Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Neuronul face .sarbatoritilor.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Neatza,

Deea, noi mergem aproape zilnic in IOR, in zona parcului CUZA sau in jurul lacului..daca vrei dai PM cu nr tel si cand iesim sunam fata...

Dianocica, sigur, asta-iarna ne permiteam sa ii tinem normal imbracati ca era caldura in calorifere, acum de cand a dat caldura, am renuntat la pantalonasi noaptea si sosete..dar de cateva zile e extrem de frig in casa, am simtit-o pe pielea noastra..iar bebe are deja iarasi sosete si izmene groase pe el...iar ziua vesta..ne-am intors de unde am plecat..da vine ea vara se vezi cu transpiratia si naduseala din casa ce nasol o sa fie pentru ei ( vorbesc pentru cine nu are sistem de racire in casa) ca la noi e cumplit de cald vara la etajul 7...

mai da la tine chiar se simte cand esti bine dispusa (si cand nu )..ce mesaj kilometric ai bagat

..eu propun ca saptamana tolerantei sa se transforme in luna bunei intelegeri...si anul mamicilor vesele..si tot asa...

Ruxandra, eu una nu am fost pe faza cu problema lui Matei, dar ii doresc multa multa sanatate ! Conu mai scartaie? Ca noi, astia "batrani" in curand o sa incepem sa scartaim unul la altul..ca Octavian numai asa comunica...

Ariadna...noua doctora ne-a zis clar: stat in fund DUPA 6 luni, asa ca nu iti fce griji inca.

mi se pare mie dar nici MIRONA nu a venit sa da tortul sau macar un pahar de suc? sau poate mi-a scapat mie mesajul...Miro, idi-suda !

Asizaaaaaa !

va doresc o dupa-amiaza placuta!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineataaa!!!
Aelita, bafta la vaccin!

Am trait azi un episod tare dragutz cu David... stateam asa amandoi intinsi, (in secunda in care binevoia sa stea linistit pe spate) si cand intentiona sa se rostogoleasca da cu ochii de mine. si stand asa pe o parte, a inceput sa ma mangaie pe fata, sa-mi aranjeze parul dupa ureche, exact ca un indragostit, cu miscari line, cu drag, cu DRAGOSTE !! Asa ca iar m-a cucerit, pentru a mia oara... Si Donia , crede-ma pe cuvant ca azi intentionam sa schimbam rolurile, sa preiau eu titulatura de "patronat" si sa joace el in rolul "sindicalistii", dar... hai mai lasa-ne o zi sa fie el seful, da?

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Ariadna meu papa cereale la fiecare biberon de lapte ca are reflux si nu sa constipat nicodata pina acum.Nici TONICA nu sta in fundulet singur o sa aibe tot timpul din lume fiecare cu ritmul lui.

DOLORES vazut poze cu DAVID e un dulce sa fiti sanatosi .
MONICAbb sanasol e un compex de vitamine.
AM votat si eu copilasi din concurs sa va traiasca si bafta.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Daphna-si eu cam tot atat fierb legumele

Laura13-ce scumpel e Dani face sala?parca i-au crescut mushii

Lavinia_p-f interesant robotelul 5 in 1

Aelita-tinem pumnii sa fie ok la vaccin si sa scapati repede

Dianocica-la noi dintisorul doi intarzie sa apara deja sunt 2 sapt sau mai mult de cand il avem pe primul

Carla2005-f faine pozele

Ruxandra_sb-

Ariadna30-Antonia sta in fundulet cam de 1 sapt deci inainte de 6 luni nu am fortat-o cu nimic o puneam intre perne si ea se ridica singurica

Mirona-unde ati disparut?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hello tuturor!

Despre statul in fundulet...la pediatra mea pe perete e un tabel, cu diversele achizitii pe care le face copilul. Abia la 8 luni scrie ca sta singur in fundulet, fara sprijin. Eu il pun pe David cateva minute pe zi intre perne si e super fericit. Cand nu-i mai convine se lasa singur in jos.

Despre constipatie....da, David se constipa de la cereale. Insa noi compensam cu masa de fructe- ii dau ori para (mai mult de la Nestle, dar i-am dat si naturala), ori piersica de la Hipp si ii inmoaie scaunul. Daca nu face 2 zile si il vad ca se chinuie, il stimulez cu supozitor. Zic stimulez, pt ca asta nu apuca sa se topeasca, il scoate imediat. Mi-e frica sa folosesc termometrul, am auzit ca ii pot provoca leziuni anale. Si cum eu sunt din categoria aia "idiot"

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Sora mea cauta o bona pt fetitza ei de 9 luni, fie in Bucuresti (zona Iancului-Pantelimon), program 8.30-18.30, fie interna, in Corbeanca.
Este ff urgent.
Daca stiti pe cineva, va rog mult sa imi spuneti si mie. Va multumesc din suflet.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Roxanica, m-ai topit! Avem niste baietei tare dragastori- si al meu ma cerceteaza cu manutele cand stam amandoi intinsi, dar nu a atins performanta de a-mi da parul dupa ureche- doar de a ma trage serios de el! Azi a tras asa de tare, ca am tipat de durere. Si culmea in loc sa se sperie, a dat drumul si se uita foarte serios la mine. Parca stia ce facuse!

De Panaa mai stie cineva ceva????

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

De ziua mea am primit urarile voastre si m-am bucurat foarte mult .Va multumesc si va pup . Va rog sa-i pupati si pe bebelusi din partea mea. . Cu drag , KIKI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

SA NU UITAM SA NE VOTAM FULGULETII IN CONCURS:

Mihnea Octavian de desiree este in concurs cu 3 filmulete: 1, 2, 3

Alessia Elena de Miraco este in concurs cu un filmulet:1

Rares Mihai de ramsan este in concurs cu un filmulet: 1

Karina Ioana de Mirona este in concurs cu 2 filmulete: 1, 2

P.S. rog persoanele care deschid capitol nou sa preia si acest mesaj. Multumesc MAMI.
Asteptam si alti fulguleti in concurs.

Mergi la inceput