Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
madaluta spune:
sbogdana: rostogolirea e super..da mai tare sunt pletele....Vrem si noi....
Eu intotdeauna am visat sa am un iubit cu plete si n-am avut niciodata....Mi-am zis k macar dc voi avea un baiat ii voi lasa plete, dar de unde? cred k in ritmul asta nici la 10 ani nu va avea ...
Ralumat: superbavetici, da cum te induri sa le folosesti? eu le-as pune la expozitie cat sunt de frumoasa....
Mai zi cate ceva de bine despre carucioarele sport de la primii pasi k si noi vrem la fel...
desiree:Idem si la fel cu simptomatologia dintisorilor, dar ei nici urma sa apara
laura13: toate intr-o saptamana???super !!eu nici intr-o luna nu am timp de toate ...Sa fii nasa mai des atunci!
dandusa; cat mai tine pauza? uite ne-am facut cuminti, suntem in sapatamana tolerantei bai nene,... si tu nimic...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Donia spune:
Mai noroc ca v-am prins ca era sa cadeti de pe pagina!
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi: Kara, Anamaria, Isa si dmic! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, bucuria parintilor!
Ma scuzati ca vorbesc cu gura plina de arahide in ciocolata dar cum n-am vazut nici un tort pe aici mi-am luat singura cate ceva. Ma duc sa ma uit pe celelalte pagini dupa ceva bun.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dia1609 spune:
marani, adeju, ne inscriem si noi la racnit si urlat in carucior ... de regula cand ii este somn si nu poate adormi... ieri a urlat ca din gura de sarpe juma de ora in parc, a tb sa o iau in brate pe o straduta si sa o legan sa adoarma... dar pana atunci a trezit si copiii prietenelor, care urlau ei de mama focului cand m-0am intors victorioasa cu una bucata de copil dormind
aaa... si sa precizez: la noi dormitul afara tine exact 30 min!
ralumat, ma declar fascinata de baveticile voastre... vreau si euu... da' n-am vazut asa de frumoase in tm... m-am limitat la unele cu zilele saptamanii de la premaman, macar stiu ce zi e, cu conditia sa nu folosesc 2 buc/zi
despre cereale: noi am mancat de la milupa si am luat si eu de la humana sa mai variez - sufletu'! le-a scuipat in 2 timpi si 3 miscari ... asa ca dc schimbi firma e de preferat sa incepi cu o cutie, sa nu faci ditamai investitia in cereale pe care o sa le scuipe (ca mine)
chinicoooo, ce face shefa? dar piromanul? cand ne zici si noua povestea cu piromanul?
la toti sarbatoritii!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Donia spune:
quote:
Originally posted by roana
Dragele mele,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine dar am reaparut dupa atatea luni. noi suntem un fulgulet de octombrie pentru ca chiar daca am avut DPN pe 6 noiembrie Alex a venit in 15 octombrie pe lume.dar eu cu voi am mers 40 de saptamani asa cu voi vreau sa impart bucuria asta de acum. Eu v-am zis ca nasc mai repede.
Asa a fost. s-a intamplat brusc, bebe a fost tare mare , 4 kg eu cam mica si am avut un travaliu de 35 de ore. am nascut natural cu epidurala dar cu niste dureri groaznice ca efectul epiduralei a trecut. copilul era mare si saracul nu a respirat in rpimul moment nu a plans, nimic. dar acum este cel mai dulce copil din lume. Il iubesc de mor. si e tare mare si sanatos.
Am vrut sa intru sa va spun ca si noi suntem bine, nu stiu daca v-ati intrebat atunci ce e cu mine dar abea asteptam sa va anunt ca suntem bine sanatosi si frumoasi amandoi.
va pup mult pe toate
Cand o sa am timp o sa scriu povestea nasterii....
Bine ai revenit, sa iti traiasca Alexutu si sa creasca mare si sanatos!
Cred ca ai avut o nastere grea, ma bucur ca sunteti bine amandoi!
Donia spune:
Se maraie si pe la noi la greu... Mai un zambet, mai un urlet... bucurosi le-om duce toate!
Doar de curiozitate... mai e vreun fulgulet care nu maraie? Voi le-ati comunicat ca a inceput saptamana tolerantei ?
Yagmur, sper ca n-ai adormit azi la sedinta
Si la urma urmei cred ca iti e permis, ca doar ai bebe mic acasa, nu? Na... odihna placuta in cazul asta!
Ralumat, eu n-am inteles de ce s-a contaminat proba de urina? Pentru ca ai pus-o inchisa pe un birou, masa?!?!
marani, nu esti singura, sa nu te simti vinovata pentru gandurile astea "Pe cat de mult imi doresc sa treaca timpul incet ca sa pot savura toate momentele, pe atat de mult imi doresc sa treaca mai repede sa scap de chestia cu somnul si plansetele afara"
Roxanica "ca noi parca suntem pe punctul de a cadea la negocieri cu patronatul... " Meyyy!!! Patronatul esti tu, baga-ti bine asta in cap!
Tre' sa-i zic asta si lui chinico, ca.. sefa azi, sefa maine, se invata sefa asa! N-au decat sa se creada sefi si patroni cu restul lumii si tot universul, dar acasa mama rules (si tata)
bogdana super rostogolirea! Felicitari, si la fel si pisicutei lui marani, sau nu am citit eu bine ieri?
Ruxandra, bine ca ati ajuns acasa. probabil ca vor mai fi ceva dureri, si poate ca o sa mai fie Matei putin marait, nu neaparat de suferinta fizica, ci emotionala, ca isi aminteste prin ce a trecut. Trece si asta cu dragoste de mama
saryta spune:
Salutare mamici ....urez si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI : KARINA, ANAMARIA, MARIA ISABELA SI DAVID (DMIC) !!! la cat mai multe lunisoare!
Am inceput de astazi si noi diversificarea ...Antonia a primit f bine suculetul si marul ras cu cereale...vreau sa spun ca mai vroia, dar am considerat ca pentru prima zi e ok.
Am mai vizionat si noi pozici ... avem niste minunatii...sa ne traiasca!
Va pup.
Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,
Dorsilia spune:
La multi anisori tuturor puiutilor ! Sa va traiasca sanatosi!
multumim de sfaturi, luam o pauza, vedem ce mai urmeaza, trebuie in fine, sa ma obisnuiesc cu gandul ca am fata cu dichis
marani spune:
of DIA.....juma de ora? o intrece pe Ana Maria; azi mi-am facut curaj, am iesit cu carutul (prin zona cimitirului, nu dati cu pietre), o ora jumate exemplar s-a comportat:joaca, rasete, tipete de bucurie, etc...pana la un moment dat cand a inceput sa planga in gura mare, aveam impresia ca nici un bb din cati am auzit nu urla asa tare; si se intorcea lumea si se uita lung la mine....eu nik, nici macar nu priveam catre carut, m-am asezat la stadion pe o banca, in fata unui copac, am zgaltait de 3 ori carutul si a adormit; evident, 30 min pe ceas.
DONIA, si eu care ma judecam aspru pentru ceea ce simt, ii mai ziceam lui al meu barbat care-mi raspundea:"sa nu treaca repede timpul, ca e frumos acum!"; stiu ca lui ii place, dar s-o adoarma el o zi intreaga si s-o plimbe cum fac eu.....ii gasesc spanzurat!
si da, DONIA, pisica mea de care nu o data am zis ca-i putoare mare, se rostogoleste si tare-i mai place; adio linistea mea, putina care-o aveam!
am racit olecutza, ma duc sa beau ceai ca aseara nu am dormit de durere de gat, noapte buna va zic, nu inainte de a o felicita pe DIANOCICA pt dintisorul lui bb mic!
daphna spune:
fetelor,am si eu o intrebare,voi cat timp fierbeti legumele ptr piureul de legume?mie pediatra mi-a zis 1h,1h30 dar in atata timp nu se distrug toate vitaminele?e grele rau........cat am muncit azi ptr 2 lte....of.of of
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
aka spune:
dmic,Isa, Kara, Anamaria,
si noi maraim dar deocamdata doar de foame sau somn. nici nu semn de dintisor.
ce mi-a placut dmic la gimnastica.
nu mai pot sa votez inca o data. zice ca s-a mai votat de la acest ip. voi cum ati facut?
am fost azi in parc. a venit langa noi un bunic cu fetita, cu o plapumita peste piciore . nu m-am putut abtine si i-am spus ca eu cred ca ii e cald copilului. a dezvelit-o dar mai avea cel putin 2 bluze groase si 2 caciulite in cap. dianocica .
noapte buna
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti