Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 27
luly spune:
Salutare fetelor!
Imi pare tare rau dar nu prea mai apuc sa stau la calc nici macar sa va citesc dar sa va mai si scriu. Am apucat doar sa vad ca voi nu m-ati uitat si ca mi-ati felicitat puiul de ziua lui. Va
si va multumesc. In rest suntem bine doar cu timpul (de fapt lipsa lui) stau eu mai prost.
Inca o data va pup pe toate si va fac si dovada ca suntem bine - poze noi
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
Donia spune:
Mi-am zis sa intru si eu sa va spun ca sunt obosita. Ca iar am alergat dupa magnolii... dom'le, ma innebunesc magnoliile astea. Daca acum cateva zile aveau vreo 5 boboci/copac, gata sa infloreasca, azi aveau vreo 10. Nu stiu cat mai facem fata... ma si distreaza ca din cauza magnoliilor am vazut Niagara de cate doua ori pe saptamana, cred ca batem vreun record in curand...
Si am mai fost la picnic in gradina botanica, a fost frumos, au mai aparut flori frumoase... a, ce m-a amuzat o chestie... scria pe ici pe colo: "Ne cerem scuze pentru expozitia de lalele, caprioarele au mancat exponatele"
Si zau ca asa era, o multime de lalele erau papate, rau mi-a parut de ele.
Am vazut cateva poze de dimineata, dianocica, ce era chichineata aia care se vedea iesind de sub plapuma? un degetel de dmititel? 
Si am mai vazut poze cu fetite frumoase de flore si luly
.
asiza, bine ai revenit! Si pe mine ma dor incheieturile, am citit ca sunt mai laxe din cauza hormonilor. Initial ma dureau genunchii, acum au trecut, ma dor gleznele cand ma scol din pat, adica sunt intepenite, si ma mai dor incheieturile la orice miscare mai fortata. La fitness nu am deloc curaj sa lucrez mainile si bratele, ca imediat simt ca parca mi le smulge cineva din incheieturi.
Eu m-am cam hotarat sa incep diversificarea cu cereale (orez), pentru inceput telul meu e sa inlocuiesc o masa de lapte cu una de cereale, probabil va fi masa de pe la 10,30-11. Apoi o sa ma mai gandesc, in functie de cum merge treaba.
Mi-am adus aminte ce am vrut sa mai zic. Doamna dianocica, ia sa bagi dumneavoastra copy right si la mine cand mai strigati "buna dimineata, ce frumoasa e viata", la fel cum ati procedat si cu doamna dandusa (v. bai nene), ca altfel ma roade la pipota
.
Maaama, cand ma gandesc ce saptamana de aur a ratat dandusa pe forum, ce de exprimari politicoase...
Gata, ca imi pica ochii in gura, scuze ca nu mai pot sa discut si eu cu voi despre subiectele zilei. Va doresc dimineti frumoase!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
desiree spune:

NEATZA,
...ieri am atasat scoica la centurile de siguranta in spate..a stat la plecare, ca era ceva nou...dar la venire a stat fix 5 minute dupa ceas, dupa care smiorcaiala..si nu a fost chip sa il potolesc decat luat in brate...dar mai perseveram....
in rest, nu prea stiu ce sa va mai zic, asa ca mai pun un www.dropshots.com/day.php?userid=181118&cdate=20070505&ctime=231445" target="_blank">filmuletz si niste poze
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
asiza spune:
'Neatza!
Yagmur, nu te dezminti...bravos...sa mai ai energie si pentru chef, meritzi aprecieri!!!
Cu cine a stat Luca ieri???? 
Desiree, vazut bb Octavian...dulce foc si mare mare...
Flore, vazut si domnisorica Alessia in rochita-i frumoasa!!!
Noi am avut o a doua noapte linistita, culcare la 10.00 seara, trezire la 4.00 dimineata, la 7.00 si apoi la 9.30
Si lampa a fost stinsa de data asta!...deci super...doar ca de doua zile m-am pricopsit eu cu o raceala groaznica si bag la ceaiuri si la lamai de nu ma vad...trece si asta!
Donia, masa de la 10.00 dimineata vrei tu sa o inlocuiesti cu cereale?
Va pup...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
danutz spune:
Hop si eu cu
in bot ca am avut o noapte tare alba!
M-am trezit pe la 3 leoarca de transpiratie. Pus termometrul si surpriza: 38 grade!!! De la ce...nu am idee! Plus o stare de voma si slabiciune ca abia ma tineam pe picioare. Am beut rapid un coldrex si am incercat sa adorm la loc...noroc ca Rares a dormit dus...
Azi dimineata, 37 cu 2! Si am zis multumesc lui DD ca pot sa-l alaptez! Iar acum stau si ma tot gandesc ce naiba am?!!! Daca maine oi fi tot asa...ma duc la doctor!
In alta ordine de idei, Aka, intalneala s-a mutat la 2 pe aleea de langa biserica de lemn. La capat, unde incepe parcarea! Asta daca oi fi in stare sa ma tarai pana acolo. Dar promit solemn ca o sa trag de mine sa ma pun in miscare!
Fetelor, poate sunt eu paranoica, dar si lui Rares i-am aparut niste zone pe lateralul abdomenului, un picut uscate. Si pe la coate si in zona genunchilor. Cu ochiul liber nu se vede nimik, dar la pipait se simt. Am dat cu Advantan Milk si nu se mai simteau...dar au reaparut dupa 1-2 zile. Sa fie asta nenorocita de dermatita atopica? Sau o fi de ailalta dermatita ectopica? O sa intreb pediatrul la controlul de 5 luni, dar pana atunci poate ma lamuriti voi!
Desiree, vazut puiul mic...are caciulita ca a noastra...Tare neastamparat...ceea ce e tare bine![]()
Vazut printese de Luly...bei da's amandoua nascute in decembrie...ce potriveala. O sa fie tare misto, mai ales cand or sa mai creasca...ca o sa-se distreze impreuna de ziua lor!!!
Yagmur, a castigat calutzul?
Revin...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dianocica spune:
iar sunt antigravitationala azi, pls treceti cu vederea daca se intelege ceva printre randuri
donia da-mi
, si mai da-mi, si dup-aia scoate biciul si incinge-ma un pic. eu, cu optimismul meu incurabil (adica vezi sa nu..), nu am observat acest gen de exprimare...pana intr o dimineata cand aveam niste nervi crunti si o vad pe dandusa cu buna dimineata, ce frumoasa i viata...si am zis ca mi iau campii
deci tu erai mamalor...bon. respectele noastre
si mai pune un pic biciul ala, asa...just for fun
dr ma sfatuia sa incep cu diversificareaa la masa de pranz pt ca, in timp, aia sa fie prima inlocuita. ceea ce mi se pare destul de ok, plus ca nu cred ca as avea chef ca dimineata la prima ora sa i coc/fierb/dezghet/intelegi tu ... si as vrea sa ne pastram totusi intimitatile noastre
dimineata si seara....adica tz....iar cerealele, stim cu totii, duc la cresterea adiposului. da, au si fier. dar punand in balantza eu aleg sa nu. aviz relaxatilor
.
prefer sa i dau supliment de fier in caz de nevoie...pentru ca mi se pare mult mai periculos, pt kg lui, sa mai puna ceva....nu zic ca la voi e la fel. ai inteles tu, e sapt tolerantei (mai e, sau a trecut?)
ma duc sa vad daca reusesc sa mi scot batzu' asta din
si daca da, revin
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
flore26 spune:
Neata! citi si eu p/aici si gasesc ca am cam sclintit/o cu ce frumoasa/i viata. Credeam ca/i zicala dianei, cand colo... donia pune si aici putin biciul ca m/am pierdut in zicale cu forumiste cu tot.
Poze printesuca marmaluca
a_deju spune:
'neata! prezent si io cu cafeloiu'-n bot :)
saptamana asta m-a ametit rau.. parc-am tinut-o din week-end in week-end, nici nu mai stiu ce zi sau in cat suntem :) ne-am plimbat cat s-a putut, ca vad ca vremea se incapataneaza sa fie nasoala pe-aici.... ehh, si cand or veni buluc caldurile :)
motanu' e bine, chitaie si veseleste.. ii da cu abdomenele tot inainte, altceva nou n-a scos inca din palarie. dar tare mi-e ca in curand, pe marile ecrane, il voi gasi stand frumusel in fund si admirand peisagiul inconjurator :) poze noi n-avem, as fi vrut, dar..baiatu' cu aparatu' a profitat de saptamana muncitoreasca si s-a dus sa se traga-n poze la pescuit... dar saptamana asta, sigur oferim pictoriale artistice, ca se muta "bai nene" la noi :)
azi?? program de "laica".. si anume, vizita pe la nasi, sa punem tara la cale pt sambata viitoare. ne botezam, nu stitati? :) si apropo de..am visat ca popa o tot tinea pe-a lui ca plodu' trebe scufundat ca la carte.. si io m-am enervat, mi-am luat motanu' de-o aripa si-am iesit din biserica injurand ca la gura cortului :)))))))))))))
gata.. mai aprind o chestie de-aia din care iese fum, si cu asta s-a dus relaxu' meu de dimineata :)
pupaturi si revenim cu impresii pe seara!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ralumat spune:
repede, ca azi e zi dedicata petrecerii timpului in familie.
Ktrinel, intr-adevar, in busurile noi poti urca si cu caruciorul. Insa exista doua inconveniente: 1. pe majoritatea rutelor NU sunt autobuze, ci doar tramvaie si troleibuze, care au bara la mijloc; 2. chiar daca e busul nou, risti sa fie foarte aglomerat. Cum e de exemplu ruta lui 104, care merge spre Unirii. Full non-stop. Cand eram gravida in luna a noua, abia am reusit sa ma strecor in el. Mai are rost sa zic ca Bucurestiul e plin de oameni "binecrescuti" care NU se grabesc sa te ajute sau sa-ti ofere locul?Ba mai si comenteaza, de genul "Ia uite-o si pe asta, mai are un pic si naste in autobuz"
. Concluzia: daca esti insotita, te descurci cu busul (chiar daca iti faci rute ocolitoare si alegi unul nou sau tu urci cu printesa si insotitorul cu caruciorul strans). Daca esti singura, ai sanse (mici, dar exista) sa dai peste oameni draguti care te ajuta sau ai sansa sa te enervezi teribil. A, sa nu uitam ca in general vara e o caldura insuportabila in mijloacele de transport in comun.Chiar daca sunt dotate cu AC, nu-i dau drumul....sa nu consume.
Chiar daca este saptamana tolerantei, mi-as dori foarte mult sa ma combata cineva...inseamna ca s-a mai schimbat ceva prin Bucuresti de cand am nascut eu. Nu am avut curaj sa plec cu caruciorul si cu RATB-ul.
Desiree, felicitari pentru plimbarea cu masina! incetul cu incetul se va invata Octavian. Sper sa nu uiti sa ii prinsi si centurile lui de siguranta in scaunel, altfel nu ai rezolvat nimic- decat ca respecti legea si nu risti punctele alea amenda in caz ca va opreste vreun politist. Si ai sa vezi ca se invata incet-incet. te mai joci cu el, ii mai dai o jucarie, in curand va incepe sa vada pe geam....
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
marani spune:
Neatza fetelor!
stie careva vreun raspuns la intrebarile mele din postarile trecute?
si ar mai fi una: mancarea nedigerata din scaunul pisicii ce semnificatie sa aiba?
o zi buna sa aveti!