Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana m-am tot gandit si iar gandit....duelul cu prajiturile...nu cred ca ma avantajeaza! dar ce zici de inghetate?

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

ioana m-am tot gandit si iar gandit....duelul cu prajiturile...nu cred ca ma avantajeaza! dar ce zici de inghetate?

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

greu, greu...ati inceput cu ecografii, ati ajuns la inghetata, ce mai urmeaza?

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto si eu fac cumparaturi dupa reclame. Ce sa-i faci...

La dueluri cu inghetate ma bag si eu desi nu stiu pt ce ne duelam insa am o capacitate enorma cand vine vb de inghetata.

Va las.

O seara buna si ne vedem maine, same time same place, da?

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23
quote:

Toate ca toate, dar sa fie clar aylin ca eu nasc inaintea ta, da? Stiu ca si tu iti doresti asta. Despre inghetate, nu stiu ce sa zic, prajiturile aluneca altfel pe git. Mai negociem, mai negociem.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

quote:
Originally posted by Antoanela23
quote:

Toate ca toate, dar sa fie clar aylin ca eu nasc inaintea ta, da? Stiu ca si tu iti doresti asta. Despre inghetate, nu stiu ce sa zic, prajiturile aluneca altfel pe git. Mai negociem, mai negociem.

cu prajiturile...ma mai gandesc, dar ca sa iti dau o dovada de buna credinta, si ca sa vezi ce suflet mare am, te las pe tine sa nasti prima

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, nu se pune, pentru ca eu ti-am dat ideea. Sau o asteptam pe Anto sa vina in tara si facem o competitie de placere. Fiecare cu ce pofteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hei-rup, am venit si noi de la dr, am facut eco si avem o grasunica de aproape 1,500 kg, fara 3 grame . Nu mai sta cu capul jos, s-a intors frumusel transversal, deci acum sta cu funduletul pe col si aproape isi suge degetele de la picioare. Nefericirea pt mine era ca nu am putut obtine poze pt ca nu i se vedea fata asa de bine . Si daca ramane in pozitia asta pana la sfarsit, nastem prin cezariana. Eh, bebelina sa creasca si sa fie sanatoasa, nu? Ca trecem noi peste toate.

Valen tinem pumnii pt o nastere usoara wooow, ce putin a mai ramas. Acum parca si 2 luni si jumatate nu sunt chiar asa de lungi... brrr, mi-e friiica

M-am amuzat la discutia cu asistatul sotului la nastere sunteti de coma, zau. L-am intrebat si pe al meu daca ar vrea sa asiste si mi-a spus ca daca intr-adevar am nevoie de el sta cu mine dar nu se uita, ca e milos Ce mai, am un sot dulce

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia felicitari pentru grasunica!!!!!

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hai ma fetelor , ca ma faceti sa ! ba inghetata, ba prajituri! nu de alta, dar il pun pe bietul meu sot pe drumuri!
Am comandat mancare de la un restaurant si nu mai vine o data, deci, mi-e si foame de mor!

Valen, sigur ca te lasam prima!eu una chiar nu ma grabesc, vorba ta! a fost bine, fara prea mult stres, sper sa fie la fel si-n urmatoarele saptamani, asa ca bebe poate sa mai stea, ca eu l-as tine si pana la 18 ani! dupa tine urmam noi, si tot e grav! mai e asa putin!
Nastere usoara si bebelina sanatoasa! sa ne dai vesti!

Nu mi-a scris nimeni nimic legat de vaccinul antitetanos! si mie mi-e o greata de cateva ore!...o fi de la el? ca doar nu m-a apucat greata acum, in ultimele 2 luni! ma doare si mana un pic. Dr a zis ca o sa am o stare naspa vreo 2 zile, oare la asta se referea? cine stie, pls??!

LAvinia, sa-ti traiasca bebelina grasuta! tot compar cu al meu si ma bucur ca sunt atatia bebei grasuni!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andicu si mie o sa imi faca medicul de familie vaccinul, m-a anuntat data trecuta, dar mai mult de atat nu stiu sa iti spun....

Durerea de mana cred ca de la asta e, pe mine ma doare si de la recoltat sange (chiar daca nu ma invinetesc) vreo jumatate de zi.

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput