Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 22
Dia1609 spune:
asiza, sun dureri postpartum cica... de la progesteron ne dor inca incheieturile... eu sunt de-a dreptul intepenita dimineata cand ma dau jos din pat ... spatamana viit merg la un control si la niste analize sa vad dc durerile astea sunt intradevar postpartum sau am cules ceva de prin maternitate... te tin la curent
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
desiree spune:
sarumna Dia
spuneti-mi si mie atunci pentru varsta lor, 5 luni, cand inca nu stau in funduletz bine..ce scaun ati luat?
tot ce am vazut prin carefure si core sunt inalte, la 90 grade, mari, de pot foarte bine sa stau si eu in ele...
care e optiunea buna? HELP
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
desiree spune:
.....SI SA NU UITAM AZI SA VOTAM FULGULETZII IN CONCURS
..EU DEJA AM DAT UN VOT PE ICI PE COLO..CA PE PRIMELE 3 LOCURI E MARATON..DAR CE ZIC EU..FORMULA UNU NU ALTA !!!![]()
![]()
![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
auras_v spune:
'neata! sunt chioara de somn...kiki s-a sculat azinoapte pe la 1 , se culcase la 5,30 si n-a fost chip sa o trezesc pe la 8 , noroc ca nu ma culcasem ,i-am dat sa pape ca ii era foame copilului si pe la doua m-am culcat ...ea mititica s-a culcat la 3,30 ...a vazut iason si lina de aur ( nu stiu numele filmului exact) si dupa ce s-a terminat s-a uitat la un film romanesc...la 7 s-a sculat bubu si am luat-o de la capat ...acum cica ii dau o dictare cristinei
teme:
- achizitii f utile : caruselul si leaganul de la primii pasi
-si bubu e in perioada in care cerceteazaa cu minutele ei mici fetele noastre ...imi cuprinde fata in miinute , ma mingie ,ma stringe , se arunca asupra mea si , cu gurita ei mica , incearca sa ma pape ,isi ridica capsorul ,se uita in ochii mei si ride si o ia de la capat...de citeva zile spune maaa, ma-ma ...cel mai adesea atunci cind e suparata dar nu conteaza ,oricum ma topeste ...are un glas atit de dulce si parca ma cheama cind spune ma-ma ...o pupacesc toata ziua , de fapt le pupacesc ca le iau la rind pe amindoua
ma duc sa imbrac fetele si iesim afara...
tuturor
asiza spune:
mai vreau sa strig cat ma tine gura dupa KOKORINAAAAAAA!!!!!...NU NE PARASI, TE ROG EU MULT...NU CITI NIMIC DIN URMA, DOAR INTRA SA NE SCRII CE MAI FACETI VOI!!!! te rog tare tare!!! Alex, please, trimite mesajul asta Kokorinei...

Dia,
...ma gandeam ca de la nastere si sarcina ni se trag astea...dar cand trec????? ma voi duce si eu sa fac niste analize cat de curand ca-s intepenita si eu dimineata....
Desiree, indiscutabil cumperi scaun de masina, 'ntzeles???? ...
...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
despre scaune de masina: tb neaparat sa aiba centurile in 5 puncte, sa aiba baza ca sa se prinda beton in masina, sa aiba grade de inclinatie, adica sa poti tine copilul culcat pe sopate dc vrea sa doarma sau in fund sau intermediar, sa aiba wings - adica chestiile alea laterale pt protectia capului, sa aiba reductor dc va luati grupa 0/1
ia uitati aici despre ce vorbesc
ce am cumparat util: umidificator, pe care am dat o gramada de bani, dar care cu siguranta a facut toti banii, scaun de masina, carusel, salteluta de joaca, centru de activitate, caruciorultransatul (balansoarul) si ma mai gandesc ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Dia1609 spune:
desiree, uite mai sus am pus poze pt varianta intermediara, te uiti sa fie grupa 0/1 si nu 1 ... si nu tb sa-l tii in fund, ca are inclinatie pana la nu stiu ce unghi.. ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Dia1609 spune:
asiza, pai cica ar trebui sa treaca cam in 6 luni, dar la mine nu se vede nici o ameliorare, de aia vreau sa-mi fac o analiza, ca n-am chef sa raman cu durerile astea... acum la mine sunt cumva explicabile, ca pe mine m-au umflat de hormoni la sf. sarcinii ca sa nu nasc prematur... habar n-am, aflu sapt. viit. 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Dia1609 spune:
auras, si oana zice mammmmmmm cand e f suparata si ma cearta
da' oricum inceputul e bun
... sper sa zica curand si de drag.. dar deocamdata dimineata cand o aduc in pat la noi sa ne dezmeticim impreuna si ne alintam acolo, ea zice ga ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
flore26 spune:
Neatza, neatza, ce frumoasa/i viata, vorba Dianei! Si eu tot la cafeluta cu voi, tati doarme si printesuca incearca sa adoarma la ea in patut.
Referitor la achizitie, chiar daca nu l/am cumparat eu, ci l/am primit din Italia, caruselul de la patut m/a ajutat foarte mult pana acum. Alessia adoarme uitandu/se la el, rade, si ori de cate ori e agitata o pun in patut, dau drumul la carusel si...gata. Am cumparat si scoica, inca inainte de a naste, pentru ca in ea am plimbat/o cu masina si din spital acasa. Mi se pare indispensabila, cu toate ca Alessia nu o prea adora. De fapt are toane.asiza bine ti/a venit netu
. Pe mine ma chinuie spatele. Mai frate, nici cand eram insarcinata nu ma durea asa. Dimineata parca sunt anchilozata. marcela curajoasa esti! Eu as avea emotii sa plec cu ea asa mica...chiar vrem sa mergem la vara la Felix, si tot mai stau pe ganduri. Ieri am plans, da plans pe bune. Ma jucam cu printesuca si radea in hohote, gangurea, tipa de ras, pana a luat/o sughitatu si pe mine plansu. O dulceata. Cum creste e tot mai dragalasa. Stiti ce a zis nicu? Mai mami, pai daca creste, nu mai avem bebe, tre sa mai facem unu!!Poze printesuca marmaluca