Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
carla2005 spune:
Acum am vazut ca pozele erau pe privat , graba asta, poftiti de vizionatiPoze cand dorm, la simfonie si cu strabunica!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
ruxandra_sb spune:
Uff, am trecut de prima noapte fara incidente majore. Donia ai avut dreptate. Nu stiu cat de tare il durea; c-atunci cand il intrebam cel doare nu zicea nimic.. dar avea clar reprize de disconfort. Ieri dupa-masa mi-a stat o ora si in brate, jelindu-se cu intermintente.
Dar apoi i-a pus tati "Pinochio" si spre seara a cerut chiar de mancare. Era nemancat de vreo 24 de ore.. doar.
Bamboletta, Monica, Roxanica, Dianocica, Donia multumim.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Zilele acestea au implinit jumatate de an cativa dintre fulguletii mei preferati, asa ca vin din urma si le urez numai bine, sanatate si o viata frumoasa spre bucuria mamicilor si a taticilor lor:
sandokanii de Kokorina
Alessia de Adinazot
Crina de Dandusa
Antonia de Bamboletta
Kara de Mirona
Anamaria de Mayaione
ruxandra_sb spune:
Si sa nui uitam nici pe frumosul&voinicul dmic de Dianocica pt cele 5 lunisoare.
.. apropo Diana, asa mesaj kilometric nu parca nu apucai sa vaz pan acu.. Tot inainte!
Iar prima poza a Alexutei cu strabunica este cu adevarat impresionanta, Carla. Felul in care se privesc una pe cealalta.. m-a lasat fara cuvinte.
auras_v spune:
nu am mai intrat de aproape o saptamina dar m-am tot gindit la voi ...luni am fost prinsa cu pregatirile pt aniversarea cristinei iar de marti nu am mai avut net ( am uitat sa-l platim si ni l-au tuns ) ...abia aseara kiki a citit urarile de la voi si a fost incintata si emotionata in egala masura ...roxanica , yagmur , teutz , bamboletta , dianocica , miruna , bebinuta , adinazot , ramsan , aelita multi si imbratisari de la kiki...anul asta au zbirniit telefoanele ca niciodata , prieteni si simple cunostinte au sunat pt a-i spune la multi ani ....am fost f inspirata si am facut petrecerea la curte la bunici unde am putut sa-i invitam pa toti cei dragi , am avut parte de o vreme superba si ...nu va puteti da seama ce bine a fost cind m-am intors acasa si toate erau la locul lor ...de obicei dupa petrecerile ei ziceai ca a trecut uraganul , casa imtreaga era cu fundul in sus ,gaseam jucarii imprastiate peste tot
vreau sa spun la multi ani , cu intirziere ce-i drept , tuturor celor care au mai crescut cu o luna :
alessia de adinazot
tiberiu de atudor
matia de porumbita
crina de dandusa
antonia de bamboletta
karina de mirona
ana maria de mayone
ada de bebinuta
georgia de crstina
bianca de madana
alin de mormelvio
ana maria de marani
maria de iuly
david de dianocica
sofia de aelita
monicabb sanasol este un complex de vitamine
bebinuta felicitari pt marea realizare si sa fie intr-un ceas bun , sa o stapiniti sanatosi si sa va bucurati de ea ...
carla frumoasa povestea embrionilor si chiar te pune pe ginduri...exista ceva dupa ?...da sau nu , cel mai bine ar fi sa ne traim viata cit mai frumos cu putinta alaturi de cei dragi si sa raminem in sufletele lor
mai am de citit din urma aproape un capitol , sper sa pot sa-l citesc pina una alta s-a sculat bubu si nu stiu ce nu-i convine ca miriie intr-una de vreo 5 min ...azi speram la o plimbare in herastrau dar nu e o vreme tocmai frumoasa asa ca iesim in parcul nostru
toti fulguletii si toate mamicutele
dianocica spune:
idiot mom desire aici idiot mom diana. m am chinuit de la 4 la 5 sa adform copilu' care tot se smiorcaia...si pana nu i am pus 2 paturi n a adormit. ii era frig rau... cel mai bine a dormit la noi in pat cu 2 paturi ale lui si plapuma....adevaru' e ca a fost un frig azinoapte...da' noi nu ne am dat seama ca el era imbracat la fel ca in noptile in care era cald...
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
marani spune:
Buna dimineata fetelor!
AELITA, AURAS, multumim dragelor de urari!
ROXANICA, asadar mai e unul ca al meu barbat, eu ii cred pe cuvant, ca-i tare misto s-o vezi cand face giumbushlucuri, cand rade cu gura pana la urechi, cand se joaca......si cand vine vb de somn.....; e macabra imaginea, insa crede-ma ca spunzurat l-as gasi!
OANACAT, unde umbli? iar te-ai dus in Republica?
LA MULTI ANI pt bb de ELENALOVE27, daca ne mai citeste!
Eu ma retrag ca azi noapte n-am dormit, mi-e rau tare, daca reusesc s-o adorm azi pe Ana Maria, sunt viteaza! ii curge nasul râuri, stranuta si cam atat; sa-i dau ceva? si inca ceva va rog, fierul il dau in fiecare zi, nu? sau un anumit nr de zile din luna? mi-s tută rău, nici nu mai stiu ce mi-a zis dr...
o zi minunata sa aveti!
Ariadna30 spune:
Buna dimineata!
aelita, multumim pt. urare. La multi ani si fetitei tale!
La multi ani! si celorlalti sarbatoriti. Am citit aproape tot din urma....vad ca sunt vreo 6 fulguleti care au implinit 6 luni, n-am inteles eu bine...sau nici unul n-a atins performanta de a sta in fundulet?!? Speram ca, in jurul varstei de 6 luni, Bogdanel sa stea in fundulet si astfel sa-l pot lasa si in patut cu jucarii....pt. ca, stand la orizontala, le scapa mereu si rareori le ia din nou.Adevarul e ca nici nu l-am ajutat sa stea in fundulet....pt. ca nu vreau sa-l fortez.Si oricum, el are doar 5 luni...mai e timp. Daca nu va sta la 6 luni, va sta el cand va fi momentul potrivit. Copiii uneia dintre cumnate au stat in fundulet abia in jurul varstei de 8 luni....nah, toate la timpul lor...in functie de copil.
Pt. fetele care dau cereale bebeilor : nu s-au constipat niciodata? Folositi vreun remediu (laxativ) atunci cand le dati cereale puilor vostri? Bogdanel a fost constipat ieri, abia a reusit sa elimine o "mingiuta". Toata ziua a fost marait, dar cred ca si dintisorii au fost responsabili pt. starea lui. Azi dim. l-am ajutat cu termometrul, ca nu se mai putea....si s-a vazut rezultatul : e din nou vesel.
Uf, sper ca am fost coerenta....ca imi tin copilul in brate si se tot agita intinzandu-se la tastatura.
dolores spune:
da..au fost zile cand nu a facut..sa zic vreo 3, 4 si cand a facut a scos un carnacior ca ala de bere.....nu am facut nimic in sensul asta...si-a revenit de la sine..chiar daca uneori nu face in fiecare zi...
nici david nu sta in fund decat sustinut..fiecare copil are ritmul lui
quote:
Originally posted by Ariadna30
Buna dimineata!
aelita, multumim pt. urare. La multi ani si fetitei tale!
La multi ani! si celorlalti sarbatoriti. Am citit aproape tot din urma....vad ca sunt vreo 6 fulguleti care au implinit 6 luni, n-am inteles eu bine...sau nici unul n-a atins performanta de a sta in fundulet?!? Speram ca, in jurul varstei de 6 luni, Bogdanel sa stea in fundulet si astfel sa-l pot lasa si in patut cu jucarii....pt. ca, stand la orizontala, le scapa mereu si rareori le ia din nou.Adevarul e ca nici nu l-am ajutat sa stea in fundulet....pt. ca nu vreau sa-l fortez.Si oricum, el are doar 5 luni...mai e timp. Daca nu va sta la 6 luni, va sta el cand va fi momentul potrivit. Copiii uneia dintre cumnate au stat in fundulet abia in jurul varstei de 8 luni....nah, toate la timpul lor...in functie de copil.
Pt. fetele care dau cereale bebeilor : nu s-au constipat niciodata? Folositi vreun remediu (laxativ) atunci cand le dati cereale puilor vostri? Bogdanel a fost constipat ieri, abia a reusit sa elimine o "mingiuta". Toata ziua a fost marait, dar cred ca si dintisorii au fost responsabili pt. starea lui. Azi dim. l-am ajutat cu termometrul, ca nu se mai putea....si s-a vazut rezultatul : e din nou vesel.
Uf, sper ca am fost coerenta....ca imi tin copilul in brate si se tot agita intinzandu-se la tastatura.
Bogdan Andrei (29.11.2006)
dolores si David Cristian -22.11.2006-
crykett spune:
buna dimineata
Intru si eu mai de dimineata ca zi nu servim afara ca Andrei tuseste ca un magar si afara cam bate un pic vintul.Ma laud si eu cu intoarceri si rasuciri nu mai sta locului o clipa.A papat brinzica si ia placut .Antonio de 2 nopti are chef de joaca de la 3 la 5 dim.iar eu sunt chioara de somn .RUXANDRA_SB si ANDREI a fost operat de polipi cind avea 1 an si 4 luni si tot asa ne-a dat drumu dupa 2 ore de la operatie si acum e mai bine nu mai raceste chiar asa de des sau daca o face nu mai are si febra cu avea inainte de ai scoate polipi.El are si amigdalitele mari dar momentan nu facem nimic in privinta asta sper sa nu le scoatem si pe alea.Aelitacristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI