Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 23
deeaA spune:
Neata!
Heei,as vota si eu fulguletii ca-s tare dragalasi,dar imi cam prind urechile in codurile lor,mereu zice ca e incorect
Si cam atat ca ne pregatim sa mergem in vizita la matusica!
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)
marcelac spune:
ca tot m-am lipit de calc si de forum azi...
Dia, de la ce firma e scaunul vostru? si noi ne pregatim sa schimbam scoica si pana acum, cel mai ok mi se pare unul de la bebeconfort, care are reglaj si pentru aripioarele laterale, sa fie mai apropiate sau mai departate si se lasa putin si pe spate, pt somn...
asiza si pe mine ma dor genunchii de mor, cu Ana in brate am probleme mari sa ma asez si sa ma ridic pe scaun, nu poate fi vorba de vreo genoflexiune, Doamne fereste. Eu am tras concluzia ca e de la kilele in plus, ca de unde aveam 10 ramase m-am mai ingrast 3, nici nu stiu cand si cum, doar ca de cand le am si pe stea, ma dor si mai rau genunchii

cea mai utila "achizitie", desi nu am dat bani pe ea ca am primit-o, a fost scoica. Si in masina, dar si prin casa, ca statea bb intr-o pozitie usor ridicata si ne si vedea, plus ca o ducem dupa noi pe unde suntem (bucatarie, calc... etc). Problema e ca nu mai vrea sa stea in scoica, ca de acum nu e suficient de ridicata, si nu poate sta in fund. Asa ca se vieria o pauzaste pana da sa cada din ea. Si uite asa am trecut la carucior si in casa. ca il pot fixa sa stea in fund, sunt linistita ca nu cade, si o pot duce dupa mine prin casa, pe unde sunt.
Intrebare: cum va mai jucati cu bebeii de aprox 5 luni, ca eu sunt in pana de idei. Adica sunt in cautare de jocuri sa nu trebuiasca sa o tin in brate, si daca ar fi unele sa se joace si singura, ce bine ar fi!!
Dia1609 spune:
marcela, ala de la bebecomfort este cumva iseos? ala e cel mai bun, si pe ala il ochisem si eu , dar tex-ul tocmai a scos pe piata un scaun de masina identic cu iseosul la super pret, dar din pacate nu se gaseste la noi ... mie mi l-a cumparat cumnatul din franta si este exact la fel ca iseos ... sunt f multumita de alegere
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
deeaA spune:
DANUTZ daca ai timp maine,ca azi plecam in vizita la matusica,dar sa-mi spui o ora,un loc.
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)
Ralumat spune:
Dia, da-ne si noua modelul scaunului vostru! A, si cum il prindeti? Isofix? Ca a mea draguta n-are.....doar un prapadit de latch, care oricum mi se pare mai bun decat numai cu centura......mie mi se tot invart ochii dupa ceva cu baza. Asa am si scoica acum- baza e prinsa in masina (si latch si centura si daca imi mai puneam mintea, i-as fi bagat si niste chingi de la magazinul de articole sportive
) , iar scoica o prind cu click-clack. Nu de alta, dar mie mi-e cam frica sa las prapadita de scoica, dar asa scaun frumos ca al tau....sigur se gaseste cine sa-l fure! Iar sa stau zilnic sa prind/desprind scaun, nu prea-mi vine.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ralumat spune:
Aaa, tocmai ne-ai raspuns. Saru-mana
.
Eu mai auzisem de variante bune - Inglesina Moovy si Brevi Grand Prix Silverline. Ce parere aveti? Nu de pret....ca pe asta o banuiesc, ci de fiabilitate si grad de siguranta.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
flore26 spune:
Long live " the carusel" ca iar mi/a adormit printesuca!
. O acopar cu o paturita si ne jucam cucu bau. Dar se mai joaca si singura cu jucariile, cu pernutele ei, cu tot ce apuca. Nu dureaza mult, dar macar apuc sa ma spal pe fata si pe dinti. Cremele...mai tarziu!Poze printesuca marmaluca
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Dia, da-ne si noua modelul scaunului vostru! A, si cum il prindeti? Isofix? Ca a mea draguta n-are.....doar un prapadit de latch, care oricum mi se pare mai bun decat numai cu centura......mie mi se tot invart ochii dupa ceva cu baza. Asa am si scoica acum- baza e prinsa in masina (si latch si centura si daca imi mai puneam mintea, i-as fi bagat si niste chingi de la magazinul de articole sportive) , iar scoica o prind cu click-clack. Nu de alta, dar mie mi-e cam frica sa las prapadita de scoica, dar asa scaun frumos ca al tau....sigur se gaseste cine sa-l fure! Iar sa stau zilnic sa prind/desprind scaun, nu prea-mi vine.
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
ralumat, scaunul este siege auto TEX Baby groupe 0/1 ... si n-am de ales, in masina \il las, ca e imens si greu ... in plus, eu stau la 4 si nu ma vad facand gimnastica cu el pana la 4
editez ca sa zic ca si asta nou are baza si se prinde cu isofix
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-5-a
Ralumat spune:

Si eu am carutul in masina, dar macar nu se vede in portbagaj. Asta, daca nu ma urmareste cineva sa vada ce miscari fac eu - adica luat carut, plimbare, pus carutul inapoi, aproape zilnic, la aceeasi ora.....hmmm, mi-a venit o idee- ia sa mai schimb eu orele, sa "pacalesc" potentialii hoti
. Chiar ii ziceam sotului ca la masina avem Casco, suntem asigurati daca ne-o fura,dar la carut...nu
!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea