Mamici de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 23
lorinaoo1 spune:
Simo, Andicu
Acu cateva minute am mai primit o veste buna: maine vine in sfarsit mamile meu la Iasi , dupa ce am stat mai mult de o sapt in suspans, vine... nu vine... Abia astept sa o vad si sa ne pozam (ca acu am cu cine, sotu' nu e un fotograf prea convins )
Andicu nu stiu nimic despre vaccinul antitetanos, mie dr nu mi-a spun nimic despre el. Dar daca ti-a spus ca te vei simti mai aiurea, de la asta o fi...
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+
jadi spune:
Am culcat si eu copilul, sotul umbla dupa betoane!
Luna, same time, same place , same shit! Sau "different day, same shit"
Lavinia, felicitari pentru dolofanca!
Eu am mancat ceva, nu spun ce si acum imi este atat de rau... o sa iau un no spa ca s-a umflat fierea in mine dar asa am mancat cu pofta ca deja ma ia durerea de cap! Sper sa nu vomit taman acum!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Am intors pozele pt cine vrea sa le vada sunt in albumul adelise.
Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Am culcat si eu copilul, sotul umbla dupa betoane!
Luna, same time, same place , same shit! Sau "different day, same shit"
Lavinia, felicitari pentru dolofanca!
Eu am mancat ceva, nu spun ce si acum imi este atat de rau... o sa iau un no spa ca s-a umflat fierea in mine dar asa am mancat cu pofta ca deja ma ia durerea de cap! Sper sa nu vomit taman acum!
Deni & Vlad & Tudor
Ce ai mancat?
Eu am devorat niste bologneze si acu vorbesc cu mama pe ym.
Lavinia sa-ti traiasca grasuna frumoasa.
Luna 25 sapt+
jadi spune:
Super meshe ai! Cel mai bine se vad la poza din casa!
Si am recunoscut si zona de case tipic englezesti .
Iar Cosmin strambaciosul seamana cu tine .
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Nu am mancat cine stie ce, niste icre dar pur si simplu le-am dorit, se bateau turcii la gura mea si mi s-a facut instant rau. Noroc ca am avut treaba, baga copilul in cada, scoate-l, imbraca-l, scoate-i mucii din nas si uite asa nu am bagat de seama, acum sunt terminata!
Eu promit ca la inceputul anului viitor vin sa te vizitez si sa cumpar si un maclaren mai ieftin ca aici te cocoseaza astia . Londra e in plan de anul trecut, inainte de sarcina dar am ezitat cu atentatele astea, acum am tot vazut ca vor sa il rapeasca pe harry, destul de naspa as zice.
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
Fetelor, a mai fost vorba o data de vaccinul antitetanos, si asa cum am apreciat atunci, ca o citam pe o moasa, acest vaccin e util. Insa nu dupe mult timp, da inspiratia in mine si il intreb pe nenea medicu' meu de familie si stiti ce mi-a zis? S-a constatat ca mai multe gravidute reactioneaza destul de nasol la acei anticorpi si decat sa complicam sarcina pe parcursul ultimei parti, mai bine ne lipsim de acest vaccin, caci nu mai e nici pericolul asa cum era inainte. Asa cum a zis o alta colega de aici de la odisee ca i-a zis ei doctorul ca i-l face daca vrea sa nasca in caruta!
Iar eu am cazut de acord cu med.de fam. ca decat m-or lua frisoanele, febrele, greturile si alte stari... mai bine nu fac acest vaccin. Si chiar o sa il intreb pe dl.gine' pe 11 mai la consultatie daca el crede ca ar trebui facut. Si va spun si voua. Daca zice da, atunci ii dau ascultare. Insa parca-l vad relaxat si neingrijorat si cu privire la acest subiect. Asa cum fuse si ref.la triplul test... pe care mi-a zis ca n-are rost sa-l fac la varsta mea 'frageda' de 26 ani
mie una imi pare bine ca incep sa se apropie bebicii.... o sa avem la ce ne uita! poze cu gugulutze mici, ca deja avem in minte numai burtici si burtoaie! da' nu-i bai ca toate-s frumoase si-apoi o sa le ducem dorul dupa ce scapam de ele.
asa ca hai valen iti facem galerie! curaj si sa ne tii la curent cu vestea nasterii! sa fii sanatoasa si tu si bebe! vrei sa te ajutam la recapitularea necesarului pt.spital? vezi sa nu iei tot , ca daca uiti, asta e, mai aduce sotul pe urma!
lachione ce dragut, ai 2 fetite pe care chiar daca le mai certi tu ca stau cum stau si te mai sacaie, le iubesti de nu mai poti... se vede! sa stii ca numele de Karina mi-ar fi placut si mie pt.fetita noastra insa m-am razgandit si am ales alte 2 nume care ne plac amandorura. Karina n-a fost chiar o incantare pentru toti, ci doar pt.mine...
va pupicesc... ma duc sa pap ceva! iar voi nu mai visati la pofte dulci ca va bat!
karligutza, sapt.31 si printesa din burtica
Luna1 spune:
quote:
Super meshe ai! Cel mai bine se vad la poza din casa!
Si am recunoscut si zona de case tipic englezesti .
Iar Cosmin strambaciosul seamana cu tine .
Deni & Vlad & Tudor
Mersi frumos ma simt bine ca ai zis ca imi seamana ficiorul.
Luna 25 sapt+
Luna1 spune:
quote:
Nu am mancat cine stie ce, niste icre dar pur si simplu le-am dorit, se bateau turcii la gura mea si mi s-a facut instant rau. Noroc ca am avut treaba, baga copilul in cada, scoate-l, imbraca-l, scoate-i mucii din nas si uite asa nu am bagat de seama, acum sunt terminata!
Eu promit ca la inceputul anului viitor vin sa te vizitez si sa cumpar si un maclaren mai ieftin ca aici te cocoseaza astia . Londra e in plan de anul trecut, inainte de sarcina dar am ezitat cu atentatele astea, acum am tot vazut ca vor sa il rapeasca pe harry, destul de naspa as zice.
Deni & Vlad & Tudor
Icreeeee! vreau si eu! Las ca-mi iau maine.
Te astept cu placere stiu ca ai prietena aici dar daca vrei ofer cazare gratis in fct de perioada in care vii. Daca totusi stai la pretena ne vedem oricum, macar la un gratar veniti cu pretena cu tot.
Luna 25 sapt+
Luna1 spune:
quote:
... acum am tot vazut ca vor sa il rapeasca pe harry, destul de naspa as zice.
Deni & Vlad & Tudor
Sa-l rapeasca o data ca si asa nu-l suporta nimeni. Aici nu se mai aude nimic. Cred ca mai si exagereaza presa, stii cum e.
Luna 25 sapt+