Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DANUTZ trimis P.M. astept raspuns
Noi fugim la baita ca s-a facut deja tarziu,dar asa e cand pleci in plimbari la matusici!

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara!
ioooooooooooi (asta-i o exclamatie tipic ardeleneasca - pt. "capitaliste" fac precizarea ), am avut o zi greaaaaaaaa, viata de caine, cum zice Danita. A marait David non stop si eu ma apucasem de gatit, curatenie, aveam planuri maaari, dar nu mi-a iesit nimic. Intr-un final l-am trimis pe Cristi cu baietul afara ca nu se mai putea... si a dormit neintors 2 ore jumate, era obosit mititelul, dar in casa nici vorba de somn. E prima oara cand i-am lasat pe baieti singuri afara, tati a avut emotii, ma tot intreba: "daca incepe si urla, ce ma fac???" Dar bineinteles, pe David il caracterizeaza fair-play-ul numai in relatiile cu tati, ca mami are nervi de otzel! In pauza asta am gatit si am terminat curatenia, de acum inainte asa fac, e mai practic, nu ma tot opresc pentru o suzeta, un pupic, un luat in brate, etc.
Asiza, bine ai revenit! Si eu am probleme cu incheieturile, mie mi se blocheaza, deh, batranetzele, maica...
Alexandraaa, pe unde-mi esti??? sper ca nu faceti iar grataroase!!

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asizoi bine ai venit!

poate avea dreptate cine zicea de rezumat. poate ar fi frumos sa ne punem mintea la contributie si sa facem si noi un fel de rezumat pt mamicile mai noi/ ca si noi eram care mai de care mai debusolate/obosite/disperate/depasite in prima luna. cred ca nu ne ar fi stricat cateva vorbe de duh de la mamici mai 'mari'. ce ziceti, ne bagam? incep eu, dar nu chiar acum, ca d a avut un mic motoras in azi si m a cam terminat. a sarit si somnul de la 4 si pe ala de la 7.... si iar avea o limbarnitza...si brrrrr cu scuipici...asa ca ma duc sa ma prabusesc in pat si ne auzim maine.

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am vrut sa-mi inscriu si eu printesa la concurs dar nu-mi accepta filmuletul l-am facut cu celularul are 30 secunde si 7.48 MB deci nu depaseste 10MB,asta e

Antonia deja doarme fug si eu langa tati

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Emma, Andrei Daniel, Sorana, Calin Ioan

azi a fost zi de activitate gospodareasca. cristina a sarit somnul de la 10 si spre dupa amiaza a fost tare maraita. am iesit si prin parc un pic.ne-am intalnit cu niste prieteni, tipa e insarcinata in 7.5 luni. are o burtica...si obosise mititica cu toate ca nu am mers decat vreo juma de ora. parca ma vedeam pe mine acum 5 luni... am fost in parcul carol, parca nu era asa aglomerat ca in tineretului...daca suntem in zona maine, poate trecem sa vedem fetele cu bebeii aferenti. am inteles eu bine, intalnirea e la 2 la potcoava?la mine toata lumea doarme, numai mie nu imi este somn...mai umblu un pic pe net...

pupici

poza concurs

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am intrerupt brusc mesajul anterior pentru ca am facut baitza. tare teama mi-e ca ne-am pricopsit si noi cu dermatita atopica, puiul a avut initial o portiune mica, mica pe fatuca, langa ureche, v-am zis io, asa piele uscata si putin rosie, la atingere mai mult se rosea. Acum insa are pielea f. uscata pe coapse, pe abdomen lateral, si pe gamba asa ca niste pete. Nu are bubitze, se simte doar la atingere pielea foarte foarte aspra, uscata. Oare asta e nenorocita de dermatita??? luni mergem la pediatra si apoi la dermatolog. Doamne da sa nu fie dermatita atopica, dar am o presimtire naspa... Am tot citit despre afectiunea asta..dar noi nu avem persoane cu alergii in familie, nici eu nu am, nici tati, atunci care e explicatia??????
mai tineti minte alergia aia a mea urata de tot din timpul sarcinii? Atunci am facut prima data alergie, oare sa-l fi influentat pe puiul din burtica??? O, Doamne.... No, o sa fie bine, om trata cat se poate, si ... noi sa fim sanatosi!
Dianocica, tot uit sa va felicit pentru dintisori! Bravo Dmic!
Chris, parca nu ne-ai mai scris de multa vreme, de la inundatie parca...
ralumat, ii place lui David Milumil au ba?
Ruxandra, ce mai zice Matei, e vesel , voinic, voios, a uitat de operatie? dar conu' Grigore?
Yagmur, servus!!! Ufff, imi pare tare rau ca nu ai timp sa stai cu Luchita al tau, dar tu stii ca intre voi e o legatura speciala, cateva ore de munca la autostrada nu distruge ditamai Dragostea!
Hai ca fug si eu cu tati ca mi-a facut pofta bambo

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, am uitat si eu sa te felicit pentru dintisorii lui David..am vazut si pozicile...cat e de scump...si la gimnastica mi-a placut de numa'......cat despre rezumate, cu parere de rau, nu ma bag, nu din rea-intentie, dar n-am putere pentru asa ceva...sorry...ma bucur ca apuc sa va citesc si sa postez si uneori sa mai si deschid capitol nou sau sa innoiesc listutza cu sarbatoritii lunii...chiar n-as putea...

Roxanica, ...si tzin pumnii sa n-aiba David dermatita ca-i pacatoasa rau din cate-am citit pe aici!
Bebinutza, felicitari pentru casa!!!!! Ma bucur mult pentru voi!
Auras, cu intarziere, dar vreau s-o felicit si eu pe Kiki pentur ziua ei de nastere!!! Sa va traiasca si sa va umple inimile de bucurie!!!
Bambo, Alex

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci... sint mama denaturata.. dupa ce stau cu orele la job, l-am carat pe Luchitza la chef de Kentucky Derby (chef de ala de mergi cu palarie... ca deh, asistam la curse de cai.... la TV). A fost fain (aveau papa bun si eu eram moarta de foame ), dar cursa ptr care am si pariat amandoi incepe la 1 am asa ca am cedat (NORMAL) si am venit acasa...
Luca maraie..... oare e agitat daca pierde cursa calutzul lui nr 11? Sper sa nu se imbete americanii prea tare si sa ne suna daca am castigat... desi... ar fi cam 180 RON
Am apucat sa arunc un ochi pe ultima pagina... eu chiar nu stiu daca sa cumpar scaun de masina sau nu... nu am carnet, nu am masina.... nu stiu cat voi circula... as cumpara, dar l-as si tine undeva... intr-o masina ca in casa sigur nu mai am loc... So, astept sfaturi si sugestii
Bine ca am net acasa... maine ma pun pe citit...
In fine, adica tot am de citit din urma....
Noapte frumoasa...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

M/am intors la capitolul trecut sa citesc mai in unghi drept, ca pe diagonala am facut/o deja.

danita am primit mailurile.merci mult de tot!
bebinuta felicitari pentru casa. Vazut poze cu Ada, o dulceata, dar casa?
carla 2005 dialog superb! Dupa ce mi/au dat lacrimile citind cum v/a schimbat pe voi maternitatea, am ajuns si la dialogul tau si dai si plange.
Am vazut poze cu baitza in vana mare. Si eu vreau sa incep, dar imi era teama. Am prins curaj! Maine merg sa cumpar dus gel Adidas!
roxanica cam asa a inceput si la noi dermatita, doar ca eu am rinita alergica, asa ca... Sper totusi ca la voi sa nu fie cazul.
Va las ca am un somn... Noapte buna si ne auzim maine. Pupici la mamici si pitici!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Recunosc, am citit din 2 in 3.

quote:
Originally posted by roxanica2006

Am intrerupt brusc mesajul anterior pentru ca am facut baitza. tare teama mi-e ca ne-am pricopsit si noi cu dermatita atopica, puiul a avut initial o portiune mica, mica pe fatuca, langa ureche, v-am zis io, asa piele uscata si putin rosie, la atingere mai mult se rosea. Acum insa are pielea f. uscata pe coapse, pe abdomen lateral, si pe gamba asa ca niste pete. Nu are bubitze, se simte doar la atingere pielea foarte foarte aspra, uscata. Oare asta e nenorocita de dermatita??? luni mergem la pediatra si apoi la dermatolog. Doamne da sa nu fie dermatita atopica, dar am o presimtire naspa... Am tot citit despre afectiunea asta..dar noi nu avem persoane cu alergii in familie, nici eu nu am, nici tati, atunci care e explicatia??????
mai tineti minte alergia aia a mea urata de tot din timpul sarcinii? Atunci am facut prima data alergie, oare sa-l fi influentat pe puiul din burtica??? O, Doamne.... No, o sa fie bine, om trata cat se poate, si ... noi sa fim sanatosi!

Roxanica, stai calma. Chiar de are D.A., nu-i un capat da tara. Nenorocirile si uraciunile adevarate sunt .. altele. Din cele spuse, mai ales cu portiunile uscate, aduce mult cu DA. Pediatrul va va lamuri.

Multumim de intrebari . Matei e bine.. dar conu ma scoate rau de tot din pepeni. Asa ca l-am lasat cu ta-su si m-am duuuuuus. Vaz ca m-am si intors.

Yagmur, mamica muncitoare & party girl. Nu stiu ce sa te sfatuiesc exact cu scaunul.. daca n-ai masina. Dar daca crezi ca veti avea ocazia sa faceti drumuri lungi cu masina (in afara orasului) atunci ar fi indicat un scaun. Pt ca Luca ii voinic bine, ti-as recomanda sa iei direct scaun pt 0-18 kg (pana la cca 4 ani). Il poti folosi cu incredere si prin casa.. Matei se aseza in el ca in fotoliu. Asa ii serveam biberonul cand a mai crescut. Pt drumuri exclusiv in oras.. nu stiu ce sa zic. Noi pt drumuri scurte in oras nu il punem pe Grigore in scaun, daca are cine sa-l tina fest in brate.

Noapte buna, mamici dragastoase si fulguleti nazdravani.

aproape 6 luni si iar is turbat

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput