitamina c natural.Ptr tuse la bebei pana in 3 luni ce se da fetelor?
mihacarm2002 spune:
Adinush, e simpatica rau Ayleen. Ce mirata se uita. Cate sapt. avea? Ca si Eva la inceput (chiar si acum uneori) parca era speriata de bombe, asa se uita.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
cristiana70 spune:
LILISOR, plimbare placuta, ce m-as da si eu cu carutzul pe faleza... La noi se intrevede o alta zi inabusitoare, s-a incalzit dintr-o data.
Cat despre "el" cam asa cred si eu, ca e injectat de rude. De la o vreme incoace, mai ales de cand castiga si el mai bine, tare-l iubeste toata lumea, iar lui ii place la nebunie. Ideea e ca atunci cand ai bani, toata lumea se gudura si incearca sa-ti intre sub piele, am trait si eu fenomenul asta. De trecut nu stiu daca o sa-i treaca in mare graba, ca omul se simte pe val.
ELI, eu il pun pe David pe scaunul din fatza cand stiu ca e aglomeratie in oras si urmeaza sa stau in nestire la semafoare, se linisteste daca ma vede, ii mi dau suzeta, mai vorbim. Dar, in general, in spatele meu voiajeaza.
ADINUSH, ce mutrita face Ayleen!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
eli1977 spune:
Gata, Helenutzo, trimit mama tortul!pe tot!numai sa nu pierzi bunatate de aptic!
pai mai de cura, asa, adicatelea cu jum de cantitate de zahar si fara frishculita pe deasupra, mai light...adica cam cum sa ne furam caciula fara sa ne dam seama..![]()
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
cristiana70 spune:
ALINATXA, eu i-am dat sirop Stodal pentru tuse, e homeopat, bun la gust, si la noi a functionat (chiar si la mine!).
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Vreo 3..era pe punctul de a plange...si incepe cu moaca asta si dupa aia pune botic si dupa aia incepe sa planga.Pai cum sa te impresioneze ca eu mor de ras cand incepe sa planga
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
eli1977 spune:
Cristiana,pai da, asa si al meu, zicea ca sa-l aiba in vizor, ca are de stat la semafoare..aici tttoooot timpul e aglomerat si se sta la semafoare
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Alinutzo, si eu stiu de Stodal, ca e homeopat si e bun.
pisoiul meu drag
Catalina spune:
Haideti ca am revenit si noi. Pana la urma l-am pus in spate si l-am legat cu centura. A stat f cuminte, doar ca la intors s-a inecat mai tare asa si cine credeti ca s-a intors spre el in mijlocul bulevardului? Ma'sa care conducea ... Dar macar am oprit masina ... .
Lili, sa dea naiba daca io stiu cum am scris cuvantul "operatie". Pe bune, chiar m-am dus inapoi la mesajul meu si m-am uitat ce am scris. Cred ca subconstientul meu scria si a aplicat automat singurul tip de nastere pe care il cunoaste deocamdata. Operatia. Scuzele de rigoare. Nastere am vrut sa zic.
Va multumesc pentru urarile pt Alexandra. Sa dea Domnul sa ii fie bine. O sa o duca mama la oftalmolog. Sau eu ... vedem.
Dianamizzi, meeeeelciii??????? Bleah ! Cum poti pt ca sa consumi asa ceva.
Helenutza, mi se pare ENORM ce iti cere bona. Nu vrea si o masa calda pe zi, mobil si masina? Ca ce mai e mult in plus pana acolo? Eu am zis ca mai mult de 8 milioane nu dau pt 5 zile pe sapt. plus mancare. Pt 3 zile cat vreau eu, dau maxim 5. Acuma ... matale faci cum crezi. 36 de ani si 4 copii? Cam multi? Care e experienta ei? Ai verificat referintele?
Vezi la traducere ca erau cateva idei despre ce sa fii atenta cand intervievezi bona potentiala.
Anis, ai super mare dreptate. Macar cat ii hranim noi sa manance sanatos. Bravo tie.
Alinatxa, si Matei mai face asa ca si cum tuseste dar nu des. Eu cu Batista l-am dres de muci. Nu am mai folosit-o de vreo 2 luni. POate e o faza si se curata. Matei a avut asa pana pe la 2 luni si ceva. Tuseste des?
Cristiana, sa ma scuzi, dar al tau merita o bataita ... . Adica ce il injecteaza ma rudele, sa nu stea acasa cu nevasta si copilu'? Da' ce ma, sunt cazuti in cap? Bai ce nervi ma iau cand aud chestii din astea. Ai multa rabdare fata, dupa cum te vaz io asa din mesaje (sau te disimulezi ?) .
Eli, daca il pui pe bebe in spate cu spatele la tine, cum vezi ce face, ce e cu el, poate se ineaca, alea, alea ...
Gata, ma duc sa bag la ghiozdan ca mi-e o foameeeeee
Pupici si duminica placuta
criss68 spune:
neatza!
Hop si noi pe aici
Adinush, chiar comica poza! Arata precum pacaliciul de la cartile de joc de cand eram mici, daca mai tii minte. Sper ca nu te supara comparatia! E dulce tare Ayleen
Helenutza, dar cat ti-a cerut bona aia? Am citit toae paginile, dar sa ma bata jalea daca imi amintesc de postarea in care spui de asta.
Vazut si filmulete de bebei, Mihacarm, tare dulce mai e Eva! La fel si bb Ayleen, Adam - mama cat m-am chinuit sa inteleg poza aia "imi place la san" sau cam asa ceva.
Catalina, eu nu tin scaunul de masina in fata si punct. Nu stiu de ce, dar mi-e frica. Nici cu fatza, nici cu spatele, cat despre centuri nici nu mi-am batut capul cum s-ar pune. Eu abia acum cateva zile am condus prima data singura cu Ligia in masina si a fost ok, dar tare mi-a mai fost frica. Evident, dupa ce i-am dat sa manance ca altfel urla tot drumul.
Fetele care nu mai alaptati nu fiti asa necajite ca noi care alaptam slabim mai usor. Mie una nu mi se pare. Cum fata mea mananca destul de putin... nici o sansa. Am slabit doar in prima sapt dupa nastere, dupa care nimic, exceptie zilele in care am facut gimnastica. Numai ca am facut putin, mereu ghinioane, ultimul cu abcesul la san (e pe cale sa treaca complet - sper, desi nu mai iau antibiotic, aveam senzatia ca nu-i prea placea laptele)
Va pup, poate fac si yo ceva ca ieri nu stiu cum m-am combinat ca nu am reusit sa fac nimic in casa. Abia o farfurie (ma rog, tava) de mancare si aia pe la 10 seara.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut