Mamici de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by lachione

alina eu sunt bine, fetele la fel; sunt maricele ca doar au cu cine semana. Burta e imensa deja, misca in draci, stau una in capul celeilalte ca atat sunt de prostute ca nu stiu sa stea una pe stanga una pe dreapta, fapt pentru care cand misca amandoua ma seaca...mai ales cand misca aia de la parter imi tampeste firul de cerclaj, mi-l tensioneaza, dar a spus Marinescu ca s-o muta si ea mai incolo pe partea cealalta.

lachi 24+ Karina Iris

la toate 3.imi dau seama ca nu-i usor cu doi...eu ma carceam zilele trecute dupa o lovitura miseleasca in ficat,ce ar insemna sa dea 2 in acelasi timp!si bine ca sunt sanatoase.ma bucur ca esti bine.

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

hai ca va pup! ma duc sa mai mishun pe site-uri strine dupa carucior!

Alina, Peg Perego se numeste firma italieneasca? sa-l sun pe un prieten din Italia sa caute si el acolo.

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

intre pe www. peg perego.com sau www. inglesina.com fara spatii si ai sa le gasesti ,mie imi plac fff mult,dar la noi au niste scoruri exorbitante!

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu am recomandat la toata lumea inglesina ca prima data nu am fost desteapta sa imi iau. costa dar face absolut toti banii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc mult! de la inglesina e asta care imi place dar 26 de milioane mi se pare cam mult...totusi...

lachi 24+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu mi-am luat Inglesina, de la BabyExpo, cu 20 milioane, am ascultat-o pe Jadi! si zau ca nu-mi pare rau! si apropos, multumim de oferta de calculare a indemnizatiei! s-ar putea sa te rog eu sa m-ajuti, ca la ce netoate de contabile avem noi, mi-e ca-mi gresesc socotelile, caci n-ar fi prima data! si nu stiu cum se face, ca mereu gresesc in defavoarea mea!
Simo, esti fericita daca vrea al tau sot sa te tina de mana! atata pretentie am avut si eu, explicandu-i ca nu vede nimic ca o sa avem paravan in fata si mi-a zis ca "no way", ce, vreau sa ramana traumatizat pe viata?! avea o fata de ziceai ca lesina atunci, d'apoi sa-l tin langa mine la nastere! si ma simt si eu la fel de pierduta sa raman singura atunci, treaza, fara o mana din familie sa ma sustina!
Lachi, ! mai dai si tu un semn de viata! ma bucur ca te simti bine! iar cu kilogramele, da-le pe "ignore", ca rezolvi tu dupa! mai ales ca stiu ca poti!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Intreb si eu ca proasta, te mai poti misca cu 30 kile in plus? Banuiesc ca nu ai 1.50 m si atunci se explica. Oricum bine cred ca nu iti este, eu merg cracanata pana la cantina si inapoi, o sa trebuiasca sa imi pun o piatra de gat ca sa imi revin dupa ce nasc si sa nu mai merg asa!

Se pare ca azi sotul ma trimite acasa mai devreme. Sa vedeti ce fericire pe fimiu, calare pe mine va fi! Oricum zilele astea cat am stat acasa, ma obisnuisem sa dorm de la 12.30 vreo 2-3 ore cu el si acum ma ia cate un somn pe la 12... si tot azi am finalizat si inscrierea la gradi, din august o sa mergem sa vedem cum se acomodeaza si sper ca pana in octombrie sa mearga program lung. Nu ca v-ar interesa .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andicu cred ca mai mult viitorul medic din el vrea in sala decat dragostea nemarginita

Deni nu stiu cui sa urez succes cu gradinita, tie sau juniorului....

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Oricum la Lachi e mult mai complicat, totul se dubleaza si de la stat primeste 200 roni in plus, sa nu ii omori?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Oricum la Lachi e mult mai complicat, totul se dubleaza si de la stat primeste 200 roni in plus, sa nu ii omori?

Deni & Vlad & Tudor

Las` ca gasesc sute de mii de euro pentru campanii si mici...sa se calce lumea in picioare pentru un mic si-o bere gratis.......mai tineti minte la starea civila fraza cu "Statul sustine si incurajeaza familia"???

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput