Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Jadi, am 1,80m si am inceput sarcina cu 70 kg. Acum am aproape 100. Bineinteles ca ma simt cam multa dar de miscat ma pot misca, relativ ca inainte. Totul e sa mananc fara sare pentru ca retin apa multa si daca ma mai si umflu de la sare chiar ca mi-e greu sa ma misc. Culmea e ca medicul meu nu si-a facut probleme. Pana in prezent si fetitele sunt f bine dezvoltate, fiecare aratand cu 2 saptamani mai mari decat sunt cu adevarat si intre ele nefiind diferenta decat de 2 zile. Nu credeam ca o sa iau atat dar se pare ca sarcina gemelara chiar te da peste cap mai rau. Si varsta probabil...
Oricum cunosc fete care la sarcina unica au luat 34 kg si sunt perfect ok acum. M-am uitat in oglinda si daca "exclud" burta chiar nu par obeza. Burta e foarte mare insa si cred ca de-abia de acum incepe sa creasca cu adevarat. Cand am fost la Marinescu utima data era o tipa de talia mea si cu burta cat a mea care era aproape de termen. Urma sa nasca.

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

cine mi-a furat mesajul?

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

chiar plec acasa, uraaaaaaaaaaaaaaa!

see u later!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

cine mi-a furat mesajul?

Lachi nu ne pui si noua poze cu tine? Sa vedem si noi cum arata burtica de gemeni?

Jadi spor la....somn si la Vlad.

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Luna, daca imi trimiti un PM sa ma inveti cum se pun pozele promit ca va pun. Eu nu stiu sa pun pozele asa cum le puneti voi, jos dupa semnatura. Chiar m-as bucura sa invat.

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ce ma enerveaza sa pierd mesajul dupa ce-l scriu si dau "send".

Lachi, ma bucur ca ne dai vesti despre voi, sa-ti traiasca grasunicile.

Peg Peregro e marca buna din cate stiu eu.
Daca vreti sa va amuzati, cautati carucioare si accesorii de la firma Stokke, arata ca din Startreck, iar preturile la fel, science fiction.

Ioana, eu sunt drastica zic asa: corect ar fi ca barbatii sa nasca numai ei o perioada egala cu cea de cand s-a inventat omul si pana acum, iar apoi mai negociem .

Luna, mersi de intrebare, ma simt destul de bine, ma cam supara digestia si arsurile, dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna. Mai dau si eu pe aici din cand in cand, sa vad cine ce mai face si ce subiecte mai abordati. Imi pare bine sa va gasesc sanatoase si nenascute; cel mai civilizat este sa nastem in ordinea in care ne-am inscris pe lista, adica eu prima. Pt. cine intereseaza, mai am 4 saptamani pana la termen insa cred eu asa ca d-ra va veni putintel mai devreme, deci n-a mai ramas prea mult timp pana la pretioasa intalnire. Azi ii calc hainutele si i le pun in dulap si sper sa reusesc sa-mi termin si bagajul de spital cu care ma cacai de mai bine de 2 luni. Mi-amintesc cc cat de stresata eram prima data ca intrasem in sapt. 29 si nu aveam bagajul facut, iar acum sunt in sapt 36 si astept invitatii speciale.lachi, felicitari pt. fetite si pt. numele alese.

Mergi la inceput

pai mai andicule, daca tu ai dat pe un inglesina de un bebe 20 milioane inseamna ca al meu nici nu e asa scump la 26 de milioane. mai ales ca e de la 0 luni are si landou care se poate face si sport si ii pot pune si scaunel auto pe sasiu.
Dar lamuriti-ma si pe mine varianta "scoica" cum e?

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Multumesc Valen si.... nastere usoara!

Fetelor peg perego nu are ce ma intereseaza pe mine iar inglesina singurul model care il au e cel care aici e 26 de mil.
Incep sa cred ca in toate Europa cam asta exista pentru gemeni. sunt foarte multe oferte pentru gemeni dar... de la 6 luni in colo.
am cautat si in Germania si in Spania astept si din polonia o veste si cred ca tot inglesina o sa iau de aici.

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

woooow Valen, dai startul deja??????? ..parca devine prea reala treaba........

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput