Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana , stiu ca sunt vise, dar uite asa mai refulam si noi.
Ce ti-a facut bona bun azi?

Fetelor, voi poftiti la mancarea din reclame? Mie imi ploua in gura, zici ca-s catel. Chiar si la chestii care nu-mi plac, cum ar fi branza topita, cand vad reclama mi se umple gura de saliva . A ajuns sotul de face cumparaturi in functie de ce reclame vad eu in ziua respectiva.

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Eee, stati linistite fetelor, ca voi mai aveti.Va multumesc frumos tuturor. Eu sunt sigura ca va fi toul ok iar Ines va iesi repede si bine. alina, pai cu burta cum sa fie, am avut noroc de o sarcina f usoara, fara prea multe greturi; atat ca am fost extrem de somnoroasa la inceput, dar a trecut si am uitat daca a fost greu sau nu. Acum tot ce ma streseaza este faptul ca Sarah a ramas fara gradinita si parca n-as vrea sa stea cu mine in spital daca nasc noaptea. Ma gandesc insa ca are Dumnezeu grija de toate si le aranjeaza in asa fel incat sa fie bine, deci stresul nu-si are rostul pana la urma. Eu dimineata am o energie si un tonus de nu ma recunosc; la pranz dorm in acelasi timp cu Sarah asa ca nu ma plang prea tare. Am si momente cand nu-mi mai convine nimic si devin extrem de nesuferita dar mai profit si eu de beneficiile statutului de gravida.Cat despre prezenta sotului in momentul nasterii...pai sa fie in camera, la capul meu,sa stie si el cum e,dar sa nu vada privelistea in toata splendoarea-i, ca nu stiu daca o sa-l mai inspir dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gata am rezolvat cu "dusmanul". La usa ei cand am ajuns erau o armata de pensionari si normal iar am stat in picioare. Nu am mai rezistat si m-am asezat in fata usii, unde deja era o "doamna". Nu a vrut sa ma lase sa intru asa ca am intrat o data cu ea...si doctorita tot cu mine a inceput. Mi-a dat pana pe 8 mai...atatea drumuri pt cateva zile de concediu! Si cand a vazut ca nu m-am dus cu nimik, a fost si mai acritura! Dar atata timp cat am primit ce voiam, nu m-a interesat, si nu m-am enervat deloc. Am iesit in 10 min si am plecat zambind...Ce-or fi bolborosit babele in urma mea!

27+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am ajuns acasa, mi-am facut un dus si am expediat copilul in parc care avea o treaba sa imi faca un papa scurt ca il asteptau ratele .

Gabi pai o sa nastem la rand dar eu nu o astept pe Alina sa i se declanseze ca ne apuca toamna Asa ca o sa sar un rand! Nastere usoara si sa ne anunti!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi aveam un preten care era foarte mandru ca era nascut in 7/07/77 si ma uitam la DPNul tau. Ar fi frumos daca l-ai putea tine pana la DPN si ai naste chiar atunci.

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Fetelor ma uitam la listuta si cred ca dintre fetele care sunt active eu nasc printre ultimile. DPN-ul meu e ba 15 aug ba 21 august deci chiar ca o sa stau si o sa astept.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor ma uitam la listuta si cred ca dintre fetele care sunt active eu nasc printre ultimile. DPN-ul meu e ba 15 aug ba 21 august deci chiar ca o sa stau si o sa astept.

Luna 25 sapt+

da' cu mine ce-ai?

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Pai d'aia am zis printre ultimile! Si tu tot acolo te afli.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, eu sint masochista uneori si ma uit la emisiunile unde ne arata cum sa facem mincare. Imi ploua in gura, dar nu poftesc efectiv la mincarurile alea. Tu vad ca esti consumatorul perfect.
brazuca, bine ai facut.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Pai d'aia am zis printre ultimile! Si tu tot acolo te afli.

Luna 25 sapt+

asa da, sa nu cumva sa ma defavorizezi!

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput