Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura13 spune:
ia priviti AICI
fug ca sunt rupta... somnic usor.. vb maine!
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Laura13
ia priviti AICI
fug ca sunt rupta... somnic usor.. vb maine!
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Super Dani!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
dianocica spune:
voiam sa strig dupa lavyada si oanacat
si acum, in cele 30min pe care mi le am rezervat dupa somul lui d...(daca iar se fac o ora ca ieri bag divort de voi, nu de sexosu'...)(pusa pe treaba ma uitam sa vad in cat suntem sa zic si io un lma...)
uite de ce zic eu ca se cere saptamana smechera. pai ce vorbiram noi si ce intelese donsoara kokorina...se simti vizata...pai sa nu scoti ? sa i bagi mintile in cap... (cu biciul e voie sapt asta, da?) io-te si pe ktrinel pai cine zise ce? uite asa..lantul slabiciunilor...sau telefonu' fara fir...si dam dintr una ntr alta. si toate astea cu voie buna...daca mai pui si niste rautate muereasca...(exista oare cuvantu' asta? cu i oricum nu ma lasa sa l scriu...)
roana bine ai revenit. io una nu te stiu da' tot ma bucur. lasa povestea nasterii ca aia e lunga si ia mult timp, mai spune ne de voi, ce faceti acum....mancare, sport, gramatica.....
of, yagmur, o pt mamica muncitoare...
roxanicoo dandusa noastra e la pauza de chill. sa i fie de bine ca mie una mi a fost. cam scurta dar...mai facem
madaluta noi, mamicile din parc () am mai tot vorbit, am auzit n variante. la noi merge asa: ori pe cap, in lateral spate (asta e proprie si personala, nu am mai auzit o la altii...) ori pe piept. daca e rece pieptul... sigur e nasoala...daca nu..trai nenica...
daphna cum a fost cu masa de legume?
adinazot mama lui de cercel. poate e semn ca vrea altii
bogdana oleu...inca o gimnasta...beeei. frumusica foc. foc.foc. are pretendenti pe forum...?
laura ziceai ieri un progr de somn....pai e super asa...mie una asa mi se pare. si d tot cam asa dar mai putin regulat, in functie de cat/cand stam afara
desire din cate stiu eu asta cu diareea e frecventa la dintisori(ai inteles tu, neuronu' e obosit si face ) la noi n a fost cazul, a fost chiar invers...
ktrinel pe noi ne stie tot cartierul cu tipetele....
ralumat foarte tari baveticile cu picioare imi iau si eu
ruxandra ma bucur ca matei e bine, sa ne tii la curent
lavinia io una ma gandesc serios la trofeul de idiot mum pai cum de nu l ai inchis, mai...?plus ca trebuia sa anunti la politie si verificau numerele la care s a vorbit....of...vatrageti de puta? din baie il scot in 2-3prosoape, dar dupa vreo 3-5min dupa ce l am scos din cada, sa apuce sa se incalzeasca. noua dr ne recomandase o baie/sapt in cada mare dar daca i a placut asa mult...puteti sa incercati si voi cand se mai incalzeste. minunea aia 5 in 1...nu stiu ce sa zic...pare ok dar...io stiu? cum de n am mai auzit de ea? chiar nu stiu ce sa zic..
bambo da, cu calculele ulterioare, tot o luna jumate a fost si la noui pana la primul...dar doar o sapt pana la al doilea . poate totusi facem o pauza pana la aia de sus, sa ne mai reglam cu dormitul noaptea... noroc ca a inceput sa se trezeasca si alex noaptea ca nu mai rezistam...acum sunt dinnou fresh...mai putin atunci cand stau 2 ore pe forum seara...ceea ce va dorim si voua...
ce logoree am...opriti-ma...
madaluta deci dandusa bai nene e nasoala rau. ne tine insah aici...nu ne mai iubeste, sa sti...rele si chitroase...nu ne mai vrea...rele cu copii, evident, ca intre noi suntem niste dulci va rog io opriti ma ca iar zic vreuna interpretabila si poate nu stie toata lumea ca suntem in sapt 'aia' si mi o iau,,,donioooo pai io nu dau tort ca zic sa ne mentinem, ca zilnic dulciuri ..face rau la siluieta...si tu...ispita in persoana...auzi o, draga...arahide in ciocolata...nu ti e domne un pic asa? pai la noi e seara...deci clar nu e voie...cata nerusinare...ntz ntz ntz. si da, mama rulz. da' pt ca e cool, nu de alta (ca nu stie el ca coolu asta e dupa standardele noastre subtil impuse...asta e partea a doua..)
marani multumim. se pare ca d pe bila a cam impresionat audienta
saryta ia o tu de manutza pe luly si hai amandoua si mai bagati cate un nas mai des
dorsilia mult succes
aka deci te ai prins cam ce fata am facut...
laura foooooarte tare poza.....
va dati seama ca la cata catralionu' am scris numai chef de corectat nu mai am.....si uite ca s a facut ora.... asa, sa nu uit, aelitooooo baga tare, ca e saptamana aia buna in care nu ne mai enervam (ca n avem de ce )
v am pupat, ma duc sa vad daca ma mai primeste sexosu'...o noapte cat mai luuuuunga
mamaaaaa, cata carnatu'...si am uitat ce era mai impotrtant.. poze din luna a 6a in costumul primit de la prietena lui
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dianocica
voiam sa strig dupa lavyada si oanacat
e
adinazot mama lui de cercel. poate e semn ca vrea altii
[b]
[/url]
Mda,vrea nu vrea trebuie sa ii iau altii....se astupa gaura daca nu
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
deeaA spune:
O.k. daca asa sta treaba mai scriu si eu din cand in cand doar asa,sa va mai aduceti aminte de mine(toata faza e ca de citit,citesc dar nu mai am timp sa si raspund).
Avem si noi cu ce sa ne laudam,azi s-a intors de pe spate pe burtica si nu a fost o intamplare ca a repetat miscarea de mai multa ori.Am fost si la dr.a mai luat si el in greutate 180 g pe sapt.am scapat sa nu ii dau completare,iar el este ok.
DAVID de DIANOCICA
KARINA de MIRONA
ANA MARIA de MAYAIONE
MARIA ISABELA de IULY
Si cam atat ca va plictisesc!
DESIREE tu mergi in fiecare zi in parc la i.o.r ? SI anume unde?Poate ne intalnim.
deeaAdeDAVID IONUT (24.12.2006)
Monicabb spune:
Dianocica, ma complexezi rau cu scrisul asta...Imi place, nu zic nu. Iau lectii.
Ruxandra, sper ca esti fericita acum. Ati scapat, gata.
Azi Dragos a fost intr-o stare tare ciudata. Maraia, maraia si daca ii spuneam ceva radea si chiuia. Daca nu ma mai uitam la el iar maraia. A fost azi o galagie...N-am inteles ce a fost cu el.
Am primit si o veste buna. Eu am talasemie minora (asta e o boala genetica de sange care se manifesta prin anemie; talasemia majora e o boala nasoala rau) si cica nu ma mosteneste. Vai ce bine!!! Pe la un an o sa stim sigur dar dupa hemograma cica asa e...Nu ca ar fi mare scofala dar oricum mai bine fara. Are insa un pic de anemie si va trebui sa-i dau putin fier. Dar stam destul de bine. Aaaa, si mi-a mai zis sa-i dau Sanasol. Astea doua (fierul si sanasolul) mi le-a prescris doctorita de la institutul de hematologie. Voi stiti ceva de sanasol? Asa, si pe langa asta, ar trebui sa incepem diversificarea. Nu am nici un chef. Mai stau un pic, pic. Sunt complet in ceata.
Noapte buna. Sper sa dormim bine si in seara asta. Am mai rezolvat un pic problema somnului. Na ca se aude...Of. Oare o sa taca? Nu pare...Am fost la el. A tacut. Ii dau apa mititelului cand face asa. Si adoarme la loc. Asta este cea mai buna metoda pe care am gasit-o. Nici luatul in brate nu a functionat asa bine.
Inca o data va spun noapte buna.
Sa nu cumva sa uit. Kokorina cu atata drag am citit tot ce-ai scris despre voi. Inca de cand sandokanii erau harbujei in burtica. Ne-ai mai lasat si in suspans cu botezul. Sper ca nu am sarit eu peste asta. Ce-ati facut pana la urma? Nu poti sa nu ne mai povestesti...Doar tii la noi, nu? Si noi la voi!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
roxanica2006 spune:
Ruxandra, ma bucur mult ca Matei a trecut cu bine peste interventie si i-a revenit de indata cheful de joaca, bravo lui, curajosului!!
noapte buna , fete dragi!
Am 5 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
quote:
Originally posted by marani
ii mai ziceam lui al meu barbat care-mi raspundea:"sa nu treaca repede timpul, ca e frumos acum!"; stiu ca lui ii place, dar s-o adoarma el o zi intreaga si s-o plimbe cum fac eu.....ii gasesc spanzurat!
mamica de bubamara (02.12.2006)
hai mai, am ras cu lacrimi...vizualizam faza, desi e macabra, Doamne, iarta-ma! Exact asa e si al meu barbat!
aka, am mai tras o tura de ras strasnic citind despre fetitza din parc imbracata in noua cojoace.
Am 5 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
aelita spune:
felicitari pt lunisoare : ! (pt unii cu intarziere)
Crinuta (dandusa)
Antonia Gabriela (bambo)
Ana Nicole(almo)
Karina Ioana(mirona)
Ana maria(mayaione)
Bigdan Andrei (ariadna)
Ada Natalia (bebinuta)
Georgia(cristina74)
Stephanie si Isabelle (mamaana)
Stefania (amalia)
Alina (mormelvio)
Ana Maria (marani)
Maria Isabela (luly)
David Alexandru (dianocica)
David Andrew (elenalove)
Cristina Ioana (auras)-la multi ani cu intarziere pt 1 mai !a implinit 8 anisori!!
roana,bine ati revenit sanatosi!! te asteptam sa ne mai scrii !
yagmur,te asteptam ,atunci cand ai timp!
carla,nu se vad pozele.
kokorinaaaaaaaaaa
dianocica hai cu dintisorul mai repede ,sa scapati!!! scapati pe naiba,ca vin ceilalti agale ..
off,ce se mai chinuie si copiii astia,mai..
sbogdana,mor dupa ZARA !! e frumoasa rrrau!
ai vazut cum se rasucesc ei din cap?? le atarna rau capul,si din el fac miscarie,asa face si a mea,zici ca isi suceste gatul,si trage de cap ca sa ii iasa miscarea.doar ca nu se rasuceste asa ca a Zara.dar e mai mica...crestem noi.
v-a iesit si dintisorul?? primul? bravooooooooooooooo!
crykett,bine ai revenit!
dolores,mai vinoooooooooooooo!
laura13 super grasunel frumusel!
VINE DIANOCICA CU BICIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MAINE LA VACCIIIIIIIIIN !!!! TINETI PUMNII!!
S.
Lavinia_P spune:
Mneatza,
Ia sa incerc asa :
http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=PT04
scoateti voi spatiul de dupa "www."
Dianocica, fain costum..se asorteaza cu okisorii.AI coborat caruselul?Eu l-am mai lasat ca trage de el si de albinutele alea si e tare incantat sa la zgaltzaie.
"minunea mea"