Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 25
crykett spune:
buna ziua mamici si bebici

SARBATORITILOR .KOKORINA sa fie intr-un ceas bun increstinarea sandocanilor sa creasca mari si sanatosi.Asiza bine ai revenit.tema zilei:sunt multumita de tot ce am luat pentru bebita, tinind cont ca mai aveam si de la primul, lui i-am luat exact strictul necesar care imi lipsea.Si noi ne iubim in fiecare dimineata si ma prinde cu minutele lui mici si ma suge de barbie si imi e un drag de el de nu mai pot(numai ca eu am 2 baietei )si cel mare cind vede ca il pup pe pitic vine si el calare pe mine si ma stringe in brate si imi zice "ebesc mami" si eu ii pupacesc pe amindoi sa nu se supere ca doar sunt cele mai de pret comori al lui mami cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
crykett spune:
KATRINEL se poate urca cu carutul in bus, mai greu la cele vechi ca au bara pe mijlocul scarilor dar la astea noi poti urca fara probleme.eu merg la mama o data pe saptamina cu bus-ul si pot urca si cu carut si cu baiatul cel mare de mina fara probleme.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
crykett spune:
YAGMUR draguta de tine ,cred ca e foarte greu sa lucrezi atit si sa nu mai ai timp si pentru LUCA ,dar o sa treceti voi si peste asta ,sanatosi sa fiti.
.Cum se intelege LUCA cu bona ?
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Ktrinel spune:
crykett, super asa.mersi de veste. toata treaba e sa stau in statie pana apare un bus nou, nu?
m-am mai linistit...
flore26 spune:
Am fost in oras la cumparaturi si am facut si cateva poze. la cafea cu tati, cu mami, rochita noua, ciorapeii noi
Poze printesuca marmaluca
bamboletta spune:
Salutare 
Azi am fost la intalnirea cu mamicile si BB-ii de la cursurile Lamaze
a fost f fain
toti BB-ii erau superbi 
am facut si poze
dar cu alt aparat ca al meu era uitat acasa 
Tema zilei-cea mai buna achizitie la noi a fost balansoarul
si caruselul pt patut 
Asiza-
am vrut sa spun mai multe dar antonia e cu
asa ca fug
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Cleomoni spune:
Buna seara mamici si bebici,
Ne este dor de voi de aceea mai intram din cand in cand.Imi aduc aminte ca acum cateva zile una din fete spunea ca bb a facut caca negru, s-a intamplat si la Liza mea, acum mananca si cu biberonul, nu stiu prin ce minune si eu cred ca de la lapte praf, voi ce credeti?
Va pupam pt ca plecam la restaurant ca ne-a invitat matusa.
Cuscra mea draga ce faci? Ce face David?
Constancencelor ce faceti????

anateo2004 spune:
desiree,deci ramane pe marti.am si eu o rugaminte,ziceai ca sti pe cineva care are o gradi?poti intreba unde?te toggg.
sa ii iei scaun lui octavian.scoica lui seba e de la brebi-ceva cu smart,nu ma pot uita ca e in masina.de fapt noi si pe al lui teo il lasam tot acolo,al ei e de la chicco.am avut un stres la inceput ca daca ni le ia,dar se pare ca nu se cauta scaune pe piate negra![]()
noi la teodora nu am avut scoica,ca aveam o dacie veche fara centuri,aca ca am luat scaun cand am schimbat masina.a marait la inceput,dar nici odata nu am luat-o din scaun in mers sau sa mergem fara sa stea in scaun chiar daca erau distante ff scurte.daca facea prea urat opream.acum e mult mai bine,a inceput sa admire singura peisajul.anul trecut cand ne intorceam de la mare dupa ce s-a sculat,ca sa putem merge in liniste fara tipate i-am pus desene pe leptop.parinti dusi.
seba a acceptat usor scoica,cred ca o considera ca a doua casa,avem deja doua drumuri lungi la activ si nenumarate prin oras.
dianocicafelicitari pt dintisori si pt greutate!
lucrul cel mai folositor pe care l-am luat pt seba este carucirul de la chicco CT04.sunt super incantata ocupa putin loc in masina dar e si incapator in acelasi timp.in rest noi aveam de la teo lucrurile mari.
a inceput si seba sa ma mangaie,sa ma apuce de par,nas urechi.oricum "partidele" noastre de amor se desfasoara de obicei in trei
teo nu poate sta deoparte.
poze munte
crykett spune:
c-am asa KATRINEL 

.Nu acum serios ,normal ori e pe ruta respectiva nou ori vechi depinde pe unde circuli.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
crykett spune:
C-AM liniste pe aici ,NOI MERGEM LA NANI 

noapte buna.
cristina
de
Antonio 20-11-2006