Colectia de toamna iarna 2005(133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cu cresa: ieri cand ma duc sa o iau toti copiii erau in curte si se jucau, unii plangeau cu capul bagat intre grilaj, eram convinsa ca si missa mea e pe acolo, dar nu. Trec mai departe, ajung la tobogan imi zic, e clar aici o gasesc....ei bine nu. Ma duc mai incolo pe la masinutze, balansoare...nika. Ei, ma gandesc ca grupa ei o mai dormi inca...Ei bine nu! Ii gasesc pe toti la groapa cu nisip: missa era bagata pana in gat, cu mucii pana in gura plini de nisip, cu nisip in papuci, pampers, era toata neagra! Dar avea palariuta cu borouri largi bine plasata pe cap ( io nu am reusit performanta asta nici macar cat sa ii fac o poza), si fatza ii lucea de la crema de soare. Inarmata cu o lopatica imprastia cu nisip peste tot.
Ce mi-a placut: tovarasa era langa ei, chiar se juca cu ei foarte frumos. Ce nu mi-a placut: singur missa avea bluza de trening incheiata pana la gat in timp ce ceilalti copii erau la maneca scurta.Mi s-a spus ca au uitat sa ma intrebe de dimineata. Acuma e drept ca nu e chiar canicula, insa missa era toata imbujorata de la caldura.
Asadar am gasit-o pe miss tare multumita de ziua ei la cresa, si mie tare mi-a placut sa o vad inconjurata de copii. Parca mi-a mai venit inima la loc, dar stiu ca batalia nu e inca incheiata.
Si inca ceva: sa pic jos can o aud pe miss ca o saluta de plecare pe tovarasa, in OLANDEZA, ii zice : "Dag" - cu accent pur olandez- facand semn de la revedere cu mana. No, deja fii-mea vorbeste olandeza mai bine decat mine.

Pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

buna, fetelor!

Zau asa, am vazut persoane care de cand au copil nu mai sunt interesate de nimic altceva, nu mai vad un film nu citesc... Cum or putea frate, ca eu o luam razna demult!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

eu nu am vazut 1 film cap-coada de cand s-a nascut vlad, si asa pe sarite cred ca am vazut 3 filme, nu am citit decat 1 carte.
si da, am luat-o razna. DAR NU AM TIMP. ziua nu-mi vine sa-mi pun un film ca el nu doarme asa mult si seara cand mai pune cristi cate un film, eu sunt in pat ca nu-mi permit sa pierd 1-2 ore din somnul lui vlad.

revin imediat

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor dragelor, va multumesc din suflet de sfaturi.
nu ma supar absolut deloc. ca atare din seara asta declar razboi nesomnului lui vlad.

gata cu laptele, ii fac ceai de tei si om vedea.

GANDACEL nu am decat 2 camere. exclus sa-l las singur ca nu am cum. in camera de zi nu-i pot pune patutul si noi sa dormim in camera de zi nu se paote mereu. ca mai vine socrela la noi si deci doarme ea.
nu o pot lasa pe ea sa doarma in dormitor pt ca sforaie rauuuu.

ALINA da, tooot baiat o sa aibe mama.

BIC la vlad este verificata treaba cu somnul mai devreme.
il culc pe la 20:30. daca-l culc la 22:00-23:00..tot la 06:00 se trezeste. lui i-a priit de cand s-a nascut somnul asta de la 19.30-20.30.
ziua...doarme cam 2-3 ore maxim in 1 sau 2 reprize.

am fost la dr Laviniei care mi-a zis ca este un pic hiperactiv si ca nu sunt probleme medicale din cauza carora sa nu poata dormi.

GANDACEL chiar ma gandeam la tine cand il culcam pe vlad. cum te descurci??? mie mi-e tare frica.
vb serios. parca parca as fi vrut sa nu fiu acum insarcinata sa mai astept sa se faca vlad mai mare...
dar cand il simt pe praslea cum se zbenguie in burtica...abia stept sa treaca alte 20 saptamani sa-l vad.

tie..ce pot sa-ti spun: rabdare, calm...este usor de zis dar greu de facut.

MIHAELUTAT si LEEA bine ati revenit din tari straine.

de BULUCEL mai stiti ceva???
RIPLEY am vazut ca scrie pe la bbi de septembrie, pe aici numai are timp sa ne zica cate ceva de ea si de Ana

NOKI bafta la invatat. si hai ca poate daca se odihneste mama ta o ia pe Saralici in continuare sa poti invata si tu.

ma duc sa ma intind nitel in pat. mai am de zis dar ma sdoare spatele de numai pot.

MULTUMESC INCA O DATA DE SFATURI. VA PUP PE TOATE.

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va pup.
Am promis ca revin cu vesti bune dar din pacate abia acum pot sa o fac...
Duminica,dupa o noapte relativ buna,s-a trezit Patricia vomand in jeturi ...
Am lasat-o sa se linisteasca vreo doua ore si apoi i-am dat zeama de orez dar a vomat-o si pe asta..
Plingea fara lacrimi si nu mai putea sta in picioare..asa ca am fugit la spital.
Ce sa va povestesc...un cosmar ! Cele care au trecut prin asta stiu!
Dar s-a pus repede pe picioare si ieri ne-am externat.
Insa e foarte speriata ,inca...
Ieri nu am putut deloc sa o linistesc,plingea din orice,incerca sa-i "explice" lui tati cum plingeau copii..
Abia pe seara dupa baitza s-a linistit.
Am fost asa de impresionata de felul cum se alinta in pat si isi stringea in brate pernutza

Copro a iesit negativ,n-a fost nici adeno nici rotavirus.
Dr mi-a spus ca cel mai probabil un adult care avea diaree si nu s-a spalat bine pe miini a pus mina pe ea..
Acum nu stiu daca asta a fost cauza dar in cazul asta ce sa fac? sa o tin sub glob de sticla
Ca ea e f prietenoasa si vrea in brate la toata lumea ...
N-am apucat sa citesc din urma dar o sa incerc acum cit doarme
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi repejor inainte de tura a 2 a de parc

Noki si io-s taman la fel cu mama, o vad ca e epuizata, dar tot nu cedeaza si vine intr-una s-o ia pe Miruna...insa ieri am certat-o si i-am zis sa puna mana sa mai vada si de ea, ca ma descurc eu cu pitica..si uite asa ca sa contrazica totul..azi a trebuit sa plec cu o groaza de treaba si tot pe capul ei a cazut magareatza. Dar mi-am propus sa nu i-o mai dau, o sa o mai iau cu mine la birou, i-am amenajat pe acolo un loc de joaca, sper sa ne descurcam... Sanatate multa mamicii tale, si nervi de otel sa faca fatza habauceniei!

Simona of, of, mai, mai...ce de peripetii si la voi, sanatate vorbaretzei

Joy chiar astept cu interes sa ne spui daca au dat rezultate sfaturile. Rabdare multa si FERMITATE

Mihaelutat bine ai revenit, bravo ptr taticul lui titi, un tatic model dupa cate am citit

Gandacel chiar ma gandeam acum in timp ce veneam spre casa oare ce mai faceti, venisem chitita sa intreb de tine..si surpriza mi-ai luat-o inainte. Sa ne mai tii la curent cu evolutia "gandaceilor". Pupici

Taniuk ce mai faci, ai fost la echo?

De Corap nu stie nimeni nimic? Cred ca o fi nascut, ea parca avea DPN pe 5 mai din cate am retinut...ca era odata cu ziua lui Marius al meu

Fug afara cu piticania, si apoi la Cora sa facem cumparaturi ptr sambata, maine am treaba de nu ma vad

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc celor care ati intrebat de noi Rianna inca doarme, dar am fost la ea in camera si e tare imbujorata, banuiesc foarte tare ca febra nu i-a disparut. Aseara i-am dat Ibuprofen si i-a scazut febra asa ca a adormit ok. Dar peste noapte m-am trezit s-o verific si pe la 3 ardea asa ca i-am dat niste Tylenol si apa sa bea - mai mult prin somn ca ea dormea dusa. Ma gandesc ca i-o fi revenit raceala (aia de care ma bucuram eu ca ce usoara a fost ) si de-asta face febra. Hilde, nu cred ca e de la dinti pentru ca temp. a fost destul de ridicata. Om vedea cum decurge ziua de azi.

Simona, imi pare rau ca ati ajuns si voi pe la spital. Pupici dulci Patriciei iar tie o

Lavi, sanatate fetelor tale si un pupic special pt. nasucul Silviei.

Joy Eu nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau cu somnul... Dar categoric zic nu mancatului noaptea. Rianna nu mai bea lapte noaptea de la 3 luni si tot de-atunci doarme ft. bine. Cum a zis si Alina, nici la noi nu se verifica faza cu culcatul devreme, dar fiecare copil e diferit. Muuulta putere in continuare!

Gandacel, sunt sigura ca vei face fata si acestor prime luni si apoi cine va fi mamica fericita de doi copii superbi?

Noki, Madau... macar le aveti pe mame langa voi... Eu tare mi-as dori s-o am pe-a mea, sau macar un membru din familie la care sa pot apela cu Rianna.

Alina, felicitari micutei tale olandeze

Mihaela si Leea, bine ati revenit acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Joy, si eu te sfatuiesc sa incepi sa il lasi singurel pe Vladut peste noapte. Si sa il mai lasi sa si planga pana ce adoarme singurel. Asta a functionat la noi, asa cum zicea si Maria. Si noi dormeam cu el in camera si io efectiv nu puteam dormi ca ii auzaem fiecare miscare, foiala, si eram terminata si fizic si psihic. Si noi stam la doua camere dar, vechiul nostru dormitor i l-am cedat lui Kriszti iar noi dormim in sufragerie. Cat de des vine soacra ta sa doarma la voi? Nu cred ca vine zilnic...si atunci de ce sa nu incerci? Sa va mutati in sufra si sa il dezveti de laptele de peste noapte? Se va da pe brazda Vlad cu siguranta, tu trebuie sa fii mai hotarata pt ca nu o sa rezisti cu doi.
Meems, Simona, sanatate maxima Riannei si Patriciei, si noi am avut o saptamana de cosmar (cea care a trecut) asa ca stim cum e sa fii bolnav.
Feli, sa stii ca mie mi-e dor sa vad un film bun de la cap la coada sau sa citesc o carte in mai putin de o luna....dar nu stiu cand o sa se intample. Ca n-am mai vazut un film de o gramada de vreme. De citit mai apuc din cand in cand, dar am f putin timp liber, chiar mi-e dor de vremea cand devoram cartile. Cand or reveni oare?
Lavi, pup pe nasucul Silviucai acrobate...o fi vrut si ea sa faca un exercitiu la sarituri...acum ca tot au fost CE de gimnastica,. Ce-or face ele amandoua cand mai creste Nati....
Gandacel, cum e pitica? Cumintica peste noapte? Se trezeste de multe ori? Sper ca nu, ca se te poti odihni macar un pic.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ne-am intors si noi de la tura de dupa-masa in parc. Am dat peste o fetita cu o mamica super, care insista ca puiul ei sa invete sa imparta jucariile. N-am fost pe faza s-o intreb mai multe, despre cum are de gand sa faca asta, fetita parea oricum tare cooperanta (mai ales in opozitie cu "seful" meu ). Am gasit www.babycenter.com/expert/toddler/toddlerbehavior/6823.html" target="_blank">aici un articol interesant, o sa mai sap

Alinush, bravo pentru micuta olandeza, copii prind intr-adevar uimitor de repede limba din jur. De fapt, pentru ei si ce vorbim noi e "limba straina"

Offf, Meems si voi cu febra? Sa treaca repede si sa nu fie nimic grav!

Simona, sanatate multa Patriciei, pe mine ma ia groaza cand aud de spital

Joy, noapte buna si sa rezistati !
M-am mai gandit la faza cu micul bataus, acum fug insa sa-i facem baita lui Cristi...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Azi missa a fost tare maraita, mai ca a reusit sa ma faca sa urc pe pereti, nu stiu ce a avut, o fi vreo urmare de la cresa sau ce?

Simona sanatate multa Patriciei, of prin ce spaima ai trecut!

Meems acu' vad ca si voi sunteti bolnavioare! Uf sa treaca repede febra asta pacatoasa.

Maria cu impartitul jucariilor si eu sunt interesata, desi Amalia nu imi pare a fi deocamdata posesiva, dar e drept ca nici nu am avut prea multe situatii de a impartii jucariile. O prietena de a mea tot asa a facut eforturi ( si face in continuare) sa o invete pe fetita ei sa imparta cu ceilalti copii, se pare ca pana la 2 ani era ok, insa de atunci a devenit tare posesiva, imparte cu ceilalti copii doar la inceput si apoi si le ia inapoi, chiar si cu forta daca e nevoie. Am inteles ca ar fi perioada 2-3 ani cand sunt normale asemenea manifestari.

Gandacel iti doresc mult curaj si multa rabdare cu cele 2 comori, stiu ca nu e usor. Insa poti sa intri mai des si sa ne povestesti, asa te mai descarci si tu iar noi putem sa ne desfatam cu istorioare hazlii si nu numai.

Ina ce mai face Rachelita?

Noutate: azi ne-am gasit in sfarsit casa, ca ma saturasem de atatea vizionari. No, sper sa ma mai calmez de acum incolo

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu am incetat sa-mi fac iluzii in ceea ce priveste impartitul. Eu am introdus in universul Smarandei acest concept si insist pe el tot timpul cind sintem la joaca, iar celelalte mame fac la fel, dar sint constienta ca dupa doi ani, cu toate insistentele mele, poate deveni un mi monstrulet de posesivitate. Deja am observat semne. Ce sa mai zic ca majoritatea copiilor de 2-4 ani sint groaznici in raport cu alti copii mai mici: nu vor sa imparta, se ingelozeaza daca mamele vorbesc intre ele si incep sa urle "no talking, "You don't talk" si cite si mai cite.
Asta e. Cu rabdare si cu tact le-am depasi pe toate.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput