Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

SHA LA LA LA LA , AM SI EU DE AZI O STEA! SHA LA LA LA LA!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata fetelor!

MARCELA, brava! si noi vrem dar sa se incalzeasca un pic! dar fara tata? asa chiar n-as avea curaj!

Vorbeati de dureri de incheieturi: nu ma doare nik, nici spatele caci m-am obisnuit cu kg, nici picioarele, numai sufletul cand plange pisica de durere.

DIANOCICA, 10.4 kg si 70 cm, cand i-am zis sotului a cascat niste ochi la mine si m-a intrebat cum arata parintii; i-am zis ca-s subtirei, nu? sa fie sanatos bb! ne-a intrecut pe toti oricum, si cu dintisori...felicitari!

A_DEJU, i-a trecut motanului? ca nu-mi amintesc sa fi citit.

Despre tema zilei: scaunul de masina face toti banii ca e Chicco tzapanos, dar bine ca acu am ramas fara masina....astept sa iau scaun de masa si cu siguranta va fi lucrul cel mai util, dupa parerea mea.

Noi la fel, bucurie mare ca tata e acasa, face mancare acu pt toata saptamana, supa pisicii, spala aragazul (urasc operatia asta), etc...

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Iar despre achizitii,nu pot spune ca au fost o investitie prea buna,deoarece in leagan sta max.15 min.dupa care urla,la caruselul de la patut am renuntat de mult,mai mult ma incurca ,il dadeam cu caputul in jucariile alea de cate ori il puneam in patut,ca de bagat in seama ioc,dar e interesat cateodata de lantul acela de la carut,dar subliniez,cateodata.

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Felicitari Flore pentru steluta! La mai multe!

Inca una si ma duc....sa citesc la mamici de nov-dec2007 (au inceput sa afle sexul bebeilor): cum se modifica gradul de inclinare la scaunele? Culiseaza ceva, sau trebuie sa desprinzi din centuri si sa prinzi altfel? Ma gandesc ca daca adoarme in fund, masina merge, pot sa il las pe spate fara sa mai desfac scaunul?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Felicitari Flore pentru steluta! La mai multe!

Inca una si ma duc....sa citesc la mamici de nov-dec2007 (au inceput sa afle sexul bebeilor): cum se modifica gradul de inclinare la scaunele? Culiseaza ceva, sau trebuie sa desprinzi din centuri si sa prinzi altfel? Ma gandesc ca daca adoarme in fund, masina merge, pot sa il las pe spate fara sa mai desfac scaunul?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

se modifica dintr-un buton aflat intre picioarele bebelului, dupa ce initial se deblocheaza din spate de la alt buton, deci nu trebuie desprins bb din centuri, se poate lasa lejer in timp ce bebe doarme

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

DeeaA, haide maine la ora 14 la intrarea de la Potcoava, aia de langa intersectie, nu aia de la statia de autobuz. Daca ai alte preferinte trimite-mi un PM.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Habar nu am de ce a aparut mesajul de mai sus de 3 ori...jur ca l-am trimis o singura data!

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by danutz

Habar nu am de ce a aparut mesajul de mai sus de 3 ori...jur ca l-am trimis o singura data!

varsta rares

Las' ca stiu eu ca vroiai s-o faci pe Deea sa inteleaga!!! ...pai sterge-l si lasa-l doar o daat ca poti...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Nu am citit nimic din urma.... ma muncesc astia rau la job, acasa nu mai merge netul... la job nu am timp nici sa fac pipi, ba sedintza, ba fuga pe deal printe utilaje, ba fuga pe siturile archeologice si tot asa.
Ajung acasa la 18.30 si la 21.30 dorm deja... abia il mai prind pe Luchitza treaz... si ma doare sufletul..cand vin stau cu el pana adoarme (19.30-20.00) incerc sa fac entertaiment sa-l tin treaz... dar eu vin rupta de oboseala..
Va pupicesc ca intru in sedintza la 15.00...
Mi-e tare dor de voi...
La Multi Ani tuturor... tin minte ca a fost ziua lui Dmic, Sophiei de Aelita... dar eu ii pup pe toti bebeii... si pe mamele lor

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

IN SFARSIT M=AM LUMINAT SI EU!!!!! ADICA AM INTELES LA CE ZICETI VOI SCOICA SI LA CE SCAUN DE MASINA de prima data cand v=am auzit de scoica, imi statea pe limba sa va intreb ce e aia...
pe aici , carseat se numesc amandoua...adica scaun de masina...ca amandoua sunt de pus in masina...scoicile astea nu sunt de pus in masina??

nu ma bag la discutia cu scaunele ca nu recunosc nici un nume de firma, cred ca tot ce avem in comun sunt gracco si pegperego. am vazut si ceva chicco pe aici, dar slab...

pe scaunele de aici scrie clar de la ce greutate la ce greutate e valabil...eu merg pe mana lor. cam pe toate scrie ca de la 10 kg sus poti pune bb cu fata in directia de mers, scoica , cum ii ziceti voi , e cu fata invers.

mai rog odata (si ultima , ca nu vreau sa va indispun) fetele din bucuresti care merg cu bus-ul, cum e cu urcatul...cu coboratul...
cum povestea auras_v, nu prea ma vad cu pegperego=ul meu intr=o mana si copil (deja 9kg) in cealalta ...

apropo de achizitii , caruciorul PepPerego e pe departe cel care a facut toti banii , ca de=aia am dat si atatia sa ma tina de la tineretze pan' la batranetze . mai nou "cadoul" cel mai folositor e tarcul de jucarii din care nu se mai lasa dusa...

asiza, bine ai revenit. tine netu'...nu-l mai lasa sa plece.si pe mine ma dor incheieturile ...varsta, draga, varsta

a_deju, transmite dandusei ca e cazul sa inceteze greva...hai inapoi dandusa sa cantam impreuna : Lydie est une petite fille.....hai ca fii-mea rade cu gura pana la urechi cand ii cant asta, si de la tine o stiu...de fiecare data imi amintesc de tine

Mergi la inceput